Tajemství bylinek (8.8. - 14.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No já teda rozhodně na trh všechno co mi zbyde dám.

Protože co já s tím a někomu to pomůže.

2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Aktuální hlášení:
    54 skleníků - 4 piksly - 78 střepů (střepy již stačí na konstrukci celkem 60 skleníků)...
    Tak snad to zítra vypukne se šťastným koncem...

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Včera navečer se na trhu objevilo akční kvítí,něco maloučko jsem chytla, ale od té doby se tam nic neukazuje.Spíš si to někdo posílal na jinou farmu nebo někomu.Dnes tam chodím každou chvilku (jsem doma) a zatím nic:-(Stále melu ale nějak pomalu;)chvílemi není co:-(

evainfo a lott_lott tohle ocenili.
  4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak tahle akce mi opravdu moc nejde.Jestli je to tím hicem?;)

evainfo, lott_lott a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Na trhu jsem také ještě nic neviděla.
    Zatím mám namleto 15 skleníků + 1 darovanej. Jedu po střepech, piksle se snad nahoní pokrácenejma dlouhodobkama.
    Když sleduju směr, jakým se hra ubírá, tak už jedu pěkně v klidu. Co udělám, to udělám. Nemusím mít všechno. Z odměn už skoro zmizely kupóny a růčo tolik ploch je šílený.
    Řádky jsou sice pěkné, ale honit se už nebudu. Minule jsem se opravdu snažila s lucernama a nakonec nezískala jsem ani jeden upgrade továrny.
    A tady jsou tři náhody?!?
    Všem držím palce a přeju trochu ochlazení!

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem použila 7 skleníků, získala celkem 40 semen v poměru 8:14:18. Už ten rozdíl semínek se mně nelíbí, když relativně potřebuji skoro stejný počet plodin. Ale i to celkové množství semen je málo, ano nedaří se totiž nalézt poklad se semeny hned, takže bedýnek získávám málo. Nojo, náhoda, kterou nedokážu ničí bohužel ovlivnit.
    Ale jestli to půjde dál v tomto duchu, tak ztrácím veškeré iluze. Průměr na jeden skleník je 5,7 semen, ze 60 skleníků by to bylo zhruba 340 semen a to jsme velebnosti kde? I při tom nejvyšším možném využití bonusů to prostě nedá celkově potřebné množství rostlin. A to ještě neberu v úvahu, že některá semena budou v převaze a jiná budou zcela jistě chybět.
    Takže těch 60 skleníků mně při tomto množství získaných bedýnek a semen z nich stačit nebude. Pak nebudou bonusy ....

Ještě včera jsem si libovala, že akce se mně líbí. Po odkrytí několika bedýnek začínám otáčet. Ale zatím neházím flintu do žita. Zatím jedu jen s J.C., nepoužívám SH ani SK ani zuzanu. Zatím jsem použila 7 skleníků, ve stodole je jich 28 a 11 se jich mele. Ve stodole 231 střepů a 5 piksel s lepidlem. Na polích teď husy, pažitka a do noci poroste rákosí. Zítra už bude hotových 60 skleníků a ráda bych nějaké navíc a začnu hledat bedýnky a pěstovat akční rostliny.

Každopádně otrávit den akcí si nenechám, ono to nějak půjde. Hezký den všem farmářům [​IMG]

7. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Já teda stojím na těch píchavkách,náhodně vyskakují růže a bobule a co dál?
    Píchavky jsou někde jinde :D.
    Když jdu na trh,tam je vždycky nula.
    No nic,to je zase hra-moje nervy :oops:.
    Ale jinak všem přeju hezký víkend.

8. bimbous

bimbous Pisálek fóra

Je zajímavý, že mám odehráno 15 skleníků a odměny se mi zastavily někde na 7.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    Aktuálně mám 30 použitých skleníků (čekám před bonusem), dalších 10 namletých nebo se mele. Z toho co zatím vypadlo, tak aproximací budu potřebovat 90 skleníků. Takže já vesele pojedu ve stejném módu až budu mít potřebný počet. Pak přijde to největší překvapení - co mi vypadne z beden. Na této hře nemám rád prvek náhody, ale ještě beru, když tu náhodu mohu nějak ovlivnit - tzn. padátka a hledání beden, ale nesnáším když náhodu nemůžu vůbec ovlivnit - co vypadne z bedny. Nevím proč se RT k tomuto principu stále vrací, když je hráči tak kritizován. Stejný princip byl u hledání pokladu (kolečka, čtverce). Někdo mohl pěstovat jak chtěl, ale prostě mu to nevypadlo. Stejně je to tady. Nevím jak jste na tom na množství, ale průměr (jak se tady hodně psalo) zdaleka není 3 semínka z bedny. Sice nemám přesnou statistiku, ale bude to trošku pod 1,5 semínka z bedny. Tady k tomu RT ještě něco přidal a to, že v případě co nejefektivněji využití bonusů, tak nevím co mi vypadne a kolik, takže můžu zbytečně přepěstovat nebo naopak akci stejně neudělám - v obou případech jsem mohl skončit dříve a věnovat se něčemu jinému na farmě. Takto se musím rozhodnout naslepo a to je prostě špatně.
    Nevím zda je lepší varianta z hlediska bonusů, ale kdo otevře nejdříve 30 skleníků , zaseje, pak otevře dalších 30 a použije bonusy , tak na normálních polí 2x2 s ZSH a MJS dosáhne na 17 rostlinek z jednoho pole. (kdo neotvírá dopředu vůbec, tak sice bude mít 18 rostlinek, ale vůbec nebude vědět jak mu to padá). Po 30 sklenících by mělo být kolem 85+76+74 rostlinek kdo má o dost méně tak by měl získávat skleníky dál a počkat. Počty rostlin jsou polovina z potřebného počtu semínek, takže v momentě dosažení tohoto počtu jsme v polovině, ale pokud neotvírám kvůli bonusům tak vím prd velebnosti. Když to nevyjde tak bez bonusů je třeba prakticky dvojnásobek skleníků (už jsem se nachytal, takže si dávám větší pozor)
    Ulevit si jde zakoupením košů, ale to u mě nehrozí.
    Tak ať to padá a příště ať RT už nepoužívá tento princip náhody, která vůbec nejde ovlivnit.

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

61/75 Ještě potřebuji 1300 píchavek , 750 bobulí a 900 růží ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja čakám na plechovice ako kura na sopeľ a tiež na tie semiačka z ruží tých dnes mávam v debničke nejako málo 2-3 ks a z tých dvoch do 9 ks.Vôbec ale vôbec ma to nebaví to čakanie čo mi čoho vypadne.Takýmto tempom veru ďaleko neprídem.

12. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Je to akce nic moc visím na vodních bobulích potřebuji 1 k postupu a nic než ji získám v bedně uplyne zase pul dne ,než to vyroste další hodiny no za mě akce -1

evainfo, Honzulka05 a farmík84 tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

jandule ja by som dal aj -5 aby bolo do páruxDxD.

Honzulka05 a jandule tohle ocenili.
  14. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

... náhodné vypadávání, náhodný počet beden, náhodná semínka …. = náhodné dokončení akce - velice motivující

15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Už jste viděli z 8 beden 8 semínk. Buďte rádi já jo, a z 18 bylo 23. Nemám nervy na to je dávat po jedné, protože po šestém ulovení jednoho semínka mne málem kleplo. Souhlasím s maja.rada velmi motivující. Jára

16. wendywe

wendywe Zelenáč fóra

Splněno. Spousta semínek zůstalo...aby se dávaly semínka na trh (jedno za cca 100 krejcarů), to se s nimi můžu radši jít vyfotit....

evainfo tohle ocenil(a).
  17. larelay

larelay Analytik fóra

Jako vážně nepustit ani semínko (teda, to jsou vlastně už kytky, ne semínka), když to někomu pomůže? A ještě být rozhořčen/a? Jasně, je to každého volba, mně se to právě na této akci líbí, že se dá vypomoct (osobně doufám, že budu moct), jen si tu teď tak sedím a jak stará bába si říkám, kam ten svět spěje...Ještě že jsem nevyléčitelná naivka a jsou i tací, kteří to mají podobně jako já, jinak bych se na tom světě cítila úplně ztracená...:(

Edit:
    wendywe: super, palec nahoru. A jestli jsem byla moc ostrá, tak se omlouvám.

Naposledy upraveno: 10/8/18
  18. wendywe

wendywe Zelenáč fóra

Nakonec je stejně pustím, ale počkám si.....

evainfo tohle ocenil(a).
  19. burds

burds Titán fóra

No wendywe tak se semínky zadus RT ti dá určitě ještě míň.I když nechápu proč by si cenu nemohl volit prodávající.Cena by se měla nějak zohlednit při vyšší poptávce.Je mi to fuk nečekala jsem že akci dokončím tak mne to ani nepřekvapuje že to nedodělám.Nakonec je to jen pitomá hra.Ale neprodat potřebným to nechápu.

20. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak pokud budou přebytky,dám je klidně po jednom krejcaru na trh,mě to při mých 350 mega neublíží a potřebným to pomůže,tak proč bych to měl syslit:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.