Tajemství bylinek (21.2. - 27.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Tak s odretými gulkami som sa dokodrcal k obom stonkám, s obavou že keď nedostanem Mimo dosah a Čudná veda z pravej strany, tak mi bude stonka na dve veci o_O... ale našťastie ide naplniť aj inými dekoráciami, takže obe už makajú :D

Bohužiaľ komplet to nedám, lebo mi akosi nepadali ani sklenené črepy ani lepidlo tak, ako by človek potreboval - a to som do toho napestovania akčných bobulí narval takmer všetky urýchlovátka čo mám.

EDIT 12:20 - skončil som, 47 nájdených pokladov a 57 úloh vpravo.

Naposledy upraveno: 27/2/19
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Akcia šla takmer mimo mňa.Sem-tam som vzal úrodu a z padátok zahral minihru a na moje počudovanie mám obidva výhonky doma! Tak keď akciu robím ako šialený,ledva sa dotiahnem,kam potrebujem a keď na to kašlem,tak bum ho,dva riadky!:p.No a ráno som konečne dokončil ten nekonečný a neskutočný level 99.;)Takže pohoda.

3. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Zdravím, akce se podařila, mám hotovo už skoro 3 dny, pročítám si to tady a nechápu některé hráče. Když si přečtu, že mi za akční někdo po skončení akce dá 10 krejcarů a na trhu cena padne na 20 000 za kus - na co si stěžujete??? Já prodávala i za 12 000 pro toho, kdo to potřeboval, i když cena byla 35 000 a víc - já se stejně "nabalila" a teď na konci jsem prodala i poslední rostlinky všechny za pakatel. Další už nestihnu napěstovat a při počítání jsem zjistila, že je lepší nechat si střepy a plechovky - za semínka a skleníky jsem v mínusu, takže nestěžujte si a čtěte a počítejte.

4. elen45

elen45 Magnát fóra

maurehata díky za odpověď, to mi nedošlo (samozřejmě jsem chtěla měnit hotovky), nakonec jsem ráda, že to nešlo - všechny přebytky jsem prodala a nakoupila co bylo potřeba - finančně to vyšlo fifty - fifty (skončila jsem na 82 nalevo a 71 napravo.

Honzulka05 a maurehata tohle ocenili.
  5. .Henrieta.

.Henrieta. Pisálek fóra

Zdravím, opravdu hra končí ve 14:00? Na panelu ve hře mi ukazuje 1 hod. :( Mám zaseto a chci to stihnout. Děkuji za odpověď.;)

6. janmil

janmil Perspektivní autor

Akcia naozaj konči o 14.00 ale od 13.00 to bude odpočítavať po minútach au do 14.00

maribeja tohle ocenil(a).
  7. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Děkuji za super akci. Bez kombajnu. :) Na velkých polích.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  8. mirbet123

mirbet123 Pisálek fóra

Prosím o radu nemám dekoraci květinový chmaták přesto že mám splněnou celou pravou stranu, vše ostatní 2 x. Děkuji za odpověď

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

mirbet - zkus mezi dekorkami zadat do vyhledávače "chma". Pokud ti to nic nenajde, zkus aktualizovat hru a dát znovu vyhledat. Pokud ani pak nic, napiš svůj dotaz do všeobecných dotazů nebo rovnou kontaktuj podporu.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj mirbet123,
    nejdříve doporučuji překontrolovat vše, kde se dělaly poslední dny nějaké změny. Hlavně doplnění stonků a úpravy parků. Pokud nikde dekorace nebude nezbývá než kontaktovat podporu, kde její umístění mohou zjistit.

Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Mohla to možná být dobrá akce, kdybych v ní sám sobě tak ukrutně neškodil.
    :D
    Dokončil jsem ji, ale žádná radost se nedostavila.
    Bude-li ještě nějaké příště, už se do ničeho takového nepohrnu.

12. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak a na trhu nám došla růže. To jsem nečekal, když tam toho bylo tolik.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Tak jsem dojel na konec vpravo skrzevá spekulaci na trhu s akčňaty. Skvělá zábava. Díky.

14. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahoj, ako zistím na ktorom som trhu??

k.vitek, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

62 her a 71 odměn. 80 mega v háji, 7 se vrátilo, na dokoupení na dojetí akce není konto.
    Na to, že celé odpoledne jsem vždy trávila v lese, pěkné. Další akci vynechávám, neb se mně nechce plnit.
    ZB mám na otevření, tak budu na baha dělat nové úkoly a na farmě plnit úkol s bílou lilií (Divadlo vran) a Den teambuldingu. Za ten týden s tím pěkně pohnu (tož akce pro mne wau).

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

17. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.
    Hlásím, že levý sloupek hotov...jupí, pravý sloupek skončen u čísla 74. Chybí mi 85 ks pýchavky a za cenu 113 fl dokončit úkol opravdu nehodlám :sleepy:. Pracuji a bohužel jsem se nemohla častěji dostat k PC. Ale co stonky jsou, up továren taky + něco navíc, tak co? Mrzí mě to (trochu), ale s tím nic nenadělám.
    Venku je krásně, tak dnešní volno využiju na delší procházku s 4nohým kámošem.;):)
    Tak vidíte i hráč s vyšším lvl né vždy akci dokončí :p
    Pěkné odpoledne :)

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Akci jsem sfoukl včera na všech třech farmách a dnes jsem si jen tak pěstoval do stodůlky, než jsem zjistil, že mám zase utrum kvůli další akci.
    A úžasné bylo, že jsem ve dvou dnech postoupil o čtyři levely.

19. Plea

Plea Pilný autor

Tento typ akce nemám ráda, překoná ho snad jen akce se čtyřmi druhy rostlin, která je od zítřka.. Jedinou výhodou je, že jsem konečně překročila 200.lvl a vydělala pár desítek míl. na trhu :)

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  20. evka57

evka57 Zelenáč fóra

Nejsi sama :-( -- měla jsem to stejně ,tak jsem doufala až skončí hra a nebude mě to kam vracet,že to půjde. A zrada - řádek jsem nějak nenašla . Buď jsem slepá,nebo se z důvodů nevyplnění smazal. Tak jsem se honila na půl zbytečně,když mám jen ten co se mohlo doplnit čímkoliv.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/2/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.