Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

Teď jsem doplnila poslední. Děkuji velice tomu člověku co zde ukázal jak skáče přes dvě pole. Omlouvám se, že nevím kdo to byl. Pomohlo mi to moc, protože jsem měla vždy minimálně 4 bedny. Pár přebytků dám na trh, ale vůbec nevím jaký jsem. Chodím tam jen občas nakupovat.

k.vitek, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

malá.kočička - trh zjistíš zde (klikni). Zadáš své ID (najdeš ho dole v dřevěném rámečku vedle své herní přezdívky - pod herní plochou) a pak klikneš na "zobrazit trh";)

myš59 a malá.kočička tohle ocenili.
  3. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

Skali, Moc děkuji. Tak mám AV.

Skali, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  4. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

POZOR POZOR!!!
    Trh AP - 22:20 bude zveřejněno celkem 834 pichusů, 1020 vodouchů a 986 Žlabovek. Buďte připraveni - budu rád, když uloví někdo z CZ/SK lokace.

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

No a kašlu na to.Kam jsem dolezla tam jsem. 61 řádek.Kupovat nebudu ani na skleníky ani se nebudu plácat po trhu.Honit bobulky po jednom...nejsem cvok

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

ráno pomelu poslední dva skleníky abych měla ten bonus z 60 úkolu a co mi bedny dají to mi dají, nechám dozrát poslení semínka a finito, prozatím jsem na 56/75 a určo tu pravou stranu nedodělám, takže "náhodovky" už nikdy:(zbytečně vyhozené SH a SK a ZH

7. dencice

dencice Stálice fóra

Akce hotová, s vypětím všem sil a bohužel i s koupí košů, jinak bych to prostě nedala, akce nebyla úplná špatná,ale dám si na chvíli pauzu a doplním si co potřebuji, děkuji i sousedům za dárky a prodávajícím, všem držím palce:)

k.vitek a Jonsdorf tohle ocenili.
  8. katkager72990

katkager72990 Zelenáč fóra

Tak za mne toto bola posledna "nahodna" akcia, ktorej som sa zucastnila. Asi neviem dobre triafat, poklad som casto nasla az na poslednu chvilu, priemerny pocet bedniciek 2-4 ks:oops: uplne zle som odhadla aj doplnanie lavej strany, tym padom som sa pripravila aj o potencialne bonusy. Nemam rada taketo prespekulovane akcie, chodim si sem oddychnut, co tato akcia teda vobec nesplnila. Poucenie pre mna: nehnat sa a nechat to plynut, a ked to odhadnem, ze to nepojde, tak sa toho nabuduce nezucastnit. Uplne vymrhanie hnojiva:(:(

k.vitek a Jonsdorf tohle ocenili.
  9. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Mohl by někdo hodit na trh AV a BE bobule? Já jsem tam hodila hodně přebytků růží a píchavek a teď bych potřebovala zase pomoc já...díky moc!

P.S. Nechápu - párkrát jsem zahlédla nabídku, ale i když kliknu na tu nejnižší, vždy je prodaná - jak je to možné, když se snažím co nejrychleji?!!

kiki2305 tohle ocenil(a).
  10. olčaML

olčaML Vážený autor

Od začátku mně chybí růže , takže teď už to nedoženu !:music:

11. doben

doben Ikona fóra

Aktuální ceny na trhu AY:
    Píchavka 6259,84 kr
    Vodní bobule 4653,18 kr
    Úžlabní růže 7760,74 kr

Pokud ještě stále někdo potřebuje akční na trhu AY, tak mi napište herní poštou, něco ještě mám. Pokud něco zbude, tak to prodám zítra dopoledne.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Akci nedokončím. Na trhu klikám jako bl..... moc se nedaří. Všem, co to dali, veliká gratulka. Asi jsem ničemná. První část hotová, ale rostliny chybí. No co, nebude poslední stonek. Podle mě je akce zaměřená především na nákupy za reálnou měnu. RT chce čím dál, tím víc a mně se jim chce čím dál tím míň dávat. Hezkou hru všem a ať se vám zadaří

Eliter tohle ocenil(a).
  13. monča81

monča81 Pilný autor

Tuto akci už nestihnu škoda že pochopila špatně, i přesto četla četla

14. manys

manys Pisálek fóra

Je to na všech trhách stejný? Já jsem AH a prodávají vždy 1 ks nebo max. 5 ks. Takže klikám a za půl hodiny jsem byla jednou úspěšná a koupila 5 ks, slovy pět kusů bobulí, ty mi samo nic neřeší. To si ten stonek můžou naložit, protože reálnou měnu už nedám. Pěknou hru a ostatním ať jsou úspěšnější než já.

k.vitek tohle ocenil(a).
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Nevydržela jsem a zakoupila koš a pěstovala na poho bez bonusů jen s dostupnými urychlovátky.Pro mě akce náročná,příště až bude něco podobného,vynechávám!
    http://prntscr.com/ki7ye3

16. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Ráno sklidím růže a mám hotovo. Řádky jsou super i ostatní odměny jdou, takže jsem ráda, že se mi akce podařila zdárně dokončit. Tímto děkuji mému sousedovi doben za video, jak najít bednu. Párkrát jsem měla jen čtyři kusy, jinak 6 nebo 8 beden a to mě velice pomohlo. Přebytky dány na trh a všem, kteří ještě neví zda dokončí, držím palce.

k.vitek, doben a Jonsdorf tohle ocenili.
  17. elen45

elen45 Magnát fóra

tak jsem to taky zvládla, přebytky jsem dala na trh po 100 kusech a je pravda, že to tam dávají po 1kuse nebo po 5 což opravdu nikomu nepomůže ještě mi dozrají bobule a zbytek píchavek a pak to tam dám - trh AL

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  18. lase2

lase2 Magnát fóra

tak já přišla po 15 hodinách (od 8 do 23) domů, jako to největší pako šla rovnou k počítači, pomlela, vyzvedla semínka a nakonec tedy dokončím (na levé mi bude asi chybět poslední stupeň, ale protože mám už všechny rostliny (teda budu mít ráno než pujdu zase v 8 do práce...), nemusí mne to mrzet. Pravou dokončím celou, a mám navíc cca 750 růží a 200 bobulí, pokud je někdo potřebujete - trh AT. Dnes tu budu cca do pulnoci a ráno cca od 7:15 do 7:45, tak se ozvěte poštolkou, na forum fakt nepujdu - nebude čas. Když to hodím na trh jen tak, nikdo od "nás" to asi nevybere, to by byla mooooooc velká náhoda. (prodala jsem teď cca 250 růží, a zmizí okamžitě, tak je potřeba se domluvit a číhat, jinak vám to vše vykoupí ostatní...)

PS: reálné jsem do toho nedávala, jen nasyslené PL(50 na 2x100%), SH(cca 200, abych využila bonusy z akce), ponožky (těch padlo okolo 1000 na stromy, aby bylo z čeho mlet skleníky) a Zuzanky na větší výnos (opět cca 200 na políčka s akčním kvítím). Krejcary na MJS a klasické lístky na kolo nepočítám (protočila jsem asi 150 a získala 2x +1 z pole), těch má v dnešní době asi fakt každý víc než dost. S využitím všech bonusů jsem se držela 22ks/pole, chvíli i 25. Jinak čtvrtek a pátek jsem tu byla jen ráno/večer, sadila na skleníky a čekala na volný víkend, takže dokončit to by fakt měla zvládnout většina dlouhohrajících hráčů se zásobami podpůrných prostředků.

Naposledy upraveno: 13/8/18
    Honzulka05, matlafous123 a zejdy66 tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

U nás na trhu AD se mi od 18.00 do teď povedlo koupit 10 růží :D Skleníků mám jen 61, ale mám odehraných pár her ze začátku, než jsem začala syslit. Mno, počkám na padátka, co mi dají husy, snad ještě něco domelu a spustím akci kulový blesk... co bude, to bude, se z toho neposesouvám. Tak to snad klapne. Když ne, tak zkusím něco příště ;)

20. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Dobrý večer,je tu někdo,kdo by mohl hodit nějaké růže na trh AS,děkuji moc předem :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.