Tajemství Santovy skály (15.12.2021 - 4.1.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/12/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Batory - zdravím, budeš se muset obrátit na herní podporu a požádat je o pomoc.
    Hezký večer

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem úspěšně dopěstovala na děsivce, za pár minut podruhé rozpěstuju na Havaji, teda na Baha. Tam to půjde rychleji, i když rostlina je delší, ale jsou dvě plochy. Pak Farma, také dvě plochy a spešlkytka, i ta naštěstí jde pěstovat na dvou plochách. Bezva. Do toho čtvrtého ledna by v tom musel být nějaký technický problém, abych se nedostala ke všemu, co akce nabízí... Baněk mám 4.314, ale to je fpoho, času kotel a chemii i Jacka musím šetřit na akce s menší pravděpodobností splnění :)

kája53 tohle ocenil(a).
  3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Hotovo :D Teď už jenom sbírat...

4. Antellope

Antellope Pisálek fóra

Ahoj
    jak zjistím, aniž bych přišla o slavnostní hrací balíčky , kterou deskovou hru jsem ještě nehrála abych mohla hrát nejdřív všechny hry s lepšíma odměnama? Některé jsem už hrála, ale bohužel dělala jsem to napřeskáčku a chci nejdřív projít všechny hry a pak teprve opakovaně. Odměny při opakovaném vstupu jsou mnohem horší.

5. Skali

Antellope - ahoj, pokud si chceš jen prohlédnout hrací desky, stačí si kliknout na jednu z těch dvou desek - neklikej na to play-kolečko se slavnostním balíčkem.
    Mezi 1. a 2. deskou se můžeš pohybovat i pomocí šipek v dolních rozích desky.

upload_2021-12-22_18-31-8.png upload_2021-12-22_18-34-33.png

ldivacka a kája53 tohle ocenili.
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, já na to play kolečko neklikám, kliknu si na první desku a hodí mě to hned do hry :p prohlížet se to dá u těch pěti možností nad deskami.

Tak už dopěstováno a poslední stoneček nachystaný na ráno, vánoční ozdoby jsou navíc, si je pověsím na stromeček doma xD

modro.ocko22, INČUČUNA1959 a kája53 tohle ocenili.
  7. Skali

evainfo - a rozdá ti to karty ? Mně ne
    upload_2021-12-22_19-20-23.png

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  8. evainfo

Karty mi to nerozdá, kliknu na karty až tam - to je jedno, ale musím v té hře zůstat a hrát ji. Antellope se asi chtěla jen podívat jaké jsou tam hry, tak jsem to pochopila. Poprvé jsem tam taky zůstala trčet, než jsem odehrála obě hry a nemohla jinam:p
    Pokud se pletu, se omlouvám, asi než tam kliknu play se můžu vrátit? nezkoušela jsem to, hned jsem hrála :p

Naposledy upraveno: 22/12/21
  9. Skali

evainfo - vypadnu odtamtud za pomocí křížku (pravý horní roh), pokud nemám rozdané karty
    upload_2021-12-22_19-43-37.png

ldivacka, kája53 a evainfo tohle ocenili.
  10. mylenka9

mylenka9 Perspektivní autor

Y_n_O Bohužel na baha se pěstuje jen na hlavní

Y_n_O tohle ocenil(a).
  11. bobina1951

bobina1951 Pisálek fóra

Děkuji snad to nějak zvládnu. Přeji krásné svátky.

Skali tohle ocenil(a).
  12. evainfo

Skali tak to je ono, já poprvé klikla u desky na play, neměla balíčky na druhou hru a nemohla plnit skály xD teď tam vlezu, jen když mám v páru balíčky a odkliknu je v té hře. Já vím, že bych to měla vždy lépe prostudovat, ale není nějak ten čas :p
    slibuji, že se polepším ;)

kája53, ldivacka a Skali tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

mylenka9 tak to sa mýliš že na Baha sa pestuje iba na hlavnej.Ja teraz sadím na Baha a dá sa tam sadiť na plantáži aj v pralese;);).

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak správně napsal kocúrik Kuteno, na Baha plantáž a prales na Ostrovní věncovky. Na Farmě Hlavní louka a Divoká louka na Farmářské, na Slavnostní věncovky potom Hlavní louka a Měsíční pole. Jen na hřbitově byla jedna plocha.

kája53, -Kuteno- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Prosím, ako , kde atd. získam tie klúče ??? Nepustí ma to bez nich pokračovať v II.hre
    Ďakujem

16. Skali

dingičko - ahoj, tyto klíče získáš plněním akce - v první části - Cesta na Santovu skálu I
    kuk tady

dingičko tohle ocenil(a).
  17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak farma hotova a přesouvám se s pěstováním na hřbitov - sice jsem chtěl začít pěstovat na bahašku,jenže tam si chci na zítra nechat 380 a už teď je to na hraně.
    A jelikož mám farmu volnou,přichází na řadu vodnice,aby ukázala,jak moc to z ní padá (na baha mám vodní hiacint a farma pojede na vodnici)
    tak nic - baha mi ujela z úkolu :/

Naposledy upraveno: 23/12/21
    kája53 tohle ocenil(a).
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mňa to už prestáva baviť slimáčím krokom idem stále a pomaly to pribúda.Aj koleso štrajkuje preto sa tak plazím:oops::oops:.

19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po protočení 290 zelených a 120 modrých lístkú jsem konečně vydolovala z kola aspoň jeden bonus a hned 200 procent na vše. Díky tomu jsem dokončila pěstování věncovek na farmě a rozpěstovávám slavnostní věncovku. S padátky tentokrát nebyl žádný problém, i při běžném pěstování už mám přes 2000ks navíc. Kolo dalo docela dost bonusů na BZ, proměnila jsem k tomu 32 sezonních žetonů na bonusy BZ z dekorací a spolu se stonkem jsem dosáhla rekordu - při ranním sběru děkorací jsem poskočila o cca miliardu a 900 milionů. Akci bych ráda dodělala do 25.12., pak odjíždím za rodinou na chalupu. Je tam špatný signál a navíc budeme stále někde trajdat, tak na farmaření nebude čas ani chuť.

20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj

trochu jsem přehnala
    pěstovačku:D
    Přeji všem krásné prožití svátků vánočních.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.