Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Akce splněna už včera, dnes jsem na trh hodila přebytky(vytočila jsem 100% do stodoly) - nabízela jsem po sto kusech a ani jsem se nestihla na ně podívat, jak rychle je někdo koupil. U mě na trhu se mi ještě nepodařilo bylinky rozkliknout tak, abych viděla po kolika kusech to ostatní prodávají, vždy je to okamžitě pryč. Za minutu jsem vydělala 33 mil. krejcarů.

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nadšené ohlasy, které určitě za dobu moji nepřítomnosti přibyly, si přečtu později:
    [​IMG] SH,ZSH a UH nepočítám, stovky z vlastních zdrojů, u SK jsem se už cukala a to nemluvím o stovce zbytečně protočených modrých lístků.

Matlafousová, návod je sice pěkný, ale k tomu potřebuješ semínka. Ráno jsem si dala pozor a co, 60 semínek, z toho 4O růže a 2O píchavka, bobule ani jedna a tak to šlo celou hru. Když už jsem do toho investovala tolik, mám dojem že nejvíc bylo nervů, tak jsem to za 5O florenů odklepla.
    Danka, já tu truhlu chci, zrovna jsem vstala z mrtvýchxD

Naposledy upraveno: 13/8/18
  3. larelay

larelay Analytik fóra

Trochu jsem rozpolcena...osobně jsem neměla problém, hraji dlouho, mám JC, kaštanový řádek, důkladně čtu diskusi, ne že by mě bavilo honění ega některých hráčů, spíš si čtu ty, co se fakt snaží a dělají kde co (byť by možná stačilo být jen víc efektivní) a hlavně ty, co radí - velký dík makak-magot, doben, tuším borůvka a vůbec každý, kdo se podělil o své postupy, počty...pokud byl přístup ke hře (a to se tu stává tedy pravidlem, stejně jako náhoda - je to fakt našponované, aby se to stihlo. Osobně mi to nevadí, pracuji po většinou z domu, ale to nebude většina hráčů), padátka byla a určitě bylo dobré jet na jistotu, takže otevřít vše zaráz a jet s bonusy. Dostala jsem se k tomu až dnes a stejně to byly nervy, protože té náhody bylo strašně moc, a to jsme se ještě neoklepali z předchozích lamp nebo luceren nebo co to bylo, předtím obsidián.
    A moc bych prosila o nějakou reakci od modíků nebo adminů, jakým způsobem máme s RT týmem navázat nějaký alespoň v náznacích dialog na téma náhody, počtu padátek, náročnosti akcí..."strašně" potřebná tu byla anketa na neonové stáje a TOPku, ale myslím, že bychom rádi chtěli anketu k tomu, co nás fakt trápí a štve...nebo je možné aspoň opravdu důrazně chtít nějakou zpětnou vazbu od RT na poslední tři akce? A to se bojím té další avizované ve Farmoraculu ve stylu hrášků ála Mendel, co byla pro mne snad nejhorší akcí (hlavně nudnou, jako vše, co je na spešl ploše). Znamená to opravdu, že hráč RT nezajímá (tím myslím hráč, co není v TOP10, tj. asi je milionář nebo těžký závislák)?
    Až do dneška jsem měla v rámci této akci dojem, že jsou všichni relativně v pohodě, než přišlo do tuhého. A pokud tu většina (jasně, je to většina na fóru, třeba jsou ostatní v pohodě) píše, že i když měla víc skleníků než 60 a stejně díky náhodnému vypadávání z bedýnek nedohráli, i když možná zvolili ne úplně optimální strategii, stejně si myslím, že pak dát prvek náhody jako takto důležitý pro úspěšné dohrání akce je teda....nevím co :) Třeba mě ten adrenalin docela baví, ale pořád bych to taky nechtěla, v životě je ho kolikrát až až a chci si tu v klidu klidně i jen "tupě"klikat, nijak mne to neuráží, je to relax, a proto taky farmu hraji. Náročné akce ano, občas, náhodu určitě nemusím, obzvlášť, když na ni ve hře nemám štěstí...:)
    Jsem se tu rozepsala, tak aby to nezapadlo - můžeme mi jako hráči udělat něco pro to, aby RT zaregistrovalo naši zpětnou vazbu a vyjádřilo se k ní? Nemám čas obíhat jiná fóra, ale divila bych se, kdyby tam ohlasy na poslední akce byly jiné. Trochu začínám mít dojem, že si z nás RT dělá dobrý den, a to se mi vůbec nelíbí :(

4. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,nevím jak se komu vedlo,ale já už vím,že nestíhám.Pro někoho,kdo chodí do práce a nemá možnost se dostat na PC je to nesplnitelné.Nejde o to,že strategii musím nastudovat(moje chyba),ale co je reálné v rámci náhody,což neovlivním.Příště se budu hodně rozhodovat jestli do toho půjdu.Náhody nejsou pro mne to pravé ořechové,prostě jsem mimo.Všem,komu se zadařilo blahopřeji,ale já tentokrá nic moc.H.

5. trpaslik

trpaslik Pisálek fóra

Tak další akce kterou nedokončím, jsem v 154 lev. Mám spoustu času, ale když nic nepadá tak se nedá nic dělat. Blahopřeji těm co vše dokončili. trpaslík

6. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

Od zacatku jsem davala na akcni SH, stejne tak Zuzino a presto jsem dojela asi zhruba do 60.
    Ted jsem se uz fakt nas.ala a sla se pokusit neco dokoupit na trh. Po vice jak dvou hodinach klikani mam koupeno.
    Pro priste si joooo rozmyslim, zda takovouhle akci vubec budu plnit.
    Mraky super i zuzina hnojiva v pytli a 14000000 krejcaru k tomu. :(

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já jsem sice dokončila teď ráno, ale bohužel pomocí florenů. V práci nemám šanci hlídat bonus + rozdílný čas dozrání akčních plodin a když jich z bedýnek vypadává málo? Brblám, ale stejně budu další akci dělat , protože nemám ráda šedé stonky.

maribeja, tydýtková a myš59 tohle ocenili.
  8. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásné ráno vám všem přeji. Tak akci přece jen dnes dokončím, ale jen díky sousedům, mé milé sousedce anvan a farmářce medved222. Vám všem velké díky

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Přivstala jsem si (5:40) a bojuju. Se vším jsem začala až teď ráno, zatím jsem použila jen 46 skleníků, protože 47. mi dá bonus +3 na 4 hodiny, tak ho použiju za půl hoďky - to mi dozraje první velká várka píchavky, tak ať mám z těch 4 hodin co nejmíň lichého času.

Skleníků zatím umleto 72 a dle mých propočtů to vypadá že bych to asi mohla udělat celé. Semínka z beden zatím padají docela vyrovnaně, bedny jsem otvírala po 20. Seju na velká pole a házím na ně co mi pod ruku přijde, ještě zkusím před sklizní zatočit kolem, ale tam úspěch nepředpokládám.

Těším se až to budu mít hotové a hodím nohy na trnož. Ještěže v pátek odjíždíme na dlouhou dovču, po téhle akci bude teda zasloužená. Smutný je, že tam bude internet....

10. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Doufám, že všichni strčili přebytky na trh než šli do práce.:)

11. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Třetí stonek nebude,semínka padají málo i když mám 90skleníků.Pokus něco koupit na trhu je hra o nervy.Furt je to prodaný.Ale jsem taky řádný cvok,starší ročník,budím se časně.Vykradu se z pelechu a jdu zkusit štěstí na trhu,jasně že nic.Tak hlavně že nejsem sama postižená.Bylo to kolem třetí hodiny.Ale snaha byla....:)

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No zatim zadna reakce na prebytky na prodej? No dam je tam, ale zmizi driv nez prekliknu na vlastni nabidky, to je jasny...
    tak predpokladam ze spousta lidi jeste nema hotovo a ti co maji pestuji do konce - jeste jednu otocku dlouhych budu mit, ale dalsi podle toho co jeste namelu... nicmene na AZ nikdo vcera nepsal a pres den jsem nahodne ve hre a skoro vubec na foru, takze to nejspis padne na nahodny lidi... zatim 88 skleniku a par jeste bude...

13. myš59

myš59 Vévoda fóra

58/60 a vpravo56/75.melu posledních 5 skleníků,střepů mám na rozdávání,ale kyblíky s lepidlem nějak chybí Takže,nasadím poslední semínka a uvidím kolik vypěstují a dodám vpravo Dva stonky mám, třetí určo nebude,víc nedám a za reál kupovat milé RT nebudu

maribeja, tydýtková a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Chjo, stále stojím na Úžlabní Růži.
    Trh BD je 0-0-0. Ne že by se po 7:30 dnes ráno, kdy jsem se k PC dostala, nabídky nemihly... ale bylo jich dost málo. A rychle pryč. Růže ale žádná.

... stále ta náhoda...

Ufufuf, tak už mám přes 60 skleníků... dodáno 60 a víc... Takže levou stranu mám splněnou.
    A než se mi po aktivaci kaštánkové větvi a Bílé kytici a Vánočce uzraje nějaké akční kvítko, jdu točit kolem štěstí, jestli něco vykoluju...

Do konce 5:59 hodin.
    Děj se vůle RT, kam až vysoko splním pravou stranu. Nyní 38/75

Naposledy upraveno: 14/8/18
  15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Uff, hotovo, nakonec jsem si přivstala a umlela ráno 3 skleníky, z nich bylo 18 bedniček a z nich 29 semínek. Nervák do konce, protože mi ráno chybělo 9 semínek bobulí, v prvním skleníku nic, ve druhém 4, ale v posledním nakonec padlo 8! Celkem použito 72 -74 skleníků (nevím přesně) na 2x2 polích se SH, stačilo by míň, kdybych si na začátku přečetla návod a počkala si s prvními 5ti hrami na nějaký bonus.

Nakonec musím říct, že mě to bavilo. Tak jednou do roka je to zajímavé, ale člověk musí mít čas tu aspoň jedno odpoledne dřepět a sklízet když má plný bonus a tolik přestaveb farmy neudělám snad za celý měsíc. Náhoda mi až tak nevadí, pokud není nějak extrémně jednostranně zatížená.

Teď už se na trhu začíná objevovat víc rostlinek a mizí rychlostí, při které se dá sem tam i něco ulovit, tak snad se podaří dokončit i těm co nenapěstují vlastní, pokud tedy nemusejí do práce. To, že poslední den se nedá dohnat jedna rychlá sklizeň, ale člověk potřebuje aspoň 2 hodiny, aby ji využil je trochu nepříjemné. Zase je fajn, že se nepěstují mraky akčního kvítí a člověk si může doplnit to , co potřebuje, takže i úkoly se hnuly.

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Na našem trhu AR se skoro neprodávalo. Trh mi navrhuje:

píchavka 670 kr
    bobule 428 kr
    růže 940 kr

Mně se podařilo vytočit +100%, a aktivovala jsem všechny bonusy najednou, takže z jednoho velkého pole mám 24 rostlinek, a malého 18. Za chvíli tak budu mít napěstováno pro sebe a pak začnu přebytky dávat na trh. Ani se mi nechce věřit, že po tak dlouhém vypětí se blíží konec - a ještě k tomu úspěšný.

17. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Safraporte, ani jsem moc nedoufal že to dám xD. Ovšem jen díky sousedům, a radám od sousedů a vás dalších mnohých. Stěží se mi povedlo semlít cca 63 skleníků, a rozjet akci "na hulváta na druhou" xD, bo se mi to nechtělo v těch náhodnostech padání semínek z beden počítat. Na úvod po směně pořádný vychlazený pivo a pak jen prostě hrubý odhad, první výsadba polovic luk všechno na pole1x1 (z každé bedny mi vypadlo v průměru cca 1semínko a malý zlomek) plus bonus +1, vrtule, mrkvojabko, hnědé hnojivo, voda. Bo jsem měl pouze 170 SH, tak SH pouze na osmihodinovku, předtím vánočku a bílou nevinnost, jakmile téměř dvě třetiny časově dojely a kde bylo SH tak už i vše zralé, tak rychle z beden a skleníků nafrkat zbytek bonusů +2, +3, +3. A potom empiricky odhadem výsadba část na polích 1x1, a část na pole 2x2, odhadem se tak nějak přiblížit k maximální výtěžnosti. A cpát to na pole pod tlakem. Něco málo se mi povedlo v průběhu pěstování nakoupit, ani nevím kolik toho bylo, ale moc ne, na trhu je pekelnej fofr. Něco z nakoupenýho mi patrně zachránilo aj ten poslední stonek. A nakonec své přebytky na trh, ať je někdo ještě stihne využít než akce skončí, snad někomu pomohou a udělají radost.
    Vyjímečné díky janu.svatkovi, kristýna.svatkova, evainfo, dobenovi za super video - prima návod na hledání, pokaždý jsem s tím bojoval a tentokrát na pohodu s přehledem :) , matlafous123, davidson00, kaolín11, makak-magot, prepperka. Bez jejich rad, tak fakt nevím nevím :D:cry:
    Všem přeji úspěšné dokončení akce a krásný den :music:

18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Prepperka - Na AR jsem taky, trh navrhuje, ale prodává se tak za dvojnásobek, dej si nějakou velkou částku a nastaví se ti maximum.

maribeja a tydýtková tohle ocenili.
  19. anvan

anvan Dozorce fóra

Po šílené zběsilé klikací jízdě na trhu s bobulemi jsem akci dokončila, přebytky růží a píchavek hodila na trh (ještě něco bude), utřela pot s čela a dávám nohy na stůl. Takovou akci s tolika náhodami už prosím neeeeeeeeeeeeee!!!!!
    Všem držím palce ať dokončí, protože si to tentokrát fakt zasloužíme dokončit všichni!

ed: mimochodem u nás cena na trhu např. za růže 16000 za kus

20. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

Tak poslední řádek nebude, ale nevadí, přebytky dám za chvíli na trh AM.

matlafous123 a tydýtková tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.