Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rampusak

rampusak Veterán fóra

Mě tahle hra dostala ve všech směrech....dál bych musela psát slova která neprojdou a proto hrdě a na nevím jak dlouho odcházím sama. Mrskat zbytky na trh pro to nemám slušný výraz. V jedné hře se dá bohatě šlechtit, utrácet za floreny a ve finitu možná tak tak o prsa? Pod mou úroveň! Nazdar všem a já mizím s Titanicem vstříc šťastným zítřkům.

2. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

Ahojky všem, nedoufala jsem že to zvládnu a je hotovo...i na trh šlo přes 500ks jen bobule 46 ks ty mě moc nepadali...držím všem palce

Honzulka05, bursuk59 a davidson00 tohle ocenili.
  3. emoušek

emoušek Rádoby autor

k.vitek: Už jen 110 bobulí a je to tvoje. :D

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  4. emoušek

emoušek Rádoby autor

k.vitek: Nachytáno, ještě něco hodím na trh.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak, jdu mrknout zpět na 1. stranu, kolik mi ještě čeho chybí.
    Mám totiž plnit levou stranu 73/75

EDIT po sčotu:
    Dám na trh BD přebytek Růží 600 ks.
    Potřebuji ještě 44 ks Píchavek
    a 124 ks Bobulí.

EDIT po návštěvě trhu:
    Budu se muset jít projít do pokladny a vybrat zálohu na cesťák, abych se uklidnila. Právě se mi podařily koupit 2 nabídky po 100 ks a momentálně mám všeho přebytek. Takže ještě doroste Píchavka, pak doplním do posledních 3 úkolů...
    Za 30 minut přebytky na trhu BD pustím do světa.

A takovouhle akci už plnit nebudu.

Naposledy upraveno: 14/8/18
  6. setura

setura Pisálek fóra

No co se děje na tom trhu, to je šílené! Nabídka tam nevydrží ani vteřinu! Blázinec! :eek:

bursuk59 a -Kuteno- tohle ocenili.
  7. liduška14

liduška14 Pilný autor

Tak i já mám hotovo,přebytky prodány,

Honzulka05, bursuk59 a davidson00 tohle ocenili.
  8. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mám 252 píchavek, 332 bobulí a 252 růží. Jestli někdo chcete, domluvíme se na čase, trh AN. Snad to vyjde :)

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak hotovo. Skleníků nakonec asi 75, bedničky z nich v průměru lehce pod 6 na skleník. Semínka vypadávala rovnoměrně (od každého něco okolo 200 ks), bedny jsem otvírala po 20 (jak i ve videu zmiňuje doben, mám stejný pocit že není jedno jestli se otvírá po jedné, 20ti nebo 100tu - a to ať už v téhle akci nebo i ziskové bedny nebo třeba nákup tajemnic). A protože jsem jela na jistotu, použila jsem ke všem bonusům z akce ještě booster +1 z rama obchodu a na kole štěstí jsem si asi za 15 párty lístků vytočila +100%. A měla jsem volné všechny 3 plochy téměř stoprocentně. Díky tomu mi stačily 3 otočky akčních (co otočka to jeden druh) na velkých polích )a malých pro vyplnění) a měla jsem už i přebytky. Využila jsem tak i ten nejkratší bonus (na 4 hodiny) +3. A na ty 3 otočky samozřejmě nasyslené SH, vodu, hnůj i vrtulky (asi 500 od každého). Ale řádky i přímé odměny jsou super, takže vynaložených prostředků nelituju, kdy jindy je už použít než na takové odměny. Takže jsem fakt šťastná, že jsem to zvládla, někdy ve 3/4 akce už jsem klesala na mysli.

Na druhou stranu už takovou akci nechci, a kdyby přeci byla, nevím jestli se do ní pustím. Vadí mi na ní nejvíc to, že člověk se skoro týden snaží, ale vůbec netuší jestli to dopadne. U ostatních akcí si stále můžu hlídat jestli jsem v zelených a případně podle toho upravovat strategii, ale tady to prostě moc nešlo. Jen na kolik skleníků mám, ale pak kolik se mi podaří získat beden, a z nich milostivě vypadne semínek a ještě jakých..... to se prostě nedá ani odhadnout dokud není hotovo. Takže od prvního dne jsem jela téměř na plno, a teprve až teď si můžu oddechnout. To napětí a nejistota není nic pro mě, to by se příští termín akce musel krýt s tím, že budu čekat týden nudy v reálu. A to se asi nestane (myslím tu nudu, ne že by se krylo ;)).

Ještě dopěstovávám zbytek semínek ať někomu pomůžu. Už jsem na trh něco i hodila, hráči mi trhají ruce, ale přece jen už se nabídek objevuje víc. Vy co ještě bojujete držte se - trpělivost a rychlý internet i prstíky na myši přeju.

Jo a díky moc sousedům a přátelům za posílání dárků, bez nich bych do vzdala už v poločase, takhle mně každý střípek nebo lepidýlko povzbudilo se snažit.
    A jak už tu zmiňovali i ostatní - děkuji moc všem co tu psali výpočty, strategie, ale i jen třeba svůj postup nebo poznatek. Z diskuze vždy přijmu spoustu informací a některé věci se mi doujasní, takže si troufám tvrdit, že bez vašich příspěvků bych tuhle akci taky nedala.

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ceny vyletěly dost vysoko. Kolem 15 000 peněz.
    Už jsem zahlédl nabídky i po 500 kusech.
    kdo počkal na konec akce a využil zoufalou snahu hráčů dokončit, přišel si na pěkné miliony.
    Nabídky teď lítají pořád. Pokaždé co kliknu na trh, je tam alespoň 5 - 10 nabídek.

Honzulka05, Danielaa25 a bursuk59 tohle ocenili.
  11. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Takže akce o tolika náhodách....ne.....protože modré bobule jsem musela i tak honit na trhu....

Poslední dobou mi ani nezbývá tolik padátek jako ještě před 1/2 rokem, takže to je utažené co to jde.

Zajímalo kolik procent hráčů to nedokončí.

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Konečně jsem si na trhu ulovila růže-chybělo 8ks na druhý stonek-, třetí nedělám Trošku píchavky zbylo, hodím ji na trh, třeba někomu pomůže. :p;)

13. doben

doben Ikona fóra

Tak ceny vyletěly neuvěřitelně vysoko a na akční jsem nakonec vydělal 41 mega. Kdybych věděl, že se ten prodej tak rozjede, tak bych sbíral padátka až do konce akce, ale řekl bych, že s tím nepočítal ani RT.

Akce jako taková se mi líbila. Byla to pro mě celkem příjemná změna. Obtížnost byla díky náhodě nastavena celkem vysoko, ale také se mohlo stát, že měl hráč štěstí a dokončil na 60 skleníků, což by se u mě nepodařilo. Odměny byly rozhodně nadprůměrné, proto by bylo hodně divné, kdyby RT chtěl, aby je získali všichni hráči.

14. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Jak jsem stará, tak jsem blbá, že jsem do takové akce šla. Samozřejmě, že to nezvládnu. Co mi jsou platné miliony, když než se mi natočí kytička, tak je trh vykoupený. No, aspoň vím, po 7 letech farmaření, že co sama nedokáži nahamounit, tak do toho nejdu.....

15. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Zdravím všechny šikovné farmáře, poraďte jak na trhu ulovit 60 růží, které mi chybí na druhý stonek. Na trhu se nic neudrží, kliknu a je vyprodáno. Nevím si rady a už mě bolí sedínka a oči mi jsou šejdrem.

16. irsko

irsko Aktivní autor

ale tak nebylo to úplně špatné, až na tu náhodu. Co jsem tak koukala, tak skoro všude chyběly vodní bobule. Ale urvat cokoli na trhu rovná se zázraku - skoro mi připadá, jako by někdo používal bota... protože se mi nechce věřit, že v hluboké noci (já vím, hra se hraje i v jiných časových pásmech, ale pokud si dobře pamatuji, bylo někde řečeno, že velká většina hráčů je evropských) někdo sedí u počítače a mačká tlačítko, aby něco urval... a že bude rychlejší než ti, co jsou na to připravení :) ale možné to je, je to jen můj dohad...

17. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Celkom fajn vymyslená hra ... bedničky som zvládla ... ale tá druhá časť!!! - ruže mi vôbec nechodili, ak, tak maximálne 3-4 a môžem sa aj na hlavu postaviť, nedokončím ... a trh je stále prázdny!!!

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak akce ukočena - sice ne na 100%, protože ten poslední stonek jsem odpískala hned na začátku. Myslela jsem, že s tím počátečním skluzem není šance to stihnout, ale asi by se dalo. Nevadí, zbývající rostlinky jsem prodala a vydělala docela pěknou sumičku.
    Taky jsem se bavila na trhu, zkoušela jsem různé strategie nákupu - někdy více jindy méně úspěšné, častěji to druhé a navíc i ty úspěchy přičítám spíše štěstí než dovednosti ;). A myslím, že na zabití byli vtipálci, co dávali na trh rostliny po 1 ks :mad:;)
    Ale přes všechny výhrady (doba mletí, až příliš velký vliv náhody atd.) mi akce připadala fajn. Navíc - nemaje dosti piksel - jsem se proti svému přesvědčení pustila i do šlechtění a světe, div se, objevilo se i pár zajímavých (nikoliv ale úžasných) přeskoků :) To považuji za takový menší bonus.
    A dalším plusem jsou, s přihlédnutím k některým ne zcela dávným akcím, nevídaně dobré odměny.

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ivanička - nevzdávej to, to jsou ty internety. ;) Podle mně nabídky ještě budou přibývat (s tím jak hráči dokončují a taky díky ceně). Určo se ti do 14:00 podaří chytit co potřebuješ.

Jinak na trhu AR se základní cena stále kdovíjak nehýbe.

píchavka 850 kr (670 kr to bylo před 2 a půl hodinou)
    bobule 540 kr (428 kr)
    růže 1 167 kr (940 kr)

20. selka56

selka56 Pisálek fóra

Tak taky hlásím hotovo. Ale náhodné akce už nikdy víc. Jediný, co se mně líbilo, že se daly přebytky prodat na trhu a pomoc tak nějakému dalšímu hráči ke splnění. Možná jsem i já někomu pomohla.

bursuk59 a zahradnice4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.