Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Preceja - jo jo, ta mnou uvedená cena je základní. Já jen že tu někdo psal, že u něj na trhu se rostlinky prodávají za víc jak 6 600 kr (teď kulím voči na cenu co píše anvan), k čemuž teda máme daleko. Ale teď jsem koukala, že se nabídky objevují častěji, tak snad to ještě mnoha hráčům pomůže. Škoda že většina je v práci...

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  2. anvan

anvan Dozorce fóra

Prepperka
    jojo - píchavka přes 13.000, růže přes 16.000 a bobule nějak přes 9.500 - koupíš stovku růží a dáš přes 1,5 mega....a cena pořád stoupá.
    To jsou ty stejné možnosti hráčů...:(

Naposledy upraveno: 14/8/18
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Sranda, mam 1600 az 4500 maximum u tech kytek, takze u nas se teda moc neobchodovalo...
    No kouknul jsem, vidim ze AZ zadny pozadavek, tak zas pozdeji...

Honzulka05, davidson00 a maribeja tohle ocenili.
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Klikám klikám, už mě bolí prst a nic neulapím. Ach jo a to jsem ochotná utrácet těžce nasyslené krejcary:(:p

5. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

a nebude nake prodluzko pro hlemejždě????

maribeja a dasa1143 tohle ocenili.
  6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Pěstím o 106.
    Vyplácám tedy na tuto akci celkově cca 1200 nasyslených SH. O 800 naseslených ZuziVrtulkách ani nemluvím.

Momentálně pravou stranu 55/75.
    Takže už jsem získala i 2. větev.
    Ale ke 3. větvi, která je v odměnách se nejspíš nedoplazím.

EDIT po 30 minutách:
    Kurňa, nakonec budu mít nejvíc Růží?!? Náhodnost nesnáším >:(

7. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Tak nevím, minihra splněna, bohužel stonek byl veprostřed, ale protože nemám a nebudu mít splněn řádek s úkoly, chybí mě rostliny, tak nemůžu stonek s pařeništěm aktivovat, na trhu jsem neobjevila ani 1 rostlinku, chybí mě hlavně úžlabní růže, při získáváni za poklad jsem jich dostávala nejmíň, jsem zklamaná. měly by být stonky až naposled, takhle budu mít v nebi černý řádek:cry::oops:-.-:(

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

finito,všechny stonky stonkují v počtu 171 aktivních řad

9. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Hezké dopolko, i když jsem tomu ze začátku nevěřila, dva stonky mám, třetí bohužel - ta růže stejně jako mnoha jiným nepadá, chybí ještě cca 1000 ks a to prostě nebude. A stejně jako ostatní mě štve, že i když jsem do toho dala spoustu SH, SK, vrtulek, párty lístků atd. tak to nedodělám, protože reál prašule nedám. Hodně mě to štve, ale nedám.

10. olda50

olda50 Perspektivní autor

Ahoj všem. Také nedodělám a to jsem v důchodu a sedím u PC stále. Je stále více úkolů a mám take jine starosti. Asi brzo skončím.

Peto121 a jarege tohle ocenili.
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Velka gratulace vsem, kteri nemaji mnohe vyhody starsich hracu a presto bojovali, drzeli se zuby, nehty az do konce a dokoncili akci komplet - jste dobri! ;)
    Koukam od soboty po ocku na: k.vitek (drzim pesti, at se povede co nejvic), Preceja, Prepperku a pro mne pomerne noveho hrace radyn.m (nevim, jak dlouho hrajes, ale jestli podle data registrace na foru, tak klobouk dolu, chlape). A gratulace i tem, kteri bojovali, akce se jim sice nepovedla cela, ale presto jsou vyrovnani s tim, ze dokazali, co dokazali (viz napr. Imoen1).

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Všechno hotovo. Paráda!
    Ráno v 6 spuštěna akce Kulový blesk. Píchavku na jednu plochu na velké, kolem malá políčka. Ostatní rovnou na malá. Po sklizni nejkratší rostliny šla další várka píchavky už na malá. Za cca 2:45 hod bylo hotovo. Největší opruz bylo dodávání skleníků.
    Celkem bylo 66 skleníků (6 z ranní sklizně), bedniček cca 350, vypěstovaných kytek se všemi bonusy a hnojivy - píchavka 3215, bobule 3212, růže 3313. Od každé na trhu nakoupeno tak kolem 400 kusů. Po dodání zbylo píchavky 510, bobulí 442, růží 823. Kolo štěstí bonus nedalo žádný, tak jsem použila +1 z Rama obchodu.

Měla jsem výhodu, že jsem s akcí nepočítala, tudíž mně bylo úplně jedno, zda ji dojedu či ne. Tudíž jsem nemusela přemýšlet o strategii a použila makakův a dobenův mozek. Pánové, děkuji vám.
    Klíčové pro akci bylo nepěstovat semínka po troškách, ale počkat na všechny bonusy. A také mít případně štěstí na trhu pro zvýšení jistoty dokončení.

Moje zkušenost s trhem: Zásadně klasicky přes město a v rostlinách otevřít mrkev. Z ní přejít na Píchavku nebo jinou potřebnou rostlinku, pravou rukou klikat dole na prázdné stránce na číslo 1 (kvůli obnovení stránky) a levou mít na enteru. (Při objevení se nabídky překlik na "koupit" a hned enter.) Po cca 20 - 40 kliknutí přejít na další rostlinku. Takto se mi podařilo odchytit docela dost nabídek. Kdo pěstoval průběžně a chybí mu kytky, tak snad mu tento způsob pomůže. Zkrátka nečekejte, až se v šedém okénku objeví nabídka, ale přes mrkev nebo seno si i do prázdné najeďte.
    Mějte se všichni báječně a na viděnou snad u Královny (bude-li) ;)

13. Lida7373

Lida7373 Stará škola

krakoramaja, díky moc.....tak jsem odhchyla tou Tvojí radou bobule. Děkuji moc.:)

Přebytek ještě hodím na trh a co mi napadá dopěstuju a vrznu tam též.

davidson00, krakoramaja a matlafous123 tohle ocenili.
  14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Hotovo,cítím se jako když se odstěhují dospělé děti-úžasně.Příště se nenechám zblbnout na takovou akci,už by mne asi klepla Josefa.

Honzulka05, davidson00 a Jonsdorf tohle ocenili.
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

vilm4 - Pepinko..?

Ale necháme!
    :D
    Vždyť jme všichni zblbnutí jako malé škvrňata...

Já tedy určo..!
    :D

Honzulka05 a marketka47 tohle ocenili.
  16. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Hotovo už včera, dneska si už jen vylepšuji krejcarové konto :) Akce se mi líbila, trošku mě potrápili pro změnu vodní bobule, těch jsem měla nedostatek, ale díky trhu se nakonec podařilo. Díky hráčům zde na foru za rady jak na to :) MOc mi to pomohlo. Dík.

marketka47, davidson00 a matlafous123 tohle ocenili.
  17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

chjo, tak bylo 10 nabídek Vodní bobule... a ani jednu se mi nepodařilo na trhu BD odchytit

EDIT: Ani návod od krakoramaja mi nefunguje.

EDIT2: myslíte, že si kvůlivá boji na trhu můžu lupnout ještě 1 tabletu na vysoký tlak? 8)

18. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Začala jsem v 6,30 dodávat skleníky ( potřebovala jsem 61 kousků) a po třech hodinách hotovo. Na hulváta to šlo. Udělala jsem blbost, že jsem píchavku vrazila na 2x2, té jsem tedy měla po sklizni nejméně a kvůli tomu jsem musela poslední 3 úkoly dohodit za floreny. Ostatní květenu jsem jela na 1x1 a přebytky jsem prodala ve vteřině na trhu. Jinak mě se na trhu nepodařilo urvat nic, hned to bylo v trapu. Neskutečně, ale opravdu neskutečně, mě slušně napsáno iritovalo okno, které mi oznamovalo , že je již prodáno. Proč? Proč to musí vyskakovat? Zdržovačka na 2 vteřiny.

Moje obrovské díky patří Skali....za návod jak hledat bedny, nenapadlo by mne, že můžu skákat min. ob jedno pole

Takže další bláznivina za námi....jdu se psychicky nachystat na vnuka, ve 12 ho manžel doveze ze školky. Ať žije hlídací dovolená

Skali, Prepperka a davidson00 tohle ocenili.
  19. emoušek

emoušek Rádoby autor

jj, BD je teda fofr, snad ještě něco ulovím, chybí mi 150 bobulí a 150 píchavky. Po 1 kusu to bude trvat dlouho. Všem co loví šťastný klik. xD

davidson00 tohle ocenil(a).
  20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

A já kdo mi to na BD skupuje xD

emoušek, zpomal trochu a nech i jiným :cry:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.