Tajemství bylinek (21.2. - 27.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak prava komplet, jdu se mrknout jaky dekorky jsou volny, asi vsechny dvakrat...
    Leva je na 70 a tak jeste neco zitra bude, ted jde o ty prodeje :)

2. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Safra, připadám si jako ten běžec, co se "zapoměl" na trati xD Zatímco ostatní popíjejí v cíli, já funím kdesi kousek za startem :cry:xDxDxD
    Jen mlsně pokukuju po trhu, a říkám si, že se zítra ráno vydlábnu na další skleníky a praštím do toho kladivem, vysypu z beden co se dá a nasypu akční na pole a pak děj se vůle RT xD. Nyní celkem 53 skleníků, zítra ze pštrosů čekám dalších sedm. Celkem bude o tři kousky míň než posledně při téhle akci. Juknu ještě, kolik tam bylo třeba akčního kvítí, ať se zase neseknu ...

3. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem se do toho pustil - otevírat 83 skleníků ,no dalo se to zvládnout, ale je toho moc naráz.Počítám zítra bude hotovo. ;)

4. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Ahoj,jsem dost ve skluzu...může mi,prosím,někdo poradit,jestli na tuto akci platí bonus plus 1 na akční rostliny,mám nějaké nasyslené v liště,moc děkuji:inlove:

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Bonus platí, no už aj na trhu sa dá celkom dobre nakúpiť.

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Nečekám dále na dosažení 90. stupně vlevo s posledním bonusem +2 z akční při sklizni (namleto celkem pro otevření 81 stupňů), myslím, že celkový příspěvek +11 bude dostačující. Navíc během následného pěstování akčních rostlinek (po prvotní sklizni na velkých polích) třeba také něco vypadá (a v krajním případě tu je to šlechtění).
    Během dne akci udělám (nechci to nechávat na poslední den). Bonusem bude postup do levelu 217 na Farmě (ani nechci pomyslet, jaká darda BZ po mně bude následně pro postup do 218 požadována)...☺☺☺

7. anvan

anvan Dozorce fóra

Krásné dobré ráno,
    myslím, že akci pojedu nadoraz do poslední chvíle - 90. skleníků a zisk bonusu +2 ks akční rostliny je můj cíl.
    Pravá strana hotová.
    Ta poslední odměna za 100miniher je trochu na hlavu postavená - pokud se mi automaticky spustí. Je jen pro hráče, co už skončili mnohem dřív. Na co mi bude 1000% BZ bonus z akční kytky (na co mi bude kytka - ke konci už o ni nebude snad zájem ani na trhu), když už bude po akci...takže 90 a končím a už nechci dlouho takovou akci vidět:p Překombinované, zdlouhavé, na farmě mám pořád miš-maš, nic pro mě.
    Ostatní nadšencům držím palce, ať dojedu zdárně co nejdál...

8. lumat85

lumat85 Osvícený autor

za 20 minut sbírám a pravá strana bude hotová. Na levé jsem na 44 sklenících, zkusím sebrat ještě 38 SK a pak končím. Bonusy BZ k akční mě nezajímají a + ks k akční už nepotřebuju. V zásobě mám asi 50 kusů pytlů se semeny, má ještě smysl to sázet? Trh je u nás nasycen, kupuje se už po troškách na dojetí. Teď tam jeden farmář hodil asi konečné zásoby po stovkách kusů v jedné nabídce za méně než poloviční cenu, tak to se ještě koupilo. Na akci už nebudu mít čas, tak jsem kolem třetí ráno ( ach my nespavci) dokoupila na trhu a zavírám krám.
    Teď jsem koukla na trh, oproti třetí hodině ranní jsou už ceny na polovině

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

cena klesla proti včerejšku na 1/3 ceny. Myslím, že i pro ty co přišli dneska či zítra k PC aniž by tuto akci sledovali. Můžou bez problémů akci splnit jen nákupem.

10. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,ranní sklizeň borůvky:25+21+20=66 plechovek.Střepů už mám dost, mám velkej nedostatek lepidla.
    Dám poslední sklizeň borůvek a pak už budu nucená najet na pěstování akční.Stav 68+1.Třeba ještě pár lepidel napadá.

Edit:
    Dnešní druhá sklizeň borůvky:24+22+15=61(čistě jen borůvky).Stav 73+1.
    Pak už vysadím semínka z prvních 7 her,něčím doplním a před sklizní půjdu na poklady.Ten poslední bonus také nechám plavat,jde mi o stonek s kytkama.

Naposledy upraveno: 26/2/19
  11. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Krásné ráno všem,děkuji milka66 za odpověd,místo abych po noční spala tady točím vytuněné růže....když už mi tak krásně radíte,kdy tam mám hodit ty bonusy z lišty?Stačí to až to dozraje,nebo musím před sázením?Vím,že jsem trdlo,ty noční mě zabijou,a vůbec to nesleduju.;)

radyn.m, Helena1313 a bursuk59 tohle ocenili.
  12. tavos7

tavos7 Expert fóra

Berry, bonus na +1 z pole az pred sklizn. A pozor pouzitim vice produktu nezvysujes pocet na napr. +2, ale prodluzujes dobu pusobeni ( vychazim z chovani MJS a predpokladam ze stejne funguje i bonus - netestoval jsem).

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ve mlýně stav 7 lepidel,796 střepů, to je nepoměr,co?>:(Něco jsem šlechtila, stejně víc střepů padalo, ale i tak jsem se dobelhala ke stonku:pNějaké mega jsem obětovala na rostlinky a jsem prozatím na37 vlevo a v pravo57.Na trhu ceny klesají, tak snad ještě něco udělám do konce akce;)

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bursuk59: Ahoj... nechci dělat chytrýho (od toho sou tu jiní), jen sem zvědavý jestli budeš každý den informovat o tom jak se "rozvírají nůžky" mezi pikslou a střepem a narůstá nepoměr, nebo už konečně tu haldu stromů sbouráš z ploch? Jen pro zajímavost... kolik máš těch stromů, aby ti padalo ještě více střepů? ,-)

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

S vypětím všech sil (neb jsem měla velké prostoje) mám namleto 60 skleníků, a snad se mi do odpoledne podaří dohnat padátka až na 70tý skleník a pak spustím akci "napěstuj a dodej". Poslední bonus ať si klidně nechají. Ještě jsem rychle hodila na pole malinu pokrácenou čím mě napadlo, takže se mi ji podařilo stlačit na 3 hodiny. A to mi teď došlo, že jsem ještě nedala nevinnost a vánočku :wuerg:(hlavně že jsem si pohlídala zkracovací stonky 8)).

Už je toho kombinování nějak moc a pro jedno zapomínám druhé. A vadí mi, že i ta minihra, která mě sama o sobě baví, se musí plnit pod časovým stresem. Ráda bych si ji užívala postupně při těch dlouhých zimních večerech, ale to vzhledem k bonusům nejde. Škoda.

Už se těším až akce skončí, snad nás pak naženou na pláž a nechají třeba měsíc odpočívat. :D

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak nevím, kde dělám chybu, na levé straně 56 bedýnek a na pravé jen 45 úkolů, co není ani na druhý stonek, a to jedu na polích 2x2 s SH,voda, vrtule a hnůj, přesto to nestačí, ty bonusy se aktivovaly hned, já myslela, že si je můžu dát kdykoli budu chtít sama, tím pádem bylo pokaždé málo akčních na pěstování a přibývá to pomalu,jakmile odkreju semínka, hned je sázím, budu alespoň doufat, že bude ten stonek, o floreny opět přijdu, je jich pořád nedostatek.

evainfo, Helena1313 a alena1480 tohle ocenili.
  17. liduška14

liduška14 Pilný autor

pravá strana hotová,na levé ještě 6 skleníků

evainfo a papulice tohle ocenili.
  18. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Musím kladně hodnotit poslední akci. Po celou dobu jsem choval kočky a myši. Nejenže jsem doplnil stodolu, ale s slušně padaly piksly a střepy. Po výrobě asi 80 skleníků jsem pomocí SH vypěstoval akční rostliny. Diky rychlosti jsem splnil úkol a za solidní peníze prodal akční rostliny.

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

fany2020 - na tvou, sice spíše řečnickou, ale přece jen otázku, sis odpověděla sama. Chybu děláš v tom, že jsi nevyužila všechny (nebo aspoň co nejvíc) bonusů najednou. Proto máš tak málo úkolů dodáním akčních. A bedýnek máš málo ze stejného důvodu - akční sázíš postupně, a kvůli malému počtu bonusových navýšení, jich musíš vypěstovat mnohem víc než ostatní, kteří už dávno (nebo naopak až doteď) pěstují a chovají na padátka. Z akční to moc nepadá. Tahle akce je náročná na plánování a kombinování, bez toho se ztratí moc času, který se těžko dohání. Já o tom něco vím. ;)

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Prepperinko...
    Tak leda že by v dnešním světě globálního propojení vypadla elektrika, nebo aspoň v Hamburgu.
    :D:D:D

Ještě trochen a nahlásím také hohotovovo...​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.