Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

anvan , nejlepší je mit kolem 70 skleníků, někomu stačí i 60 záleží na štěstí co ti systém přidělí za počet semen...
    Pak udělat najednou levou část a získat všechny bonusy najednou.
    Já pak zasadila vše najednou na pidipole - se vším co šlo + kolo štěstí další +1 a z rama obchodu booster +1 za akční
    plodiny - měla jsem 17 z jednoho pidipole (1x1), chybělo mi asi 200 bobulí , takže sem postupně sázela - sice pole už dávalo jen 13,
    ale stihla jsem to vše vypěstovat za chvilku.Mě stačilo asi 75 skleníku - někomu prý stačí jen 60.
    Většinou jsem dostávala 6 bedýnek, asi čtyřikrát i 8 bedýnek, párkrát jen 4 bedny - ale počty semen z nich už tak slavné
    nebyly.

2. anvan

anvan Dozorce fóra

Danielaa25
    tak většinu skleníků už mám dodaných a semínka odpěstovaná - dostávám z pole i 17 rostlin - ale pořád je to málo. Asi mi fakt chodí málo semínek.....už to nechám jen náhodě. Bu´d to do konce akce vyjde nebo ne, času ještě dost - ale stejně je to nakonec fuk. V té spleti akcí, řádků, výhod a bonusů to absolutně nepoznám...
    Všem farmářům přeji zdárné dokončení akce a hezkou neděli.

3. Danielaa25

anvan .Tak potom na trh už se začínají pomalu objevovat , ale u nás např. bobule jen za max. cenu 105,51

Na trhu budou , co by s tím kdo dělal ;)

A není tu někdo z tvého trhu AY ? Třeba by ti rád pomohl :p

evainfo, Honzulka05 a Zoufálkov tohle ocenili.
  4. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Danielaa25... ten booster na akční se aktivuje hned při koupi, nebo ho můžu mít do zásoby? Ve FAQ jsem to nezjistila.
    Jinak krásných 34 skleníků :oops:, tvrdnu na střepech. Překopala jsem farmu, snad to dám a prásknu to tam na hulváta a když skleníky nestihnu, tak se hodím do pohody.
    Zítra jedeme s vnukem (2 roky a něco) do zoo....to bude teprve akčňák. Byl s tatínkem a jeho kamarády 4 dny pod stanem ( bez bab) a od té doby nás tituluje "ty vo... " a prozpěvuje si to při každé činnosti. Asi mu tu papulu na zítra zašiju. Už slyším, jak v restauraci říká číšnici...dal bych si polívku ty vo..:D

k.vitek, megi1967 a Zoufálkov tohle ocenili.
  5. Danielaa25

lumat85 - do zásoby ( bude inventář - spotřební zboží - jako ty různé bedny )

megi1967 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,
    tak jsem to zvládla za 40 minut bych měla sklízet poslední semínka, a už teď vím že bude splněno :)
    otočím se tu mezi 10 - 11 a doklepnu akci a zároveň nabízím plodinky jsem trh AH, nebojte se napsat :)
    a už se balím do práce :)

edit: tak hotovo jop :)
    přebytky - pište si :) http://prntscr.com/khma1d

Naposledy upraveno: 12/8/18
  7. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Jsem nejspíš už stará škola a jedu klasiku pidi pole a MJS :-D Tak jsem proti vám co už máte skoro hotovo pěkně pozadu. Momentálně 27/60 a 37/75, tak uvidím jak se zadaří..minimálně jeden stonek bude.

k.vitek, megi1967 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

chybí mi 20 skleníků do 60,střepy nepadaj :(( už nevím jak je vyždímat, takhle to nestihnu :cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  9. maurehata

maurehata Osvícený autor

Stacilo mi 64 skleniku, hrubym propoctem by mi to teda stacit melo. Za par hodinek uvidim, akcni zatim zraje a nektere jeste neni zasazene. Akce mne hlavne ucila trpelivosti, jesteze je i desivka, jinak by mne to bavilo min. Bez vsech tech bonusů a vyplacani asi 600 ks SH a zSH by to ale neslo tak dobre, ale nastesti zasoby mam, tak na tuto akci je rada použiju, stonky i dalsi odmeny za to stoji.
    Na trh AT pak hodim prebytky, pokud by mel někdo zajem domluvit se konkretne na cas, napiste mi na farmu.

10. Danielaa25

Zoufálkov - poradila bych šlechtění , pokud je nějaké suprkrmivo

evainfo, megi1967 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

k.vitek, megi1967 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Prepperka Ano je to ze sh, Já jenom, že se tu naříká,že nemají kaštanový řádek a na ten je taky potřeba sh,
    Teď jdu hledat 92 pokladů, to bude fuška

Edit--Zatím jsem udělala 46 pokladů.z toho bylo 234 beden.Mě to nepadá špatně ,píchavky 136, růže 113, bobule 137, ty jsem hodila na velké pole,až to dozraje, tak budu pokračovat v hledání.

13. slootr

slootr Baron fóra

Dodáno 61 skleníků (teda dělat to hromadně je sice fajn kvůli všem bonusům, ale vopruz maximální), z toho 346 beden, z nich 207 vodní bobule, 162 úžlabní růže a 195 píchavka. Mám trochu strach o tu růži. edit: růže sklizena, strach pryč. Potřebuju 2 490, mám 2 592!! Vytočeno +1 z pole.

Mimochodem ty bonusy jsou teď zase pěkně potentovaný. Nevím, jak ostatním, ale pro mě je to přidání nových +1 z dílen nebo stromů chytrý tah od RT jak snížit možnost získat bonus, který chci. Chlívky ještě možná, ale i tak, za 6 hodin toho dozraje minimum. Proč pořád předělávají něco, co docela hezky funguje?

No nic, sklidím a uvidím. Když bude málo, namelu další skleníky. Vše dáno na pidi pole s SH, Zuzi, vodou a hnojem. Aktivován kaštan řádek, bílá nevinnost a vánočka, takže 8-hodinovka zraje hodinu a kousek.

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak stonek asi nezískám i když mám asi 19 her už odehraných

evainfo tohle ocenil(a).
  15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Chjo, stojím na Úžlabní Růži.
    Trh BD je 0-0-0. A to pokaždé když se tam podívám.

Jak tu čtu, někteří jiní kvůlivá náhodě, stojí na jiných semínkách ;)

Od minula nevím, jestli mě ještě akce baví... až budu od zítra ráno v práci, už toho moc nenaženu...

EDIT: Ufufuf, tak už mám 40 skleníků... dodáno 29... Ty další teda nechám najednou, když to vypadá podle příspěvků na fóru jako dobrý nápad. Stojím totiž na č. 10 před Bonusem +2

EDIT2: Ale když vidím na obrázkách těch, kteří už akci splnili, počet akčního kvítí, které se má ve finiši dodat... Musím se jít podívat, kolik je hodin do konce akce, ať mě nechytá smutek z další nedokončené akce moc brzy. -.-
    Do konce 51 hodin.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

k.vitek: já zatím stojím jen na sklenících. Jestli dostatečný počet nepostavím do večera (zatím je jich 43, minimálně dalších dvacet ještě toužím poslepovat) a nedám pak semínka přes noc, ráno v procesu už taky nic nepohlídám... Ale pořád mi zbývá dost času po práci, na rozdíl od Tebe nemám na starost rodinu, jen sama sebe si, takže můžu sedět u PC.

kiki2305, evainfo a k.vitek tohle ocenili.
  17. burds

burds Titán fóra

Akce hotova.Zbytek rostlinek jsem prodala.Byl ve vteřině pryč.

evainfo, Honzulka05 a Danielaa25 tohle ocenili.
  18. slootr

slootr Baron fóra

No super, hotovo. To jsem ani nečekal, že to půjde tak hladce. Když je obtížnost vysoká. A když to srovnám s poslední akcí se střední obtížností... Asi ty kategorie prostě nechápu :)

19. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akce taktéž hotová. 60 skleníků, by mě nestačilo. Neměl sem úspěšnost při hledání pokladů. Průměr tak 5 bedýnek. Pokud by někdo chtěl mám nějaké přebytky, protože pořád dodělávám skleníky, abych mohl dopřát někomu kdo má nouzi. Pište na farmu. Trh AZ.

Hezkou hru ...

burds, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

slootr: za celou dobu hraní jsi nezaregistroval, že tady to není o chápání? 8)
    A já mám další skleník. Snad to do večera pošťouchnu na to realizovatelné množství. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.