Tajemství dračí tvrze (22.5. - 28.5.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahojte;)
    počkala som si na šľachtenie za 1 SK, kde som nazbierala padátka a sfúkla i súbežnú šľachtiacu akciu + nejaký ten rest vo Farmárskej hale, kým bol aktívny riadok na skrátenie dekorácií som stihla aj prepestovať a farma je zase v bežnom BZtkovom režime:D

Nech sa vám darí;)

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som miesto zajtrajška urobil akciu už dnes.Bola zadaná úloha,že zajtra nás čaká záhrada a prídeme domou až večer,lebo je na nej roboty ako na kostole a s tým nič neurobím treba aj v reále na nej niečo porobiť;);).

3. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Ahoj, také se vám stalo?...... nemůžu hrát mezihru. na všem mám zámečky a mám dodat plodinu, kterou nemám. Co s tím? Dohrála jsem? První mezihra se mi totiž trochu nepovedla. Jsem teprve u třetí mezihry. Dík za radu.

4. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

ja-pe minihra má neomezený čas a pokud se ti nedaří ji poskládat,tak máš neometený počet pokusů...semínka na dodávaní rostlin získáš pouze hraním miniher, jakmile seminka zaseješ a sklidíš,tak už vypěstovanou plodinu nelze zasít znovu. Dráčci se překlikávají ručně Hodil by se screen,abysme ti mohli poradit více s tím, co ti nejde.

5. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ja-pe,

minihry si odomkneš dodávaním padátiek a predmetov tlačítkom "Odemknout"
    podrobný popis nájdeš vo FAQ (klikni)

upload_2025-5-23_17-6-17.png

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Kdyby padaly oleje bylo by to fajn. Můžete mi napsat z čeho padají nejvíc, nechci kácet stromy. Díky za radu:(

7. okardos

okardos Pisálek fóra

Tak hotovo! Nějak jsem se s tím popral. Zasadil jsem večer všechny 3 pole z toho, co padátka dovolila, ty minipole zavrtulkoval, ráno zatočil kolem pro +100% a +1, sezónní +2, co zbyly žetony. Ještě +2 Jack byl asi overkill. Dnes jsem si pomohl šlechtěním pro další padátka a už jsem pak jen dopěstoval, co chybělo a jsem v cíli.

Teď dlouhé výrobny nakrmeny a zítra rychlé výrobny s +1 stonkem!

8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143,
    olejom myslíš lepidlá? No najviac by padali zo skrátenej zeleniny pomocou Tiki-masky a upload_2025-5-23_17-36-15.png + upload_2025-5-23_17-36-56.png

ak nechceš rúbať stromy, tak ich pohnoj turbohnojivom alebo skús šľachtiť zvieratá, teraz je to za 1 SK.

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Řádky na všech farmách doma, teď už jen dopěstovat bonusovou část. Fakt to šlo super, nyní já už hotov celá levá strana a pravá už mne nezajímá. Na mladších už to tak dobře nejede, nevytočil jsem žádný bonus, tak ten zbytek úloh bude pomalejší.

10. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj Stonek aktivován a bonusová část hotová,farma běží v normálu ,až dopadají padátka dohraji mini hry a dopěstuji ískané kytí ať je něj také nějaký užitek i když nic moc,Všem kdo ještí zápolí tak držím palce .A všem farmářům přeji hezký víkend-.

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vanda tak jsem naplnila tulidomek jenom napůl a turbohnojivo dávám od začátku, uvidím jak to dopadne. Díky za radu.
    Zatím je čas, doufám, že moje stromečky vydrží;):)

12. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

jé - tentokrát nejdou přebytky prodávat na trhu

13. WildJets

WildJets Stálice fóra

Akce v pohode splnena bez nejakeho extra premysleni. Pestovala jsem na pohopolich, se SH pouze u Uzlabni ruze, a ve slotech 200% do stodoly a 100% z rostlin, vehikl jsem nezkousela. Vylustila jsem 14x2 rebusu, ale konecnych rostlin mi hodne prebylo.

14. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj.Mám v klídku hotovo. Já jsem si to rozdělila. Včera padátka a minihry a dnes pěstování. Hafo semínek mě zbylo. Škoda, že se akční nedá prodat na trhu. :)

15. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja som na tom zatiaľ takto :music:
    Zajtra ideme pozrieť vnúčatá a tak budem pokračovať asi v nedeľu ;) Ešte idem bosorke odohrať minihry a pri tom sa zabávam šľachtením ;)xDxD

16. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Hezký večer, řádek stonkuje. Na polích dopěstovávám růži, jelikož píchavku a bobuli mám již napěstované. Dráčků mám odemčených 19 s tím, že rébus 37 jsem zatím nesplnila,protože jsem měla štěstí na bonusy z KŠ a z polí mi to dávalo 17-23ks. Semínek mám stále dosatek,takže uvidím, zda v dráčcích budu pokračovat či ne. Teď si hezky v klidu jedu bonusovou část pro piccolky.

17. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hotovo na obou farmách.Jela jsem na polích 2x2 a šlo to super.Zítra budu pěstovat něco kratšího,abych dojela bonusy a potom znovu FA laskavec a Plantáž stromy.

18. libakos

libakos Titán fóra

Také vše hotovo,docela se mi zamlouvalo že nemusím trčet u pc a hlídat trh, za mne palec nahoru.Hezký víkend všemxD

19. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Akce hotová a musím říci, že jsem s ní byla moc spokojená ;). Rychlíkům gratuluji ;).
    Přeji všem pěkný víkend :)

20. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Tak taky hotovo , byla to pohodová hra , na padátka mě pomohly i stromy . Tak všem přeji pohodovou hru , puzzle je tentokrát bez časovky , tak pohodička a žádný stres . :music::music::D;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.