Tajemství okrasných stromů I - III (16.5. - 1.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce byla raz dva hotová na obou farmách, teď jen vyčerpat 2 dekorky a dát do stonku :p

2. evinana

evinana Komisař fóra

Jj, také hotovo. Rychlovky já ráda;)

3. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak jsem si to taky odklikala [​IMG]

Sheron11, máš přehled, co bude na příště potřeba nebo jsi tam jen něco namrskala?

4. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Akce komplet hotová ;)
    Hezký pátek všem :)

5. Midori_88

Midori_88 Pisálek fóra

Dneska to byla jenom taková formalitka, odznaků zbylo dost z předchozích dvou kol. Trochu jsem to tehdy se šlechtěním přehnala (celkem zbylo asi 500 odznaků). :p

Ale radost mám obrovskou, protože při vytahování dekorací na plochu jsem se rozhodla, že zkusím odtajnit i pár Piccolo beden (celkem jsem měla šest – jednu z této akce a pět z té s dračí tvrzí), a tak dobré výsledky už jsem dlouho neměla. :D

Odtajňovala jsem za floreny a postupně jsem získala: Kouzelný klobouk, Květinové melodie, Jackův dárek, Postřikovací umění a nakonec Medvědího kámoše, po němž jsem se rozhodla, že poslední piccolo bednu nechám na jindy. ;) Obzvlášť nadšená jsem z toho Postřikovače, protože je to ten poslední (pátý), co mi chyběl. :D Tak snad někdy brzy vyzkouším i okamžitou sklizeň chlévů. :);)

6. .hana555.

.hana555. Rádoby autor

ahoj kde mam vzit ty dekorace žadny nemam v inventaři

Sheron11 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

hana555: Jako vždy u + dekorací, napřed je dej na plochu a vyčerpej, pokud chceš z nich zisk.

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Hotovo veľmi rýchlo a znova som naplnil tuli domček z každého rožka troška na budúcu podobnú akciu.Zbytočne šľachtiť nebudem,keď mi padajú šľachtenci o 1-2 stupne;);).

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Špatně jsem počítala tak mi chybí dva odznaky plazů. Za 20minut bude hotovo.;):p

10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jelikož je den mincí a šlechtění za 1SK, proč toho nevyužít že

Každopádně úkol splněn asi během dvou minut, protože jsem měl odznaky z minulých týdnů a odměny celkem bodly, protože šlechtící úkoly neplním, protože nejsou zvířata

Moc se mi nelíbí, že budu muset týden a půl čekat než dám do řádku i poslední deko, ale kvůli bednám to dám, ikdyž ty druhé bedny nic úplně nedaly (kromě jednoho papoucha, který se mi hodil)

11. lacrima

lacrima Titán fóra

Naklikáno, dodáno a během 2 minut hotovo :music:

12. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkné páteční odpoledne.
    Tak a všichni pohromadě, škoda, že takto nemohou zůstat (naaranžováno pro foto):

13. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,hotovo

14. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

dinoalesi namrskala jsem tam od všeho trochu...vše co jsem měla k dispozici. Něco mám i do chov. úkolů, které nemám ještě hotové

15. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ok, díky, jen jsem si říkala, jestli se někde něco nešuškalo....

16. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tiež mame hotovo, bola to rychlovka, ešte som urobila 2 otočky a naplnila mixom ;)

17. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Od včerejška hotovo. Jen počkat, až se vybijí dekorace. Pohodová akce.

18. ašada01

ašada01 Titán fóra

Na poslední díl jsem měla vše nachystané, ale po návratu domů v neděli večer jsem na to málem zapomněla. Dodávala jsem půl hodiny před koncem.
    :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.