Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

timonek. na ploše mám nyní 21 stájí 4 kteří nemají krmivo a 4 výrobny a strašně moc stromů myslíš že to bude alespoň trochu padat

timonek. a vilm4 tohle ocenili.
  2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

krakoramaja - a nejlepší na tom nefarmaření je, že když vynecháš jednu akci, pak už nemáš problém
    vynechávat i ty další. U mě to tak funguje.
    :D
    K té hanlivé piksle ještě obvykle dodáváme stará.
    :D
    Mám ukrutně dlouhé vedení: proč by nějaký dobrodinec prodával akční plodiny na trhu?

Název píchavka je prý odvozen od slova píchat a ne od pýchat.
    xDxD

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Katule008, jestli oni u nás nepotlačují podprahově pěstování kultu osobnosti... ona ta pýcha předchází pád, že... 8)

vilm4, maribeja a tydýtková tohle ocenili.
  4. malanek70

malanek70 Expert fóra

Mikeš doufám, že to byla ironie ;)
    "Název této houby je odvozen od slova, které se již dnes v češtině nepoužívá. Tímto výrazem je sloveso pýchati, které znamenalo „foukat“. Pýchavka tak nejspíš dostala svůj název podle toho, že když zatlačíme či stoupneme na zralou plodnici této houby, „foukne“ na nás žlutohnědý oblak s výtrusy.
    Podstatné pro nás je, že sloveso pýchati se psávalo s ypsilonem (je totiž stejného původu jako vyjmenované slovopýcha). I při psaní podstatného jména pýchavka tak musíme napsat y." Ono to nakonec stejně bude jedno, tady to ani správná čeština nezachrání, nebudou padat padátka a můžeme se jít stejně bodnout/píchnout :p

5. zina

zina Perspektivní autor

Porovnaním s niekoľkými zahraničnými FAQ sa pravdepodobne u nás v 56. úlohe uvádza nesprávna akciová rastlina. U nás je uvedené 190 pichľavá huba a malo by byť 190 vodná bobuľa. Ak sa mýlim, tak sa ospravedlňujem.

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ty máš na ploše 4 stáje, které nemají krmivo? Proč místo nich nedáš něco jiného než krmivo budeš mít? Takhle ti to místo úplně leží ladem.
    A jestli to bude alespoň trochu padat? To zajímá nás všechny. Necháme se překvapit za 14 hodin. Padat něco určitě bude, když ne padátka, tak naše nálada určitě. Nejlepší by ale bylo, kdyby nám všem padaly čelisti překvapením nad vypadnuvším množstvím.

7. marianko77

marianko77 Pilný autor

8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    obtížnost hry určuje RT a často se vůbec neshoduje s realitou, takže že je vysoká mně vůbec nestresuje. Všude mám jen chlívky a dokola jsem dal stromy - ve 14 se uvidí co vypadne. Vzhledem k víkendu ihned 30 chlívků zbourám a nasadím pole (na noc pohopole). Předpoklad je, že budu mít alespoň 10 semínek od každé rostliny a pak v pohodě dám část s rostlinami. První část bude o tom kolik bude padat padátek a jelikož jsem spíše pesimista, tak cíl je stonek a pak končím.
    Uvidíme jaký bude prvek náhody a jak RT nastaví pravděpodobnost vypadávání

vilm4, Janina0971 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Podle optimistických příspěvků zde v diskuzi to skoro vypadá,že akce s lampama byla procházka růžovým sadem.o_O Chtěl bych opravdu věřit,že na kompletní dokončení celé akce bude stačit otevření bedýnek ze 60 miniher!:eek: xD
    Asi tedy přehodnotím strategii.Budu si v poklidu sadařit a počkám ,až se do toho nějakej odvážlivec pustí. Nahonit plechovky můžu kdykoliv za pár minut!
    Dále sem nějak nepobral,proč bych měl začít sázet akční plodinu až po odehrání 60 a více miniher? Přece se na finále můžu připravit úplně stejně jako na časovku v noemovce!Tj zasadit akční plodiny ještě před aktivací všech bonusů!Jistě tím i ušetřím kvanta SH . Po první sklizni si pak mohu v klidu rozmyslet ,co že mně to vypadlo ze zbylých beden a podle toho zvolit i velikost polí.
    Asi su blbej a pořád to nechápu.Přenechám to povolanějším.o_O

Naposledy upraveno: 8/8/18
    vilm4, Lyzarka a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

jan.svatek - Flinta do žita je asi přesný výraz :D s přestávkou hraji cca od r. 2010, takže i já si pamatuji bourání pole za 5 KR a právě v porovnání s touto dobou, mě farmaření bavilo víc, právě proto, že jsem hrála o určitou odměnu a nebyla jsem zklamaná, že mi z 10 náhodných krabic nebo tajemných sazeniček vypadne to, co už mám v líště 10x, chápeš? :music: pořád se tady mluví o strategii, kdybych chtěla budovat strategii, hrála bych asi jiný typ hry :p ale vím, že důležité je se zúčastnit ;)

Prepperka, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Prepperka už místo těch 4 stájí mám stromy tak doufám že se zadaří

Prepperka, vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  12. libakos

libakos Polobůh fóra

Moc se mi v tom dusnu nechce přemýšlet a uvítala bych akci s nízkou náročností. V odměnách mi vadí hlavně historické tajemno které by v každé nové akci mohlo být s novinkami z minula.Možná by si tu nynější náročnost spousta hráčů zkusila.Akci začnu ale nepřetrhnu se,v tom vedru se nemám namáhat;)

Trepifajksl, vilm4 a Jonsdorf tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zasadila jsem prozatím nejdelší plodinu co mám a na ploše jen dva mega domky a taky obrstromy, tak uvidím, jak to bude padat. Počítám s tím, že jednu plochu plodin vyměním za stromy a dál budu pěstovat na 1 a kousek plochy expertní rostliny. Hlavně ne padání jako luceren, to už bych s akcema fakt sekla, minule mi to stačilo
    xD;):p

vilm4, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

kaolín11, asi Ti ušlo, že bonusy sa spustia automatiky pri hľadaní pokladov;)

uvidím, čo z tohto vypadne, potom skúsim chlievy, nameliem "véľa" skleníkov:music: a pustím sa do sadenia, ale kedy? -večer sa ukáže8):D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. kaolín11

Přehlíd sem první bonus v 8 minihře. Ale i tak dám na plochu semínka z prvních 7miniher a pak až ten zbytek!

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Prvni bonus je uz ve 4. kroku po odehrani 8 her:
    4.8bonus +1 ks ze sklizně akčních rostlin po dobu 8 hod.
    EDIT: Minihry bych dopredu neplanovala, protoze stylem nahody se ti muze stat, ze po odehrani 7 her ti bude chybet seminko nektereho druhu a pak se zbytecne pripravis o bonusy. Hodlam zatim lovit strepy (piksly nazenes SH vzdycky) a zacit planovat az po namleti dostatecneho mnozstvi skleniku (v poctu urcite vyssim, nez 60).

17. kaolín11

Alespoň ušetřím zuzanu,protože možná bude stačit 128 polí 2x2.Zase tolik štědrosti od RT nečekám!8)

18. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    taky si připadám trochu natvrdlý - asi to bude tím počasím, možná nechápu strategii jiných. Zajímala by mně strategie kdo má většinou stromy na úvodní sklizeň. Samozřejmě nevím jak to bude vypadávat, ale počty potřebných padátek jsou podobné (16+13) a oboje padají z chlívků a výroben. Plechovky ještě z rostlin a střepy ze stromů. Takže ze stromů budu mít je střepy a nic neumelu, z rostlin jen plechovky a taky nic neumelu. Asi strategie bude úspěšná podle toho co bude padat a z čeho. Takže hlavní bude co nejdříve změnit. Podobně jako u lamp.
    Prioritou je pro mně část s rostlinami. Mám ještě dotaz zda +40% z posledního řádku bude fungovat i na hřiště pro mazlíky?

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

bropyk Piskly padajici z rostlin se daji jednoduse nahnat SH za par otocek, ale na stromy a delsi chlivky/vyrobny budes cekat zbytecne dlouho. Navic u max. poctu chlivku/vyroben, ktere muzes umistit na plochu se oproti stromum pripravujes o moznost vypadnuti z vetsiho poctu entit, takze treba proto u me ty stromy na uvod.

20. kaolín11

matlafous123
    Nějak nechápu.
    Odehraji 7 miniher.
    Získám např 110 semínek.
    Nedělám nic a pokračuji v honbě za padátky.
    Nasbíram dostatek padátek na semletí alespoň 53 dalších miniher.(celkově min 60)
    Zasadím 110 polí 2x2 akční s vodou a zuzanou .
    Nesklidím!!!!
    Odehraji 53 a více miniher.
    Aktivují se všechny bonusy a teprve teď sklidím akční plodinu a pokračuji v pěstování akční,tentokráte už i SH.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.