Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

-Amalka
    Kraviny z beden? Od Marlína mi padlo už několikrát 40x bedna s rybami. Tak jsem jich asi 200ks otevřela a co mne osobně potěšilo je, že mi padla 3x čtverzubá ryba :inlove: Zase nějaké to SK ušetřeno :p

PS: a perel mám zatím jen 6 ;)

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Perla žádná, ač mám většinou mečouna nebo chobotnice, výsledkem jsou bedny se samými zbytečnostmi. Tyhle akce na náhodu začnu vynechávat. Snažit se, plácat superko a zuzino a pak spoléhat na nějakou náhodu, na to se můžu vykašlat. U mě náhoda nefunguje, nepatřím mezi šťastlivce.

3. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Perly 0. Připojuji se k pajaable, plýtvání superka a zuzino za náhodu nestojí. Takováto hra mě nebaví.

4. vladca

vladca Stará škola

dnes som kúpil 10x obyčajnú návnadu a konečne ma potešilo prvých 6 perál :)
    hneď v ďalšom pokuse som neveril vlastným očiam, keď na perfektnom mieste, skoro v strede dostanem makrelu o_O
    to mi nejako nekorešponduje s tabuľkou ...

celkový výsledok ulovených rýb
    ... 8-7-12-14-15-1
    celkový zisk z lovu
    ... zatiaľ 6 perál

PS:
    to kutilka70 ... mne marlin zásadne dáva 226tis BS, to je to pravé terno,
    keby aspoň bedňu dal, to by som bral všetkými desiatimi

5. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Hurá už mám také 6 perelxD:music:

6. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj všem patřím mezi ty,ke kterým se perlám moc nechce stále mám jen šest perel a to kupuji různé návnady,zkoušela jsem i bedny ,ale na těch prodělávám z bedny L a padne obyčejná návnada,no co je to jenom hra,ale zamrzí to,jinak stonky plním,ale tento o náhodě asi nebude .

7. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

zatím bez perly - návnady z beden -náhoda , úlovek -náhoda, odměna - náhoda NENÍ TĚCH NÁHOD NA JEDNU AKCI MOC?

8. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

No sláva...
    ...teď už mohu rybařit v klidu.
    Všem přeji ty nejlepší návnady a hlavně úlovky pod sluncem!

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím ,že příště se akce objeví náhodně několika hráčům!xD
    Jinak zatím vyčkávám a dumám,jak to nejlépe zpytlíkovat?!?o_O
    Poukazů zatím 82 ks.

10. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Krásný den všem rybářům a rybářkám, tak já to včera už nevydržela a nakoupila za 77 poukazů 11 beden L a toto je výsledek:
    Jednu bednu L jsem odkryla už na začátku, jak jsem psala a celkově tedy toto:
    Petrův zdar!

11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    chce to jen trpělivost. Bedny otevírám pravidelně 1x denně a hned lovím ryby. Beru bedny S, sice většinou mám pak méně jak 10 úlovků, ale zase to kompenzuje, že z premium a deluxe jsou lepší úlovky. Perly vypadly 2x (čtverzubec a ploskozubec), jinak už 4x romantika IV, ale bez piccola. Jinak co by případně vypadlo z piccola je náhoda na pátou (bedna návnad, chycená ryba, odměna z ryby, bedna IV, piccolo) a to už je docela dost.
    Tak ať každému vypadnou alespoň 3x perly.

12. stibovam

stibovam Vycházející hvězda fóra

Já se připojím,dodnes ani jedna perla,návnady střídám,zkoušela jsem i bedny,ty se nevyplatí.Jinak většinou dostanu bednu s rybami,ty už nechce nikdo ani na trhu.Myslím,že je tento typ akce velmi nespravedlivý.Někde perel dost a jinde nic,pitom každý hraje stejnou hru :cry::cry::cry:

13. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ja zatiaľ vyčkávam , mám iba 67 rybárskych lístkov vďaka KŠ , ktoré nedalo bonusy ani v prvej ani v druhej akcii . Keď si ustrážim výber lístkov á 23 hod , tak snáď so šťastím bude 15 periel . Petrov zdar

14. backa

backa Perspektivní autor

Zase budem negatívna, ale keď niečo robím, snažím sa to robiť dobre a čestne...V minihre som dostala 2x po 6 perál...mám len 6 ?Pýtam sa P R E Č O ????? Kúpila som návnadu...nedostala som ju ? PREČO ???? Kto zlyhal... človek alebo robot ? Musím s radosťou pochváliť dobre vyriešené debne...práca je stále komplikovaná ...ovečky sa nevedia dohodnúť s fúrikom a nás okrádajú o čas...

15. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj backa, ohledně nepřipsaných perel a beden je nutné obrátit se na herní podporu a požádat o prověření účtu. Zde to nevyřešíme.

Vybírání beden v inventáři není ideální a bylo reportováno. Kdy bude zjednána náprava to však netušíme.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

Ať vás síla provází na všech cestách

14087 a Richard_Šuká_Mrtvoly tohle ocenili.
  16. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahooojky :) Ta som zasa tu ;) Uzila som si deti a vnucata a popritom som stihla vsetko splnit :music::p No stale mam 12 peral :cry: Snad este dake vylovim :) staci na stonek :music: Inak moj stav je :10,14,28,9,9,5
    A este som sa zabudla pochvalit ze som sa konecne dopracovala k obrstromu so zelenymi kapkami :music:;):music: Teraz makam na strome s vrtulkami ;) jeden uz mam ten bol bez roboty,lebo mi vypadol z dakej bedne :pxD

Naposledy upraveno: 26/4/21
  17. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Tak já stále jen 6ks :sleepy: To mám otevřené všechny bubliny a pravidelně je otvírám :oops: Tj. deset lístků každý den a stále nic :eek:

18. rysak87

rysak87 Aktivní autor

kutilko70, sem na tom stejně.Je to spravedlivé,někdo stonek mít bude a někdo kdyby se poguanoval tak ne.

19. ♥Reginka♥

♥Reginka♥ Zelenáč fóra

Já se taky připojuji ke smolařům.
    Každý den 10 poukazů a perly-0.

20. 007lala

007lala Pilný autor

Jen tak pro zajímavost.. Kde zjistím, kolik které ryby jsem už ulovila? Mně se to nikde nezobrazuje. Jinak já stále bez jediné perly, lovím poctivě za všechny dostupné lístky. Zkouším různé návnady, ale i to lovení je velká náhoda, protože když zaseknu perfektně přesně na cíl, dostanu nejhorší čudlu, a když jsem schválně zasekla úplně mimo terč, vyskočil mečoun. Odměny za úlovky - když už aspoň bedny s rybami, tak teď z 95 beden byl maximální šlechtěnec 1xklaun očkatý (!), další odměny nejčastěji TBZ, bedny s nářadím. Z beden s romantikou mi nejvíc vypadnou de luxe parfémy, které stejně nepoužívám, protože s nimi mám většinou horší výsledky při šlechtění než bez nich. Mohu už zodpovědně prohlásit, že je to nejhorší akce za poslední možná rok či víc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.