Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Jj, tak jsem to myslela... akorat jak jsme oba editovali, tak jsme se v mezicase nepochopili :D Proste cim vic skleniku pred spustenim minihry s bonusem, tim vyssi jistota dostatecneho poctu seminek pro max. vyuziti plusovych bonusu.

Naposledy upraveno: 8/8/18
  2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ještě 2 hodiny do začátku akce achich to je ještě hodně dlouhá doba

vilm4, maribeja a Janina0971 tohle ocenili.
  3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Honzulka05, to akurát stihneš poupratovať detskú izbu;)

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už máte nachystané košíky na tie pajdátka aby ste ich mali do čoho chytať?Alebo trakovice čili plachty s trakmi:D:D?Ja radšej tú trakovicu do tej sa viac zmestí:D:D.Alebo budú stačiť košíky?Ale ako sa hovorí istota je guľomet.Uvidím čo spakujem.

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

No Kuteno, co jsi to na nás vybalil, trakovicu? Nikdy jsem o ní nic neslyšel.
    To jako naši nůši? Aby nám na padátka nakonec nestačilo len vrecko.
    :D

6. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak ja uz cekam na startovni care jak mala a jsem strasne zvedava, kolik toho vypadne... Jen se tak strasne tesim, ze se taky muze stat, ze 5 minut po 14 hod. vypadnu spis ja - od pocitace xD Mno co, aspoň bych mela klid na zavarovani rajcat :p Tak po 2 hodine tady, a pekne hlasit, jsem strasne zvedava :) Mno nic, jdu si kratit dlouhou chvili uklidem, když dite spi :) Snad se do toho tak nezazeru, ze si na akci vzpomenu az v 6 vecer, taky se mi to uz stalo :-D Jdu si nachystat pro jistotu i budika :p

7. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den vsetkym ,,tak ja cakam na ten zazrak co to bude...lebo som s toho tupa ako kosa a uvidim co vyskace,,lebo ani tie lampy som nedala...vobec v tychto tropoch ma farma neberie ..a myslim ze ako rychlo zacnem ,,tak aj skoncim...

prajem nech sa vam dariiiii..xDxD;):p

a dakujem vsetkym snazivym farmarom co davaju info ako nato:inlove::inlove:

8. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Ahoj Mikeši,
    trakovica bude zřejmě "drychta", český název k tomu nevím, ale je to větší čtverec celtoviny, která měla ve všech čtyřech rozích našité popruhy a chodilo se s tím kdysi na trávu, nebo se v tom nosilo z louky domů seno :D

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdar farmáři a nádeníci dle akce...
    Odměny neadekvátní vynaloženému úsilí.
    Většina hráčů akci nedodělá, bohatou budou bohatí a ti co mají čas a nebo chuť utrácet.
    Hra na možnou náhodu nebo ovládání herních účtů?
    Myslím že spousty hráčů tato akce odradí hned na začátku.
    Hůř na tom budou ti co se budou snažit pokud není náhoda náhoda.
    Já si dám zmrzlinu a zajdu se vykoupat...
    Pa pa pa.

10. libakos

libakos Polobůh fóra

Dědeček říkal , vem loktuši jdem na seno;)tak jdem na toxD

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

U nás klasicky "travnice" ,-) Jsem zvědavej kdo první napíše, že nemá akční ,-)

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

zatím mám 31x Pixla s lepidlem s JC by to bylo lepší ale nevadí

vilm4, DANKA722 a maribeja tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

tak nic moc 115/49 padátek :eek:

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tři plochy stromů, dva baráky se zvěří.

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak u me 104 strepu a 41x piksla... Jedna cela plocha stromu, druha zver (zelvy, kohouti, ktecci, svisti, pasovci), dokola stromy, treti vyrobny (pstrosi vejce, jap. kapr, kotlarny, 12obr stromu a zbytek obyc. stromy)

16. doben

doben Ikona fóra

Tak celkem to padá. Momentálně mám všude kurníky a pokud to bude padat, jako při rybářské akci, tak budu na zisk vypadávátek používat pouze zvěř.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Začátek krapet slabší.Měl sem dvě plochy obrstromů.
    195 ks skla a 8 plechovek
    Teď už všade zasazeny javory Xl.:)

18. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Zdravím, tak já si včera info k akci přečetla a byla jsem z toho trochu zmatená, dnes po ránu už mi to bylo jasnější :) Přečetla jsem si pár komentů, abych si potvrdila, že jsem vše pochopila dobře, takže nebudu pro začátek nic hledat, jen namelu 59 skleníků ( 1 jsme dostali ..to je terno)..a pak se to teprve rozjede......to bude fičáááák :D.
    Aktuální stav po první sklizni: 112/152 (3 JC) jen stáje, výrobny a stromy. Tak asi dobrý...

EDIT: Na testovací farmě sklizeno 90 tulidomků ( zapomněla jsem odklikat při BB) =100% zisk střepů a lepidel cca 50/50
    Žádný JC, lvl. 90, stáje + stromy = 108/112 ( po sklizení tulidomků) 154/156

evainfo, Prepperka a vilm4 tohle ocenili.
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

No, vidím že tentokrát jsem na tom hodně slušně.
    Kytku jsem nezasadil ani jednu. Nacpal jsem všechny plochy (pro jistotu i na baha) chlívkama, výrobnama a sem tam i stromkama.
    Ještě to celé otočím jednou a pak budu přemýšlet nad přestavbou.
    Teď jenom mít "kliku" a najít poklady na co nejméně pokusů.

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] darovaný, užívam si;), nevedia, že o pár minút idem s niekoľkými kapelami JC8)
    a nezabudnite dať súradnice na pokladyxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.