Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

celou dobu co hraju jsem plnil všechny úkoly, poslední dobou kopaná a ted lampy nešly vůbec splnit když nepadaly. asi aby jsme si kupovali koše, tak jsem zvědav jak budou padat v této akci

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. bubu294

bubu294 Pisálek fóra

Už jsem vyčerpaná z akcí a další mě nebere - malé odměny a velká náročnost sázení -nedělám jdu si konečně užít léta. jupíí.

3. timonek.

timonek. Pilný autor

Jsem zvědav jestli budu v balíku nebo spát pod kartonem ;)

Akční rostliny (vypěstované, nikoliv semínka) je možné získat ještě jedním způsobem - na trhu od ostatních hráčů. Pomocí tlačítka Navštiv trh získáte rychlý přístup na tržiště. Obchodování funguje stejně jako standardní tržiště, nákup a prodej probíhá za krejcary.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jako vždy chci stonek a eště 3kousky najednou...no to bude masakr. Až to vypukne tak uvidím co dál......teď mě momentálně nejvíc ruší ta píchavka s "i" pořád se nemůžu zbavit dojmu, že by tam mělo být "y".

5. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Katule008- máš pravdu,mělo by tam být pýchavka.Jinak akci zkusím.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. brutus2

brutus2 Rádoby autor

No, jo, ale tahlenta píchavka píchá! Tak to asi bude tím. :eek:))

vilm4, tydýtková a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  7. makak-magot

makak-magot Stará škola

Snad nebude tak zle: z každého pokladu můžeš získat až 8 beden, z každé bedny až 5 semínek. Hledání pokladů už jsme hráli a průměrně se nám dařilo ho najít na 4-5 "rýpnutí". Když tedy budu brát průměry, tak získám po 5 bednách a v každé budou 3 semínka. To máme 60*5*3 = 900 semínek, 300 na každou rostlinu. Potřebuješ 2 500 - 2 800 kusů, to je 8,3-9,3 násobek. Pokud aktivuješ všechny bonusy z této akce najednou, máš z každého pidipole sklizeň 11 kusů, s MJS a ZuziSuperhnojivem 15.

Takže možný postup - za použití bonusů z akce a SH:
    - vyrobit 60 přenosných skleníků
    - uvolnit všechny tři plochy pro pidipole
    - odehrát 60 miniher (tím se aktivují akční bonusy)
    - rozbalit bedny (tím se aktivují akční bonusy)
    - případně aktivovat bílou nevinnost, vánočku nebo další bonusy zlepšující SH (stačí ale jen jedno z toho)
    - na pidipole nasadit 246 píchavek, 227 úžlabních růží a 109 vodních bobulí
    - posypat to SH, a vodou nebo hnojem (aby se píchavka dostala pod 4 hodiny a vodní bobule pod 2 hodiny - nemusíš, pokud jsi použil bílou nevinnost apod.)
    - po necelých dvou hodinách sklidit vodní bobule, znovu zasadit 109 vodních bobulí a znovu je posypat SH
    - sklidit další vodní bobule, 2 706 píchavek a 2 497 úžlabních růží
    - dopěstovat vodní bobule do celkového počtu 2 770ks (už přestane působit 1 akční bonus, ale chybí ti cca. 480 kusů, takže pohoda)

Pokud zapojíš do pěstování kromě bonusů z akce a SH i MJS a ZuziSH, tak je to ještě větší sranda, protože po rozbalení 60 beden potřebuješ
    - zasadit max. 181 píchavek, posypat je SH a zalít nebo pohnojit (stačí jedno z toho a jen pokud jsi nepoužil bílou nevinnost / vánočku)
    - zasadit max. 166 úžlabních růží a posypat je SH
    - zasadit max. 185 vodních bobulí a zalít je nebo pohnojit (stačí jedno z toho)
    - posypat všechno ZuziSH a použít MJS
    - až to všechno dozraje, sklidit a máš hotovo - musíš ale sklidit do 4 hodin od zasetí, jinak ti vyprší jeden z akčních bonusů
    Reálně budeš sít ještě méně (a spotřebuješ tak méně SH a ZuziSH). Vzoreček je
    píchavka: zasadit = (2 705 - kolik máš semen) / 14, výsledek zaokrouhli nahoru
    úžlabní růže: zasadit = (2 490 - kolik máš semen) / 14, výsledek zaokrouhli nahoru
    vodní bobule: zasadit = (2 770 - kolik máš semen) / 14, výsledek zaokrouhli nahoru

Postupů je samozřejmě možných víc, tyhle jsou "pro lenochy", kteří budou sklízet tak dlouho, až dokáží vyrobit všech 60 skleníků, a pak si za pár hodin všechno vypěstují.

Edit: babajaga.x má o tři příspěvky níže pravdu, posunul jsem text na správný řádek.
    Edit2: Změnil jsem počty po opravě v úvodním příspěvku.

Naposledy upraveno: 8/8/18
  8. miska006

miska006 Pilný autor

Pozitívum:
    -klesne cena jarného venca na trhu
    -môžem robiť akciu len na predaj-Trh
    -máme návod ako plniť akciu od makak-magot a ten kto si to prečíta,nemôže nepochopiť akciu..
    -stonky do neba-všetky sú konečne zmysluplné
    Negatívum
    -náhodné vypadávanie..,ináč kto si myslí,že ak hráč investuje do hry reálne peniaze,má na 100% istotu dokončenia akcie,nie je tomu tak,mne sa nepodarili tie lampáše dokončiť..proste to nepadalo..
    -zle vybratý termín akcie
    -závislosť na hre,to je asi to najhoršie čo mne osobne hrozí...Alkohol.cigarety,drogy a hazard a k tomu si pridajte ...

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kdy bude kalendář na září? To už se snad z dovolených vrátí osvědčení a pro nás přečtení zaměstnanci, ti brigádníci do toho vnášejí nové myšlenky a chaos:)

Naposledy upraveno: 7/8/18
  10. babajaga.x

babajaga.x Pisálek fóra

makak-magot: ahojky, nevloudila se Ti tam chybka?
    - rozbalit bedny (tím se aktivují akční bonusy) - podle ofika se všechny bonusy spustí automaticky po splnění úkolu, takže postupně po odehrání příslušného počtu miniher. Nebo mám zavařený mozek a blbě jsem to pochopila? (... bych se vůbec nedivila xD)

vilm4, makak-magot a Xenie6161 tohle ocenili.
  11. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Tak na tohle nemám. Ani čas, ani nervy.

12. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

zajímavé to měl kaolin,příspěvek 84-to by šlo,takhle to udělat....jen se uvidí ve 14.hod,když vypadne 10 vypadávátek,taky dobré....prázdniny:inlove::):)

13. ritterca

ritterca Stálice fóra

Teď ještě abych měla tolik štěstí a z beden mi pokaždé vypadl jen jeden druh kytky :/.

14. Preceja

Preceja Mistr fóra

Uvidíme, nechám se překvapit, zatím to vypadá nějak překombinovaně. Nešla by, prosím, příště udělat nějaká jednoduchá hra, u které není potřeba číst desetkrát pravidla a stejně marně? Ubrat na složitosti a přidat trochu na výhrách, to by myslím přilákalo pozornost.

A z téhle věty " Střepy budou vyskakovat pouze při sklizni stromů, stájí a výroben." mi naskakuje husí kůže. Nebylo tu nedávno něco podobného?

15. maurehata

maurehata Osvícený autor

Ja jenom doufam, ze kazde forum i v jinych statech ma sveho makaka :).
    Diky, diky, díky, ja uvarena, unavena opravdu vitam tvoje rady a dekuji, ze se nezistne delis o sve rady a napady.

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

jan.svatek - piksla je u nás spíš plechovka (a též hanlivé označení pro nevzhlednou a protivnou osobu ženského pohlaví) :D

K akci - nedělám, tak jako mnohé předchozí i mnohé další. To nefarmaření mě fakt baví :p

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

No 3 stonky v jedné akci to je teda něco jdu do toho.Ty stonky nevypadají zase tak špatně hlavně mi přijdou dobré všechny ale nevím jestli stihnu všechny tři ale uvidíme jak to proběhne radši si napěstuji mám i svou teorii na jedné za tří ploch budu ěstovat jednu plodinu hvavní 1 akční divoška 2 akční a les 3 akční akrorát si to tam musím smazat ale to co mám na divoké louce to si tam nechám stromy se budou hodit aby vypadlo dost padátek:D:D

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. malanek70

malanek70 Expert fóra

Katule008 - teď mě momentálně nejvíc ruší ta píchavka s "i" pořád se nemůžu zbavit dojmu, že by tam mělo být "y". Čeština je pro Čechy bohužel čím dál víc španělskou vesnicí :oops:

helenak44, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. doben

doben Ikona fóra

2,5 dne? Od tebe bych teda čekal rychlejší splnění. Beztak chceš dát příležitost DANCE, aby mohla být tentokrát rychlejší. :p

20. timonek.

timonek. Pilný autor

Honzulka05 mám i svou teorii na jedné za tří ploch budu ěstovat jednu plodinu hvavní 1 akční divoška 2 akční a les 3 akční

Akční se bude pěstovat jen ze semínek které dostaneš za padátka 2 druhy , nasadil bych stromy a pár chlívkú ;)

vilm4, Peto121 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.