Tajemství Santovy skály (15.12.2021 - 4.1.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/12/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na dnes už stačilo.Už som sa dostal na Baharamu.Zasadil som tam na veľké políčka a ráno bude rozsadené a zajtra sa budem ponáhľať slimačím tempom.Koleso mám stále rozbité preto tak letím:(:(.

2. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tak jsem dokončila poslední kytku a teď už jenom padátka, chybí jich necelých 2000 na to mě budou stačit 2 dny, každý den jich mám kolem 1000.

zdarsky79, -Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer od Santovi skály :) kouliček chybí asi dvě stovky a slavnostní 4 400 kousků, čekala jsem to horší a možná zítra hotovo :p na bahamku už vypustím z lišty zvěřinec, důležité stromky a chvilku bude klídeček před opožděnou, roční TOP ;)

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Musím se přiznat,že mi akce jde docela dobře,ale mám asi jen 7 polí a to pěstuji farmářskou věncovku (takže jsem začal tím nejtěžším),ale zase jsem si odemkl kohoutí kukačku nebo co to je a myslím si,že tu akci asi nedodělám celou,ale já se řídím mým příslovím " když akci nedoděláš,měj dobrý pocit,že jsi se do toho zapojil "

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kuteno, vydrž, dostal jsem dnes předvánoční dárek v podobě sklizně na 24h z kola, jeden jsem tam nechal pro tebe ;).
    Řádek s velmi dlouhou dobou další aktivace už frčí, to bude neonových kurníků :D.

6. Štika

Štika Mistr fóra

Před chvilkou aktivovány všechny tři stonky,zítra odjíždím a o Vánočních svátcích akce nedělám. Šahla jsem dost hluboko do nasysleného SH ale akce dokončena s odřenýma ušima. Odtajněno 25 picolek a vykoukl třetí Floreňáček.;)
    Ať se všem daří dokončit a Vánoční svátky si užijte v klidu a spokojenosti :)

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak desivka hotovo, hlavni farma hotovo, baha jede nejak pomalu a pak se uvidi... jen mi prijde ze pouhe tri listky za pul dne je slabota, kdyby za 11 hodin tak to jde s jistotou drzet dvakrát za den, ale takhle mi to stále skouzava... a taky by to chtelo pridat do hry "hotovo" na obe stezky, ono to obihani co se da kliknout není idealni...
    Hlavne teda ten co to programoval je dost amaterskej - uz stranka vyber co chci delat zpomali pocitac tak divne, ze se nedivim, ze to v nekterych prohlizecich nefunguje... přitom zatez procesoru nijak nestoupa, jen brzdi mys a preklikavani celkem vyrazne...

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak vám všem gratuluju, já jsem v polovině děsivky. Ale do konce akce daleko, to se nějak srovná do latě :)

9. coneznam

coneznam Osvícený autor

Tedy úplně nechápu, jak to děláte, že máte hotovo. Já tedy chodím taky do práce a pracuji tam, nikoliv hraji farmu (jen někdy) a chystám vánoce, tudíž zapomínám sklízet. A hlavně: kde je diskuze ke kvízu??? Jsem asi tupá, ale věčně beru jen dva body. Čo bolo, to bolo, to si už nepametámxDxDxD

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  10. kája53

kája53 Expert fóra

11. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Dobré ráno, měsíční plocha a Baha jsou hotové. KŠ je stále škrt. Na Baha jsem tedy aktivovala bonus 100 %. Hned to lépe odsýpalo. Začínám na Farmě. Kvíz jsem zatím žádný nehrála - mám 50 balíčků. Párkrát jsem ve vánočním shonu zapomněla sklidit políčka s kartami.

12. libakos

libakos Polobůh fóra

Všechny stonky jsou aktivní,teď jen nezapomenout si občas zahrát deskovku a hlavně se věnovat vánočním přípravám.Všem přeji krásné pohodové Vánoce bez stresu a covidu.Hezký denxD

13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Teď ráno jsem rozjela Slavnostní, ale pouze na mé farmě. U výpliva chybí ještě dvě sklizně Farmářské. Nevadí, určitě to do pátku doplácám. Minihry si nechám až rodina odjede, nebudu se teď nervovat, práce je až nad hlavu. Přesto se snažím farmu nezanedbávat.
    Přeji všem krásné a pohodové Vánoce!!

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes od akce volno, jdu raději k zubaři, ať to mám za sebou xD také všem farmářům a farmářkám přeji pohodové Vánoce a klid a zdraví, to je to co potřebujeme a také pár těch našich milých blízkých, i když to má čtyři nohy, tak je to fajn

15. oldris1

oldris1 Pisálek fóra

Bahama a děsivka hotové, ted jsem na farmě, přidám na ní Jacka at to přibývá na Ks zatím nic nepadlo.....jinak všem přeji krásné pohodové vánoce a štastný Nový rok

16. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Z nějakého důvodu mi nejde vyzvednout dekorace Štóla s příchutí křečka z políčka 27, ačkoliv mám Baha i děsivou část hotovou, prostě mi nenabízí možnost dodat padátka. Teď jedu část na farmě a neměla jsem problém vyzvednout pole 26 s Bojovým pečením. Padátek mám víc než dost. Nemá někdo podobný problém?

EDIT: Napsala jsem na podporu, prý se jedná o chybu ve hře a problém předali vývojářskému týmu.

Naposledy upraveno: 21/12/21
  17. mariana29011979

mariana29011979 Perspektivní autor

Díky bonusu na kole štěstí (3x 100%) mi rostliny nechybí, ale čekám na padátka...cca 1000 ks..No v pátek do toho zase vlítne "víkendovka", tak je o zábavu postaráno.
    Užijte si Vánoc dle svých představ a možností a co nám vláda dovolí.:inlove:
    Já se už těším na polovinu ledna...to už snad bude od vánočního blázince klid.:p

18. .madona.07

.madona.07 Pisálek fóra

Zdravím prosím můžete mi poradit jak vyzvednout dekorku štola s příchutí křečka mám vše hotovo a nejde mi to i padátek mam dost díky

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vyzvedl jsem ji bez problému, zkuste se odhlásit, přihlásit nebo podporu.
    Edit: Dám dělovou ránu, bum bum bum... vyrostl dělový strom na ostrovech, jinak se rozmnožila žirafa a na farmě opět morčata.

20. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak potřebuji ještě 8500 ks farmářské věncovky a potom pojedu poslední slavnostní věncovku uvidím jestli to stihnu protože došlo hnojivo obyč takže jedu jen MJS a voda a od pátku do neděle se nedostanu k PC

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.