Tajemství bylinek (21.2. - 27.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak hlasim hotovo, vlevo 60, prava strana cela, prebytky prodany pod cenou, takze sly na odbyt - i tak mam doma 50 mega navíc. Mohla bych na tom asi trhnout vic, ale jsem spokojena, tak snad i nakupujici :) Postup o 4 lvl, zítra skocim ještě o jeden. Super, do 200 mi chybi uz jen kousek - momentalne lvl 194. To je ted takova moje meta, o 300 se mi mluvit zatím nechce xDxDxD

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak 84/100 to jde, mam dost strepu z prvnich dni, ty pixly by vysly, ale zitra bude malo casu na finale, tak to dneska jen rozpestuju na prodej a nebudu se snazit o +2 na konci... no nebyt toho kiksu po prvnim sazenim, vydelal bych i na tom krejcary, takhle jsem si jen vetsinu vratil... dekorky umisteny, stonky stonkuji, takze vsechno OK...

3. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Další sklizeň boruvek: 24+29+20=73.Stav:78+1.Po deváté ta poslední sklizeň snad ještě dá i na pár dalších 3-4 lepidla.Současně jsem na mýtinu na pidi zasela všechna semínka z prvních 7 her (34 fialek +26 červenejch+ 23 modrejch doplněných borůvkou.Večer začnu hledat zbývající poklady do 70 miniher a jen do 7 beden a náhodu s 9 bednama budu brát jako +,aby byl ještě využitej bonus.Byla to fakt napínavá a únavná přestavba a bude až do "květinového" řádku.Hlavně je fajn,že se aktivuje každých 23 hodin!.
    Možná ušetřím i Zuzino?Musím trochu spočítat)

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

V klidu dohráno 100 her a ještě nasysleno 100 melounů za přebytky:)

radyn.m a bursuk59 tohle ocenili.
  5. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Tak já měla na začátku pocit, že to nemůžu zvládnout dokončit a nakonec se povedlo, dokonce i 200 melounků doma, ale brzy už takovou akci nechci vidět :pxD

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Neskutečná pecka :inlove:! Člověk se vrátí z parádního výletu, sklízí jednou ráno a jednou večer a i druhý stonek je naprosto nečekaně doma. Nechci se nikoho dotknout, ale tím pádem musí být už všichni, ne? ;) Vlevo mám vyzobáno vše kromě bonusů na akční, které vlastně vůbec nepotřebuji (vidím na 38 SK, už se mi melou potřebné 4 skleníky, takže za pár minut je SK moje), vpravo mám 52 výher a ještě něco určo vyzobu. Zítra opět celodenní výlet, tudíž končím ranní sklizní, ale s touto akcí a zvoleným skorocochcákově lážoplážoidním způsobem jsem maximálně spokojen. :)

7. tavos7

tavos7 Expert fóra

Zde příklady co můžeš tím +1 na květiny získat za jeden den ( obzvláště ta maceška vypadá výživně ). Cena je brána ze Semenářství ( nemusíš nakupovat ) a na trhu bývají vyšší ( můžeš prodat ). A těch kytek do expertních úkolů je potřeba opravdu hodně. K tomu ještě můžeš do dvou hodin připěstovat Slunečnici a myslím že by se dala stihnout i Orchidej. Bromélii na Baha si nejsem jist zda by se dala dostatečně zkrátit, s Květinovým řádkem asi jo. Takže když ne ostatní já se "raduji" z tohohle - cca milion až pět melounů KR nebo 200 až 250tis protihodnoty nebo 588 kusů navíc do expertních úkolů není až tak málo.

Baha ( počet polí 188+188+156=532 )
    Kaktus biskupská čepice:
    532*240KR=127680KR ; 532*103,5BZ=55062BZ protihodnoty

Farma ( počet polí 202+202+184=588 )
    Hortenzie:
    588*1675KR=984900KR 588*280,9BZ=165169BZ protihodnoty

Oranžová maceška:
    588*9100KR=5350800KR ; 588*418BZ=254784BZ protihodnoty

8. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

a je to v kapse :D ulohy som sice neukoncila, ale vdaka hre som dosiahla level 100, takze za mna super akcia, neviem ci nie lepsia ako kralovna :D

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Gratuluju všem, kdo se zdárně prokousali skleníkovým peklem k tomu, co potřebovali. :)

Ale lidi, řekněte mi, kdo pořád na trhu kupuje ty haldy akčních? Za pořád velmi vysoké ceny vzhledem k výši konta průměrného farmáře?
    U nás jde cena dokonce vzhůru, zřejmě jak lidé dokončují. Nakonec budu muset nahlédnout, že tuhle předem nijak chválenou akci zřejmě jel ale veliký počet hráčů, až mi to mozek opravdu nebere. Prodává se to už 3 dny a ještě to neskončilo... Kdo ještě má bylinky, myslím, že teď večer ještě prodá velmi dobře. ;)

10. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Nestíhám a proto ani nečtu. Mám stonky oba a dekorky také, ale nejde mi stonek 2 aktivovat pořád mě to vrací na hru. Jak to je vymyšlené a kdy bude stonek funkční? Zná někdo odpověd'?

evainfo a Jonsdorf tohle ocenili.
  11. steveník

steveník Zelenáč fóra

Sovinka: S tou cenou akčních rostlin na trhu je to zvláštní. U nás na trhu jde zase dolů. Už se snížila o víc než polovinu za poslední den a to ani nemluvím o počátečních cenách.

Každopádně gratuluju všem, co už mají hotovo. Já sama hraju jen tak pro radost, jako vlastně od začátku mého hraní. Navíc hraju zase poprvé po asi 5 letech neaktivity na farmě, takže pro mě bylo zase všechno jako nové. Musím říct, že za posledních pár let se akce a vůbec celá farma dost změnila.

12. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Hurá, tak už mám oba stonky funkční. Už to chápu na levé straně musím odehrát 36 mini her a na pravé straně je potřeba odehrát 50 odměn. Končím a zítra mohu v klidu do páce a přiznám se mám dost a jsem naproto vyšt'avená.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

a ja som 35/29 - to len aby som ukľudnila tých "pomalších", že nie sú sami. Samozrejme stále stojím na lepidlách

stěby - fííííha, máš môj obdiv, nerozumiem tomu, hrám od začiatku, žnem, sejem, chovám :)

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Trošku zmätkovania, konto zažilo skoro pád na dno a potom zas "raketovo" vyletelo, môj tlak tiež ... No proste zábava, adrenalín, napätie a veľká radosť - všetko, čo by som od hry na odreagovanie od reálneho života čakala. Pravú stranu mám komplet, melie sa 90. skleník a použijem ho ráno, dopestujem posledné semiačka a rastlinky pôjdu na trh okolo obeda. Nedbala by som podobnú akciu zažiť častejšie.

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Uff, tak to byl fičák :)
    dnes dokonáno všech 94 skleníků rozkopáno, že by kdejaký krtek záviděl jak mu fušuju do řemesla...
    co pole to 20 rostlinek s vrtulí :D no pozuzila jsem, a urá do školy. Vrátila jsem se ze znakovky a ejhle přebytků, že to hodilo čtvrt miliardy :D díky :D ráda vrátím zpět za šlechtěnce :D

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No pokud ti nejde o BZ, potom tě samozřejmě žádné expertní úkoly (za splnění toho nejcennějšího lze inkasovat nějakých 130 megaBZ) nemusí zajímat...

bursuk59 a radyn.m tohle ocenili.
  17. hansicek

hansicek Expert fóra

tak celkovo vyrobených 148 skleníkov s iba asistenciou 9 JC, vody hnoja a remesiel - bez platenych donucovacich prostriedkov v podobe košíkov, SK, SH a to v relativne voľnom tempe (cez týžden som v praci a na farmu je tam cas iba vynimocne a cez vikend dospavam). Nadpocetne akcne rastliny dané na trh zarobili neskutočnych 1 200 000 000 GR, takze maximalna spokojnosť, a pol roka mozme zopakovat.
    PS: aby ma neobvinili z klamstva, na pestovanie akcnych rastlin so pouzil asi 800SH a 200RH, kvoli max. vyuzitiu bonusov, ale aj bez nich by sa akcia dala v pohode splnit 2x

bursuk59 a radyn.m tohle ocenili.
  18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Vlevo odehráno 94 miniher, další skleníky nemelu, chybí střepy a už se mi nechtějí dávat na plochu stromy. Vpravo komplet hotové. Přebytky dávám na trh ;)

radyn.m a Jonsdorf tohle ocenili.
  19. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

stěby - fííííha, máš môj obdiv, nerozumiem tomu, hrám od začiatku, žnem, sejem, chovám :)

ale jupííííííííííí práve som získala stonku vľavo :D a neverila som vôbec......prebitky dávam lacno do obchodu a oddýýých, teda kým o pár hodín zas nepoklušem do práce -.- držím ešte palce finišujúcim, dobrú nôcku

zahradnice4 a radyn.m tohle ocenili.
  20. Janka79

Janka79 Mistr fóra

jedině díky vytočení 1x na 6 hod.+ 1x na 24 hod jsem nakonec zvládla zatím 99 schází jediný skleník ráno bude určitě a pravá strana s bonusy hotovo v pondělí. Dobré je prodejem rostlin i konto sice farmářské navýšeno. Jen snad bude chvilku oddech ale asi ne raději se podívám co nás čeká dál :p:p:pdržte se přeji ať se podaří co nejvíc to půjde. ;)Janča

zahradnice4 a Lyzarka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.