Tajemství bylinek (21.2. - 27.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Už začínám být trochu nervózní,když čtu příspěvky.Mám jenom 39+1 skleník.Odevzdáno 7 skleníků a zatím s pěstováním vyčkávám.Udělala jsem asi chybu na začátku,že jsem se spolehla na stromy a pozdě je vyházela.No nic,chybama se člověk učí.Na dnešní noc jsem dala pokrácené pštrosy a oslíky a další asi 16 hodinové stáje.Tak doufám,že z každého bude po jednom padátku?Ze 44 motýlů jich padalo tak okolo 22-27.Taky žádná sláva.Hrozně bych chtěla květinový řádek,tak uvidíme.Zatím to ještě nevzdávám zbývají ještě 2 dny a asi 17 hodin.

2. llew65

llew65 Vážený autor

Prostě kdybych dělal bůhví co, lepidlo (a na baha lojové dortíky) prostě neskáčou, neskáčou a neskáčou! Takže prostě akci nestihnu opět dodělat. Moc by mne zajímalo, kdo nastavuje generování náhodného počtu vyskakovátek... O baha akci ani nemluvím, tam je to nastaveno ještě stupidněji. Jak na mé farmě, tak na manželčině...

Eliter a ananuki tohle ocenili.
  3. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

může někdo , kdo už má hotovou akci napsat jak padají piksle z akčních?
    díky

4. tomik12345

tomik12345 Zelenáč fóra

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak i já dneska perlím, na jedné ploše dlouhodobky, protože dochází piksle a na druhé XL stromky. Mám tam i tři obří, které jsem sklidila pomocníky a chtěla je ozuzit, no jasně jsem to dala kombajnem na celé pole stromků:cry:raději už jdu pryč :p
    Chybí ještě 10 pokladů do konce levé strany, 4 nachystané na mletí, tak by to mělo napadat. Taky jsem myslela že zítra akce končí, ale je ještě čas ;)

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Teda já nevím co furt mrmláte... Mám 2 plochy stromů 1x12hod,1x20hod., semena sážu na jedné -pole 2x2 + pár 2x1- a mám 60 beden (skleníků). tudíž řádky oba. Do konce přes 60 hod.To v klidu dodělám i když se budu jednou rukou škrábat,škrábat,no škrábat.

7. hansicek

hansicek Expert fóra

HOTOVO !!!
    tak podarilo sa este dnes, aj ked som urobil zopar chyb, takze nakoniec som odklikal len 70 sklenikov obetoval posledny bonus +2, a pouzil asi 200 RH a 500SH aby minahodou nechybalo - obavy boli uplne zbytocne, prava strana splnena komplet a zvysilo sa mi cez 1000ks z kazdej akcej a a este asi tolko pribudne ak nie 2x tolko, ...zatial z predaja zisk a 90Mega a pocitam ze este min. tolko pribudne.
    a aj skleniky dopadali: na uplny koniec mi chyba este 7 sklenikov

8. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Casey27: díky za podporu :), skleníků semleto 23, odehráno 7, tj. celkem 30ks. Sklíček mám na dalších 36 skleníků, ale "piksla s lepem" jen jedna. Bez hromady SH, nebo SK si to nedokážu představit.... . 47 skleníků by mi statisticky zdá se mělo stačit
    (ze sedmi skleníků zisk 63 semínek), žel mi vychází silný nepoměr v neprospěch úžlabní růže.
    Ano, máš pravdu, teoreticky by to pořád mohlo ještě klapnout (během psaní tohoto příspěvku jsem to preventivně hodil na kalkulačku, abych nepsal blbiny). Časové možnosti jsou tentokrát v poho.
    Díky chlape, zkusím to dotáhnout ;)
    dasa1143: pořád lepší seno, než když já koupíl pár píchavek za celé své konto, zbylo mi na něm jen 34 000Kr xD, zatraceně rychle jsem alespoň 15 kousků hodil na trh zpět, tak tři mega jsou nazpět, uffff,
    edit: provařil jsem na téhle akci celkem cca 55 mega ...

Naposledy upraveno: 24/2/19
  9. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Uff, uff nemam rad tieto typy akcii, ked musim stale prestavovat plochy, každopadne pravá strane hotová, lavá 78/100. Prebytky som hodil na trh (AS) zmizli okamžite.... za 173 milionov! Fuj, až mi je hanba!

10. maurehata

maurehata Osvícený autor

-družstvo- piksle z akcnich padaji mizerne

11. doben

doben Ikona fóra

Ten přísun krejcarů z prodeje akční je tak obrovský, že jsem se rozhodl dát na plochu znova chlívky a do konce akce ještě něco umlít, napěstovat a prodat. Na nákup hnoje se ty krejcary budou u dalších akcí hodit. :p

12. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

hurá dobré vědět,
    díky, ani jsem ani nic jiného nečekala

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  13. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Tak díky této akci jsem se stal miliardářem.:)Dneska jsem vydělal půl miliardy krejcarů.

14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hih, a 10 mil. už je pryč... a postup o nějakých 7 pravých schodků

EDIT po 3 hodinách:
    Tak už je pryč cca 35 mil.
    Nu, jsou to jenom malovátka... snad se zas v truhličce přes 100 mil. dostanu :p

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali já jsem dnes také trochu prodával na trhu a mám unavené prsty už asi budu jen mlít a prodám až ke konci akce

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - aspoň sis vydělal nějaký ten krejcárek, viď. Těch není nikdy dost. A krejcárky se budou hodit, až bude třeba něco dokoupit. Je to oběživo, tak ať hezky obíhá ;)
    Jen bych možná dlouho s tím prodáváním nevyčkávala, bo spadne cena dolů - těch co budou prodávat přebytky bude čím dál víc ;)

Edit: Koukám, že na každém trhu je jiná situace - na AD je prodejců dost, zatímco na AE se krčí 12 kousků růže a jinak pusto prázdno o_O
    (Tak už tam není ani poupě)

17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali dnes mi stačí že jsem si vydělal krejcary ve stavu 20 mega a poleze to víš uvidím jak se to ještě vyvine

radyn.m a Skali tohle ocenili.
  18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No jak tak na to koukám, jsem se svými 7 odehranými hrami a 16 připravenými skleníky poněkud pozadu. Na druhou stranu se mohu soustředit na piksly, protože střepů mám, že se až bojím, abych se nepořezal.
    A ještě mě utěšuje možnost nasazení vyšlechtěného karafiátu v případě nouze nejvyšší...

19. vladca

vladca Stará škola

stále mi vŕta v hlave ... napestujem a všetko predám a vybodnem sa na akciu ... ktovie koľko by to hodilo na trhu ;)

no nič, asi idem radšej spať a vyhnať tie kacírske myšlienky z hlavy

20. hansicek

hansicek Expert fóra

radyn.m: nevzdavaj to, drz sa caseyho rad nahod chlieviky a das oba stonky v pohode, casu je este dost: na stonky by 50 sklenikov malo stacit aj s nerovnomernym ziskom semien (u mna bol priemer 1,45 semena na bednicku, s tym ze ruze bolo o 20% menej ako ostatne dve)

chyba poslednych 5 sklenikov, vsetky akcne prepestovane kazda o vyse 3000ks a predane na trhu so ziskom cca 800 milionov, vzhladom k cenam postupujem ako Doben a nahanam skleniky dalej a dufam ze to dotiahnem do miliardy

Akciu hodnotim velmi kladne: narocnost nebola ani tak v dodavanych mnozstvach ako hlavne v planovani, a ochote zmenit a prisposobit sposob farmarenia aktualnej situacii, co mnohym farmarom zvyknutym na jednoduche napestovanie tisicov akcnej, mohlo sposobovat problemy.... velke + ze akcia umoznila doplnit zasoby v stodole a dalsie + ze sa s akcnou da obchodovat, odmeny vysoko nadstandardne ......za mna 1* po dlhsej dobe akcia co vylozene potesila

radyn.m, Xenie6161 a zahradnice4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.