Tajemství bylinek (21.2. - 27.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj stonky od včera pracují v nebi,tak jsem spokojená,já to mám vlevo i vpravo nastejno 60 a 60,vpravo to možná dojedu a vlevo mě to až tak nezajímá,tak všem přeji hodně úspěchů...

2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Vpravo mám hotovo.
    Rozpouštím zásoby (mohl jsem to provádět v době, kdy byly ceny dvoj- až čtyřnásobné) - třeba to někomu (pravda movitějšímu) pomůže. Teď už je samozřejmě nabídek dostatek, jak mnozí dokončují akci, takže z toho tolik netrhnu (no a co?), nicméně musím tuto akci hodnotit veskrze pozitivně (zejména s ohledem na přísun BZ a s tím spojeným postupem do dalšího levelu - kupodivu na to stačil přesně jeden měsíc).
    A nejcennější je samozřejmě ten květinový "+1" řádek, protože množství požadovaných expertních květin je neskutečné.
    Tak ať se všem podaří získat aspoň ty dva řádky.;)

3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

nejak porad nechapu tu ohromnou radost z radku na kvetiny, vzdyt to staci tak na jednu sklizen, to vam opravdu pomuze?
    asi jsem teda mimo

ojfp. a evainfo tohle ocenili.
  4. myš59

myš59 Vévoda fóra

Lida7373...škoda že nemáš pravdu, pěstuji akční a stejně je nepoměr, ted ve mlýně 6 lepidel a 313 střepů a pro zajimavost na HL mám asi 30 stromů,chlévy+ 2 obr chlévy a ted 13 pole 2x2, na vedleší 20 stromů, 2 obr, chlévy a 20 pole 2X2, když dozrají ,změním za chlévy,na mýtině mám 30 stromů+1 obr,zvěřinec, arboretum,výrobnu,chlévy, dle potřeby zbourám, sadím akční a zas chlévy...stav 45/60, stonky mám a ted už jen co stihnu;)

bursuk59 a babako tohle ocenili.
  5. burds

burds Titán fóra

Ráno jsem dodělala,přebytky prodala a odjela k vnoučatům.Mohla jsem dodělat už večer ale chtěla jsem alespoň trochu využít bonus.

6. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Tak opět akce, kterou nedodělám .... :eek: Beden otevřeno 59 a střepy mám na dalších 21, ale chybí pixly. Navečer sklízím šantu, tak ještě něco bude ...
    Vpravo hotovo 66 úkolů, na cca 4 jsem nakoupila na trhu - bobulí mám dost na všechny úkoly až do konce, ale chybí růže a píchavka :(.
    Akční jsem zasadila včera na noc - bedny jsem měla najitý do 21 a ráno před sklizní hledala bedny do 47, aby se mi pustilo, co nejvíc bonusů naráz. Otočila jsem to s SH i Zuzu a zbytek sklízím ještě za 2 hoďky s bonusem +2 od rána a s připraveným bonusem +3 z 60 bedny.
    Dnes dopoledne jsem umlela 9 skleníků a vypadlo celých 11 semínek :sleepy: no neber to, že ...

Na to, jak získat víc bez kupování akčních košů nebo hnojiva jsem nepřišla a kde vzít a nekrást ... hold kde nic není, ani smrt nebere :). Třeba příští akce se už podaří ....
    edit: Jedině, že ještě klesne cena na trhu ... 30 000 za kus je ještě vela .... tak prodávejte, prodávejte

lvl 210, vlastně od předchvíle 211

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak ja se s pomoci slechteni dopachtila k poctu 60 skleniku a pustila se do pestovani, jak to tak vypada, bude to stacit az nad hlavu, takze se s dalsima sklenikama uz zdržovat nebudu (k cemu taky, když budu mit kytek dost a na další akcni tudíž kaslu a bonusy mi budou k nicemu :p Jen proto, abych splnila plny počet skleniku? :) ) Ted uz to bude rychlovka a prisun BZ je naprosto luxusni. Ikdyz me trosku rozčilovalo nepadani padatek, akci hodnotim kladne - potřeba občas zapojit i mozek je občas fajn :p Jen jsem včera myslela, ze prerazim mladyho. Zustal 15 minut sam doma a vecer jsem zjistila, ze mam nejak malo skleniku, no jasne ze pan hledal poklady :-D Takze jeden bonus +1 si ubehl jen tak bez vyuziti :) Ale tak mohlo to byt horsi, mohlo ho to bavit dyl, nez 7 her, co odehral a mohla jsem prijit o mnohem vic bonusu, ze jo :-D

kubíkpytlík: nejak nechapu, jak jsi mohla mit z 9 skleniku 11 semínek? Z 9 beden pokladu mozna (to je 1 sklenik), ale z 9 skleniku? Vzdyt kdybys u 9 skleniku nasla max na 4 pokus poklad, mas 9*7 beden - tj min 63ks semínek. A pokud se ti nedari poklad najit na min pokusu, je lepsi krizkem zavrit a hledat znovu, at mas co nejvic bedýnek a tudíž i semínek ;)

Naposledy upraveno: 26/2/19
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Mám dotaz na ty nejchytřejší z chytrých:
    nevíte kde dělám chybu?
    V zoufalství jsem zkusil šlechtění a vypadlo mi: střepů na 3 skleníky, ale lepidel jen 14,
    žádný skleník se tudíž nekoná
    xDxDxDxDxDxDxD

martina 1975 -
    asi jsem jediný, kdo nad tím řádkem nekřepčí, protože sta tisíce expertních květin se opravdu nechystám
    pěstovat. Musel bych se asi zbláznit.
    Vlastně už ani nejsem schopen bonusy z řádků uhlídat.
    :D:D:D

Ještě bych chtěl velmi ocenit těch 100 ks hnoje v odměnách někde na začátku.
    A ten bonus na 1000 % BZ z akční plodiny si nejspíš vetknu za kšiltovku.

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No ano, stačí. Jenže když sklidím nějakou expertní plodinu - květinu (např. hortenzii, 22:45, která stojí v semenářství 1675 Kr / 1 semínko a jež na trhu prostě není nabízena, a přitom jí jsou potřeba mraky na splnění některých cenných expertních úkolů), tak ocením, že mohu získat jen za aktivaci příslušného řádku ve stonku až +588 ks kytičky (u hortenzie to představuje úsporu 588x1675=984900 Kr na jednu sklizeň).
    Nevím, v jakém jsi levelu, ale až se dostaneš do levelů 150+, pochopíš, o čem píši...

10. Lida7373

Lida7373 Stará škola

myš59, to je opravdu divné.
    Jen za pěstování akční kytky jsem včera namlela 15 skleníků. A zmizelo mi to, že jsem těch střepů měla tolik.

JC mám jen toho na stromě moudrosti a ty poháry mám leta páně, kde mají být na stromě.

Dneska mi měla dozrát kukla, tak jsem všude dala chlívky. Jelikož ceny ny trhu padají ani nevím jestli ještě budu pěstovat. Ve skladu mám dalších 12 skleníků od rána.

a jedno je jisté, tušit, že nebudou na trhu problémy s akční kytkou ke koupi. Tak ji komplet koupím, dnes, nebo zítra. včera šli prodat okolo 179 000KR za kus a dneska v pohodě okolo 15-30000 koupit....

11. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Už je to uděláno,už je to hotovo.
    Strategie:namlít co nejvíce skleníků,já měla 73+1,na ostatní kašlu,otevřela 7 a čekala..jako v čekárně u doktora,děs,běs,hrůza,ale dnes ráno jsem se dočkala a řekla si ,že to teda bude stačit.Ovšem otvírat 67 skleníků,potěškoště..nepočítala jsem,narvala jsem všude velké pole,zasela semena+SH+ZH+H+V ,no a je to.Mám i velké přebytky,tak prodávám za hubičku.
    Kdo zoufá,zkuste to ještě,fakt nepotřebujete 100,či 90 ani 60 skleníků na splnění pravé strany.
    Mně padaly pixly a chyběly střepy,tož jsem zašla do tříděného odpadu pro ty chybějící;))
    Více takových akcí,BZ udělaly postup o 3 LVL

12. martina19751

martina19751 Analytik fóra

jan.svatek..jsem v levelu 104, ale asi ani v levelu 150 to nepochopim, protoze kdybych mela hlidat radky a aktivovat to tak, abych to aspon nejak vyuzila, tak se zblaznim
    je proste odkliknu , jak jsou hotove a nepremyslim nad tim, mozna ztracim zbytecne vyhody nebo BZ, ale na ty ja nehraju, takze asi tak

Mikeš a bursuk59 tohle ocenili.
  13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Casey27...nemohl jsi mne dříve praštit něčím po palici?:( Já byla přesvědčená,že potřebuji stromy, tak jsem osadila hlavní celou >:(,dál mám běžně 8 obr stromů - nebourám ani zvěřinec,výrobnu či arboretum Jinak výrobny, chlévy,které jsem měnila dle potřeby na pole 2X2 abych mohla pěstovat akční No to se můžu divit tomu nepoměru teda,moje chyba:( (1/824) Stonky mám, stav je 39/69, do zítřka ještě něco stihnu;)

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jak včera řekli,tak dnes udělali.Splněno. ;)

15. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak už jsem to zabalila, víc toho do zítra nestihnu, nemám semínka a ani piksly, nalevo 58 beden, napravo 53 úkolů, stálo to 9 mega, abych získala druhý stonek, alespoň to se povedlo a jsem za to ráda, jinak všem, kdo má hotovo, veliká gratulace.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jsem přebytky prodávala, kdybych ale rostliny nakupovala, počkám nejspíš zítra na 13 hodinu a nakoupím za hubičku a měla jsem to tak udělat, než se nad akcí čílit, jooo kdybychom dopředu věděli, že bude rostlin habakuk
    :p

17. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak poslední dekorka nebude, tolik semínek nemám a do zítra je neseženu.:(:(:(
    Gratuluju všem kdo má hotovo.

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak tedy já vám něco povím...
    Utratil jsem 500 milionů krejcarů za akční, byl jsem chvilku takřka farmářský bezdomovec!
    o_O
    Ale teď i když pomalen trochen konto roste zase nahoru, příští podobnou akci ale už bych nedělal protože za to nestojí.
    No jediné co zůstává prázdné je reálná peněženka, nebejt roční a půlroční extra premie byl bych onen farmářský žebrák!
    Doufám že mě někdo polituje, nebo se aspoň dosyta zasměje jako já.

EDIT: Preperičko děkujíky...

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Asi před hodinou a půl jsem spustila hlavní pěstování, za 15 minut sklízím 2,5 plochy půlpolí píchavky. Teoreticky bych ji tím měla mít hotovou, ale nechce se mi to počítat přesně, počkám co ukáže stodola. Chtěla jsem spustit bonusy až po 70tý skleník, ale chyběly mi potřebné suroviny na poslední dva, tak jsem chca nechca investovala floreny, přece jen o další 2 rostlinky z pole už to je rozdíl. Vím že bych asi nemusela jet tolik na jistotu, zvlášť když ceny na trhu dost spadly, ale nechce se mi nic počítat a nechce se mi utrácet (nebaví mně vydělávat a z bedýnek mi toho teda moc nepadá jak se tu zmiňují ostatní). Tak uvidím co stihnu dnes do večera, ale ideálně bych pravou stranu chtěla dotáhnout až do konce.

Jondý, já tě lituju, máš to těžký, fakt drž se. 8)

20. slootr

slootr Baron fóra

Jedu podle plánu, dnes dodáno do 90 skleníků a pěstuju. Ovšem to otevírání pokladů (celkem 83 v kuse) byl opruz nejvyšší. Cca za 3 hodiny bude hotovo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.