Tajemství dračí tvrze (22.5. - 28.5.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Doklikáno jest, řádek řádí, pikolky jsou zatím v liště :) Skládat nemusím, pěstovat semínka z pytlíčků nemusím, jdu využít poslední čas s bonusem na doplnění stodoly, krátké kytky většinou nakupuju v semenářství, tož je teď napěstuju :)
    Střepů zbylo prozatím 272 ks, lepidla 117 lahviček, rostlinky také zbyly - píchavka 1.239 ks, růže 1.794 ks, bobule 1.435 ks. A semínek je taky dost z toho, co jsem poskládala - bobule 131, růže 369 a píchavka 179. A to bych ještě měla otevřít čtyři dračí tvrze. Hm, to by se to pěstovalo a prodávalo, kdyby nám to nezatrhli ;.-)

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tak tomu nerozumím... Mám v předposledním úkolu dodat 500 vodní bobule, ale mám jen 462. Kde ji mám získat??? Hry všechny dohrány, stav semínek nula o_O

babina51, -Jara05- a Sheron11 tohle ocenili.
  3. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Taky mám napěstováno, padátek mám nedostatek, ale semínka už nepotřebuji.
    Za mě prima akce, začala jsem pěstovat ráno a semínek a kytek mi zbylo dost a dost. Škoda, že nejdou prodávat, jak tomu bylo minule. Nějaký krejcárek by se šiknul ;)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janaj - ahoj, zřejmě jsi zvolila špatnou strategii ? Semínka už nezískáš, jedině nákupem některého z košíků :)

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Skali nevím. Ale koše kupovat nemíním. Škoda, no co nadělám. Díky

Naposledy upraveno: 25/5/25
  6. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Tak akcia hotová a z piccoliek padlo: 3x melodie, 1x pěstitel a 1x postřikovací umění takže nááádhera 8)

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky janaj ,
    nechci tě nijak podceňovat , ale opravdu máš všechny minihry hotové ? ;)
    Posunula jsi je šipkou až na konec ? Až na číslo 25 ?
    Je mi opravdu divné, že by jsi neměla dostatek semínek , když u mě je stav nadbytečných semínek
    docela velký ... ;) [​IMG]

8. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Mně chybí dvě rostlinky a také mám vše hotové.

9. 14087

14087 Hvězda fóra

Bré ráno. tak se mi do akce nechtělo, ale líbila se mi změna, že minihra není časově omezena a nemusí se měnit semena. Tak i přes pracovně náročně vytížený víkend jsem to nějak plnila a jsem na tom takto [​IMG] [​IMG] kolo mi nedalo za 150 PL nic tak jsem aktivovala jen Jacky a slotový bonusy jsem si schovala. Ty plýtvat nebudu. Přiznám se že jsem nečetla návod k akci a jen pročítala tady a řídila se radami zdejších rychlíků. Děkuju za rady a vychytávky. Hezký den všem

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nakonec jsem akci dojela až do konce na obou farmách ;) ještě jsem si trošku zašlechtila a bylo hned hotovo, ono od řádku do konce už toho nebylo tolik třeba, ale pikolky jsem tam nechtěla nechat, je jich fakt dost

11. burds

burds Titán fóra

Včera večer¨hotovo.Tozhle bylo lepší než to neustálé hloídání semen.Ta oprava hry se jim povedla

12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Hotovo. Akce opravdu na pohodu :)
    Jela jsem pole 2x2 jen MJS+SH+voda, občas ZH a hnůj. Žádných dalších bonusů nebylo třeba a semínka ještě zbyla :music:
    Přeji všem krásný den :inlove:

13. Evishka7

Evishka7 Pisálek fóra

No super,
    SH vybráno,vrtulky utekly za akcí a mě ještě chybí bobule,no paráda.Na to,že jsem vrtulkovala a hlídala si akci i při dvou vnoučatech a sázení na zahradě v dešti (abych mohla skloubit akci,vnoučátka i zahradu,tak mi to vyšlo když lilo) ,tak pikolky prostě nebudou.Jsem hodně zklamaná.Dřív to bylo aspoň tak,že to člověk dal i když měl honky,prostě sázel,sklízel...a měl.Pořád chodím do práce,nejsem babička v důchodu (škoda).Už teď lituji hvězdiček za údolí které nehraji a asi už chápu proč musím poslední dobou vynechat i některé akce.Prostě jak říká manžel...překombinované.A má pravdu.Měli jste dát velká pole jako nutnost,ne doporučení.No prostě škoda mluvit-psát.Je mi z toho smutno...radši jdu na zahradu nebo mě ještě klepne až se juknu do stodoly :)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Evishka7 a ostatní, kteří nemají semínka: Máte opravdu všechny dračí hlavy otevřené, odemknuté? K dispozici jsou semínka až do č.25 (píše i lacrima). Máte dost padátek? Zbytečně se honíte, byla to akce na pohodu. Např.kutilka70 začala "pozdě" a má splněno viz její příspěvky.
    I mně a dalším, rostliny nebo semínka zbyly, já už jsem je dál ani neotvíral (dráčky). A na velkých polích jsem nepěstoval, jenom ze začátku.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Evishka7, já mám rostlinek i semínek na rozdávání a to jsem ještě neotevřela všechny tvrze na minihry.
    Stačí si spočítat, kolik čeho potřebuješ (a tady to většinou udělá někdo z ochotných spolufarmářů). A pak jen vyřešit, jak budeš pěstovat.
    Zisk z každého druhu pole je daný, samostatně, s pomocí mrkvojablečné marmelády, s nějakým bonusem ve slotu, z kola štěstí... Já také chodím do práce, na třísměnný provoz, a včera jsem měla hotovo se spoustou přebytků...

Naposledy upraveno: 26/5/25
  16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Mám všechno... Všech 25. Taky je mi to divný. Použitá voda, hnojivo, zelené kapky, vrtule, MJS. A nevyšlo.

babina51, lacrima a Sheron11 tohle ocenili.
  17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

akce hodně na pohodu padátka napadali se souběžnou akcí hnedle pak už jen odehrát minihry a naházet to na pole a v nedeli večer byl pokojxD

18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

To pak ale nevychází, za minihry se dalo získat 754 semen, a ty když vynásobím 7 (i kdyby se sázelo jen na malá políčka, takže 2 za políčko + 2 MJS + 3 vrtle), tak mi to vychází na 5 278 rostlinek. A potřeba jich je jen 4 770. Natož kdyby se sázelo na velká, tam by byly přebytky ještě větší. Ale jestli jsi používala MJS i vrtule, byť na malá políčka, muselo to vyjít. Chyba tedy bude jinde - koukáš na správnou rostlinu? Opravdu máš u hry 25 zelenou fajfku a ne žlutý zámek?
    --------------------------

Tak já také hotovo, ale tentokrát jsem to strašně patlala. Jednak mě zhrzilo, že se nedalo se semínky obchodovat, vydělané milionky se mi moc hodily, s penězi stále tak trochu bojuju, takže to dřív byla moje motivace se do akce pustit. To padlo, a navíc teď nebyl vůbec čas, takže jsem sbírala padátka jak se dalo, a ani jsem neměla vůbec chuť zjišťovat strategii. Tak jsem to nezodpovědně pytlíkovala, odklikávala, sestavovala... prostě co bylo zrovna potřeba. Semínka se mi taky nechtělo kdoví jak počítat, takže jsem občas něco hodila na pole s vrtulkami a ziskem +100% z pole, a dnes mi kolo ještě přihodilo dalších +100%, tak jsem to už dorazila s pomocí SH. Akce hodně snadná, až mě vlastně vůbec nebavila. Chybí mi hodně ten obchod, takhle ta akce nemá žádnou přidanou hodnotu. Ani těch 5 pikolek to nezachrání, i když jsem za ně samozřejmě ráda.

19. Evishka7

Evishka7 Pisálek fóra

Pitrýsek 47,všechny hlavy dráčků otevřené,radši jsem poprosila i muže a dceru,aby mi to i oni zkontrolovali,jestli jsem se nepřehlédla,víc očí ,víc vidí :).Padátek až moc,dávala jsem Laskavec a Pobyšku,SH,vodu a vše na větší počet úrody i zrychlení.No stalo se :)
    Y_n_O,poprvé jsem se nepodívala na počítání našich hodných farmáříčků,je fakt,že mi vnočátka dávali na střídačku,tak nějak nebyl čas se dívat.Zahrada už taky byla nutná,protože mi keře a kytky v květináčích začínali žloutnout,už jim nestačily a byla pořád zima.Smůla no.
    Nechtěla jsem se nijak dotknout tím,že chodím do práce (také tři směny a po noční hned ranní,to nedávám )chtěla jsem tím říct,že i když babička,ještě jako většina z nás pracuji :)Stonek mám a pikolkám jen zamávám :)

20. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

V sobotu som si užívala s vnúčatami a v Nedeľu som popri varení a upratovaní sfúkla akciu aj u bosorky ;):music: Začala som 2x2 a potom som pokračovala na pohopoliach, inak by som pri tom musela sedieť. Ks bolo tentokrát štedré dalo nám 100% a dáke +1, samozrejme že som využila aj zo sezóny a prihodila dákeho Jacka aby sa prevetrali xD Semien mi ostalo Huba-903, bobuľa-348 a ruža 1105 :music: A to nehovorím o tom že som dačo aj prepestovala.
    Stačí kuk na fórum a prečítať čo tu farmári píšu (otázka par minút) a potom sa nemôže stať, že nedokončím akciu ;) Je tu veľa farmárov ktorý nám tu dajú počty na zlatej tácke a podelia sa o svoje stratégie, za čo im veľmi pekne Ďakujem :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.