Tajemství bylinek (21.2. - 27.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak ju, pěkně jsem nakonec zafinišovala (nu, někde v terénu jsem schopná připojit se na wifi. Tento pracovní týden jsem měla štěstí ;))
    VLEVO kdesi 91/100 miniher (resp. 19/20 řádků odměn; njn přepočítala jsem a fakt jsem se v odhadu nesekla :music:, to je tak, když jsem vedoucí kontroly, dnes ve stylu "rozdej a panuj" :p, ehm a mezitím sázej, sklízej, luxuj SH a Zuzi-vrtule)

a VPRAVO se mi podařil kousek - 75/75

... a ještě jsem na poslední chvíli vydělala trochu krejcarů zpátky.
    Větve na Stonek jsem získala obě (bonus Květiny +1 je příjemný), zbytek odměn je pěkný zisk... poskočila jsem za těch pár dní z levlu 179 na 184 8)

EDIT: Další akci vynechávám. Chci si trochu napěstovat do stodoly...

Naposledy upraveno: 27/2/19
    evainfo, Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj evka57,
    pokud jsi řádek dodělala, tak ti zmizet nemůže. Pokud jsi si opravdu jistá, že jsi hi získala a neskončila těsně před dosažením, kontaktuj podporu, tam ti to mohou prověřit.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Ahoj,taky jsem dodělala akci,40skleníku,36skleníků byl stonek a taky mě stonek zmizel,nemám kam dekorky dosadit.Akorát tam zůstal stonek Tajemství bylinek libovolných 7 dekorek.Tak tomu nerozumím

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

tatana60: za skleníky (levá strana) je řádek do stonku 1 Tajemství bylinek II - to je ten, který máš, tam jsou prázdné obláčky na libovolné dekorace. Za 50 dodávek vypěstovaných nebo nakoupených rostlin na pravé straně je řádek na stonku 2 Tajemství bylinek II - na ten se dají umístit dekorace, které jsi získala po cestě pro řádek.

EDIT:

Jak píše krtekradek73, pokud jsi získala oba řádky, zkus použít vyhledávač.

Naposledy upraveno: 27/2/19
    tydýtková tohle ocenil(a).
  5. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

tatana60
    Zkus napsat do vyhledávače na stonku (lupa) - Tajemství bylinek.
    Nebo zalistuj až na konec, jeden stonek jsem hledala až někde na konci za nepoužívanými "modrými" řádky (ty, co se kupují za FL).

Prepperka, tydýtková a Y_n_O tohle ocenili.
  6. doben

doben Ikona fóra

Tak nakonec byla tahle akce mnohem lepší, než jsem ji očekával. Ani tak ne kvůli samotným odměnám, ale díky prodeji akční na trhu. Netuším, jestli to tak opravdu bylo, ale domnívám se, že ceny na začátku vycházely z těch z minulé akce, jelikož akční byly stejné. Tím pádem se hned od začátku dalo prodávat draze a cena naopak klesala, což bylo výhodnější. Každopádně mám díky tomu na kontě moji první miliardu krejcarů a podle zdejších příspěvků je nás takových více. ;)

7. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Pokud jste získali řádky,tak stačí prolistovat záložku na stonku s bílými a šedými listy(druhá od spodu).Jsou tam všechny řádky,které nejsou obsazené dekorkami;)

kiki2305, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

doben, já jsem víc kupovala než prodávala, protože jsem měla tuto akci jako vedlejšák k plnění stodoly... takže moje konto něco přes 94 mega se smrsklo na moje obvyklé dva... ale dnes zase něco dopadalo z beden, už mám zase přes deset, tak můžu i nakupovat krmivo na baha... bez toho turbomlýna je to otrava, dochovat si můj dvoustovkový limit u zvěře... ale někdy je levnější koupit zvěř než krmivo... ;)

9. evka57

evka57 Zelenáč fóra

10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

...A já díky tomu "vyluxoval" krejcarové konto téměř na samé dno xD. Ale nakonec se povedlo se značným přebytkem rostlin splnit celou pravou stranu, a z levé strany hlavní stonek. Krejcary se téměř všechny až na poslední dva mega povedlo na trhu získat zpět. Důležité bylo u téhle akce správné naplánování, pak to šlo hladce, žel zrovna já u tono teda nemyslel... :cry:-.-. Co se mi líbilo, že oproti minulé hře s možností dát akční na trh, ten trh tentokrát opravdu fungoval. S čímž jsem opravdu silně skepticky nepočítal o_O..., a s tímhle taky ne o_O...
    https://screenshots.firefox.com/AdFSb0nPOHEYVsJC/null

11. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

radyn.m: jéje,skončili jsme úplně stejně ;)

radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Děkuji všem za odpovědi :D:D:D

13. evka57

evka57 Zelenáč fóra

Dík -vyhledávač pomohl

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.