Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak konecne hotovo! Nejdriv bonusy ze hry a stovka protocenych listku dala 21 kusu za velky pole (vse najednou odehrano)... trvale zvirata az do nedele, pak kytky... no a konecne 70 skleniku (stale se delaji nove jak akcni kytky umoznuji dalsi) a rozjel jsem to... nejdriv velky problem nez jsem prisel na to opakovane otvirani beden (tedy dokud je zelene tlacitko) a ted je to konecne vsechno vlozeny a stonky aktivovany :)

Mam tedy take nabidku vsech kytek na trh AZ - par stovek mam navic a neco do zitrka jeste udelam...

2. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Tak i já se přidávám k těm, kteří mají plné zuby náhodných věcí...vyplácala jsem spustu SH A Zuzi a výsledek je ten, že mám na jedné farmě přebytek 300 píchavek a růží a a chybí mi 145 bobulí, na druhé ty samé přebytky a chybí mi dokonce 559 bobulí?! (trh BE). Všechny akční bonusy jsou již v tramtárii, takže je jasné, že to nemám šanci dokončit, naštvali mě tentokrát tak, že zcela vážně uvažuju o konci..jak řekla před pár měsíci jedna sousedka - tohle už není hra, ale dostihy!
    Takovéto akce si může strčit RT.....za klobouk!

Kdyby měl někdo přebytky bobulí, hodili byste je na trh? (AV, BE)
    Moc díky! hudy536, hudy260

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

malanek70 - to máš těžký s tím časem. Jelikož to hrajou lidičkové ve všech možných končinách naší matičky Země, je ten čas všude jiný. U nás jsou dvě odpoledne, jinde mají po půlnoci a úplně jinde zase čtyři hodiny ráno ;)

myš59, hanynkach a bursuk59 tohle ocenili.
  4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nějakou chvíli už také hotovo.Stačilo 61 skleníků,které by nebyly, nebýt sousedů a mých věrných přátel.Všem mnohokrát děkuji za padátka.Prostě to zase nepadalo a když je to farma na padátka všeobecně skoupá a je akce s přiškrcenými padátky,je to hrůza a já tu šílím.Ale koše jsem nekoupila a nekoupím.
    Přebytky zmizely v nenasytné tlamičce trhu a co ještě bude,půjde tam také.
    Je fajn,že hráči přebytky pomáhají druhým,ale když tam někdo sází po jednom kousku,jen se mi protáčí oči.Tento způsob prodeje asi nikdy nepochopím...hihi.
    Držím všem palce, ať zdárně akci dokončíte.
    A já jdu na kávu a zmzlinku,ta akce mě umořila více jak ta vedra.Pa...

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

U mňa je pán Hotovson, začala som minihru s hľadaním pokladu niekedy po 15-tej, skleníkov bolo 74 a asi som ráno v záhrade do niečoho voňavého stúpila, lebo sa darilo - aj hľadanie pokladu, aj bedničky obsahovali tých semien napokon toľko, že po vyrastení boli v závere aj prebytky (tiež som ich šupla na trh za maximum), podarilo sa mi to ukočírovať tak, že pestovanie a zber akčných som stihla v limite 4 hodín (teda všetky bonusy naplno využité), všetky 3 riadky na stonku pracujú a ja ešte stále žasnem, že sa to napokon takto podarilo. Pritom som okolo obeda mala takú náladu, že som uvažovala či sa mi vôbec chce do tohto púšťať. Blbá nálada prešla a som rada, že sa darilo. Takže komu sa nedarí, zoberte si pekne zo mňa príklad a nabudúce pohľadajte nejakú voňavú kôpku po havkáčovi, lebo podľa mňa táto akcia sa inak než s riadnou dávkou šťastia ani nedala splniť.

6. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

aj ja mám hotovo, len nechápem tie upgrady továrne, kde sa daju použiť, lebo mi nikde nejdu vložiť na plochu a mám ich medzi dekorkami

k.vitek, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  7. malanek70

malanek70 Expert fóra

Skali Věř tomu, že kdyby místo vymýšlení bejkáren, někdo zapracoval na tom, aby se akce spouštěly v závislosti na časových pásmech, tak by to určitě šlo ;) ...ač věřím máločemu, co nemám ničím podložené, tak tomuhle zrovna věřím :p

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj. Akce měla jít mimo mě, jenže v sobotu jsem se dověděla o víkendové změně, tak jsem z nudy sklidila starý hořec a obsadila pole potřebným. Dnes odpoledne na mýtině párkrát otočila karafiáty, k nim 4x naplnila komplet tulidomek, no a právě teď jsem domlela 60. skleník. Bez JC, bez dárků i nákupu čehokoli. Ráno vše doplním, vše zaktivuji a uvidím, kam se v kytkách dostanu.
    O ty řádky mi ani nejde, stejně už s hrou stagnuji. BZ nenaháním, protože nemíním celý zbytek života trávit klikáním a posunem k vyšším lv. Cukeťák nepoužívám a marmeládu jsem dávala naposledy tehdy, když jsem se chtěla rychle dostat do stovky.
    Zapojením se do akce jsem si oživila vzpomínky, jaké to bylo, když mě to bavilo. Ale nebýt změny sobotního programu, nebyla by ani akce.

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj a máš továrnu, na ni je vložíš ,-)

10. miska006

miska006 Pilný autor

hudy536
    --sme rovnaký trh-BE,ja ti kludne dám na trh čo potrebuješ,len netuším ako to odchytíš...Do 2sekúnd je všetko preč,síce mám prebytky v tisíckach,ale to proste neodchytíš na trhu..
    Bohužial..ak budeš na farme niekedy okolo polnoci,resp.okolo šiestej ráno,možno nejako tak je väčšia šanca..

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  11. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

Pitrýsek a na aku továreň?

maribeja tohle ocenil(a).
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hledej v dekoracích Základní továrna nebo ji můžeš mít někde na ploše. Dala se koupit za 500 000 KR ve farm.obchodě.

Edit: festina:
    před chvílí jsem to napsal ,-)) přece na ziskový předmět Základní továrna ,-))

Naposledy upraveno: 13/8/18
    maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. festina55

festina55 Zelenáč fóra

Kam mám prosím umístit Upgrade továrny? Děkuji

maribeja tohle ocenil(a).
  14. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři,skleníku jsem měla 85 a nakonec jsem visela na bobulích,chybělo mi 180 bobulí a jelikož už nemám bonusy a na kople štěstí jsem protočila 30 modrých lístků a 40 zelených a bonus žádný tak jsem hru ukončila nákupem za 55 florenů ,tím mám hotovo ,ale žádnou radost z toho nemám.Ale opravdu se mi už nechtělo plácat SH a SK tak jsem bobule dokoupila na trhu k mání nebyly,a už je to druhá hra o náhodě,někomu to padá lépe a někomu více,jinak za návody od makak magot dík ,ale když to nepadá a z bedýnek padají růže a píchavka a bobule po jednom semínku převážně tak není co řešit.Všem přeji ,aby to dopadalo a přebytky dám na trh něco nyní a zbytek ráno až to uzraje,snad to někomu pomůže.

15. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

tak nakonec to vypadá na značný přebytek některých plodin - měl jsem 69 skleníků vč. 10 koupených - takže za hodinu očekávejte prodej přebytků na trhu AP!

Hard Rock Hallelujah!

myš59, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak já asi tak po čtvrté co jsem se ke stonku nedopracovala,protože pokud chodím do práce,tak tyhle šibeniční termíny nikdy nezvládnu.Chybí mi stále růže,protože náhoda je náhoda a ty semínka mi prostě nepadají a na trhu nemám šanci je koupit.Tak že jiné mám napěstované a jsou mi na ho.a na nic.Splněné mám teprve tři čtvrtiny a zítra je konec.Už mě celkově ta hra přestává bavit,kino nám už dávno nepromítá a taky je to obrovská ztráta času.Tak všem ostatním kteří ještě nemají hotovo tak ať to stihnou.

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

liliana3211, festina55 - vše o Továrně najdeš tady (klikni) ;)

myš59, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Chybí mi 100 ks píchavky, jinak mám vše napěstováno a vyčkávám na trhu a nelze ani jeden kousek odkoupit a ráno konec, musím do práce, pěkně vypečená hra.

k.vitek a maribeja tohle ocenili.
  19. streetskillz

streetskillz Zelenáč fóra

akci samozřejmě nestihnu bylinyv obchodě nekoupim nevím jak se to dělá ale nestihnu nic koupit hned je vše pryč ach jo už mě to nebaví

papulice, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Podle mě mám trochu štěstí stihl jsem si na trhu koupit 10x růži alespoň něco než vůbec nic u skleníku chci párty lístek a u rostlin alespoň něco jsem na 32 odměně

marketka47, Pitrýsek47 a myš59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.