Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 007lala, po najetí myší na příslušné políčko s rybkou zjistíš kolikrát už jsi ji chytila. Je tedy potřeba mít zapnuté "ukázat nápovědy", jinak se info nezobrazí.

upload_2021-4-26_20-16-44.png [​IMG]

Ať vás síla provází na všech cestách

007lala a 14087 tohle ocenili.
  2. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

rysak87
    Já věřím, že nám to nakonec na ten stonek padne všem ;)

sovicka64, dinoalesi a 14087 tohle ocenili.
  3. 007lala

007lala Pilný autor

Dave Lister: Díky, já najížděla jen na obrázek rybky a to ukázalo jen její jméno, až když nechám kurzor v řádku, info naskočí.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

007lala, jsem rád že to pomohlo. Není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

007lala tohle ocenil(a).
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

0 perel
    Marlín 2x, chobotnice 10x, čtverzubec 22x, ploskozubec 13x, humr 8x, makrela 2x.

Naposledy upraveno: 26/4/21
  6. backa

backa Perspektivní autor

• Nepiš více příspěvků pod sebe (multipost). Pokud potřebuješ něco dopsat, použij možnost "upravit". Pokud se něco nepovede, máš možnost příspěvek "smazat". Děkuji Skali
    súhlasím s 007lala...

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 27/4/21
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještě že ten stonek zas tak súrně nemusím mít, perly totiž nepadají :p, je to blbě nastavené. Měly by být pevně nastavené za odehrání určitého počtu her, aby mohl mít stonek každý, takto je to zase o blbé náhodě a je jí ve hře čím dál tím víc a to mne nebaví

8. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Dnes chycen 6xmarlín a perla žádná :oops:

evoku57
    S počtem odehraných her a jistotou získání perel bych souhlasila. Člověk plní všechny doprovodné akce na 100%.
    Má tedy otevřené všechny bubliny a stejně mu to k získání perel nepomáhá -.-

Naposledy upraveno: 27/4/21
  9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahoj perla ani jedna,ale z bedny s romantikou vypadla bedna Piccolo.Už je 4,zatím nemám odvahu je vysadit :oops:.

10. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, tak mám 64 chycených ryb z toho 10 merlínu, 14 chobotnic atd., ale perlu ani jedinou, smířila jsem se s tím, že stonek nebude, jo a romantickou bednu jen jedinou(samozřejmě bez piccola)zato beden s rybami stovky.Bedny s návnadou nekoupím, nevěřím, že by se náhoda prolomila. Je ještě týden, tak uvidíme

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska jsem se rozhodl zarybařit.96 lísků jsem proměnil za 18x deluxe a 3 x bedna S.
    Takže mám prvních 6 perel!8) Celkem povzbudivý výsledek na množství povolenek!:wuerg: Ale jsem klidný,prý perly budou mít nakonec všichni! Když bude nejhůře,tak akce se prodlužuje o 14 dní!:eek:
    Rybaření zdar!8)

12. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Dnes prvých 6 periel. Padla aj bedňa s romantikou a az nej piccolo a z toho piccola :D medvědí kámoš :D

13. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak ja som uz za vodou ;):music: pred chvilou som si kupila 1 premiovy z toho vyskocili 2 scarus a z deluxe 3 chobotnice a tie mi prihodili 6peral ;)xD takze uz stonkujem xDxDxD
    Este casu dost tak treba skusat ;) prajem vela stastia pri loveni :music:

No a vedlajsia uz tiez stonkuje ;) a este 6 peral naviac samozrejme musi byt lepsia ako ja :cry:xD

14. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dnes jsem se vydala poprvé rybařit. Kupovala jsem bedny S. 20 kousků. Vypadly především obyčejné návnady, ale i prémium a deluxe. Co se týká perel, tak mám celých šest kousků. Padly ze dvou beden za chobotnice. Dále ani ťuk.
    Dvě bedny s romantikou IV. Dostala jsem tajemné stromky.

15. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

Zdar všem. Nevím co dělám špatně, ale už mě to moc nebaví. Všechno odehrané, všechny bubliny, chytám jako blb, ale ani jedna perla. Sice pár beden s bonusy, ale na ty už mám řádek, takže nic moc. Takovéhle hraní o náhodě je na dvě věci.....

16. darinamandarina

darinamandarina Rádoby autor

kto mi poradi ako si nastavit prehlad kolko som nachytal ryb aky druh

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

darinamandarina - ahoj, stačí si najet kurzorem myšky na tu lištu u jednotlivých ryb - viz první příspěvek na této stránce od Dave Lister

[​IMG], 4zubka.png

raddre tohle ocenil(a).
  18. stěby

stěby Polobůh fóra

Perlu jsem zatím nezahlídnul ani jednu, ale je mi to putna. Prostě jen jednou denně mechanicky sklidím 10 poukazů, koupím 2 deluxe návnady a vylovím sbírku oničemózních beden nebo bézetka. A tak je to každý den. Nuda, nuda, šeď...

19. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Takže, jestli tomu dobře rozumím, v této akci, která je souběžná s několika dalšími a trvá několik týdnů, pokud nebudu mít štěstí na perly, tak nezískám stonek. Docela absurdní, není-liš pravda? Chápu, že v každé hře bývá nějaká ta náhoda... štěstíčko, ale zjistit po několika týdnech, že to bylo na nic...?

raddre, pajaable a marketka47 tohle ocenili.
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

12perel
    Marlín 30x, Chobotnice 12x, Čtverzubec 6x, Ploskozubec 0x, Humr 0x a Makrela 0x.

Zatím ke mě zbytek perel nechače;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.