Tajemství bylinek (21.2. - 27.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Lyžařko, to jsi ho sklízela s JC?;)
    Já ze dvou ploch kozlíku odpoledne chytil pouhých 110 kousků. Takže máš vejvar, o kterém se mi jen sní.:cry:
    Tedy, Modroočko! Takhle ten gordický uzel rozseknout... Celej velkej Alex:p

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Hmm, tak som to tam fukla, ak sa v noci zobudím, oberiem, ak nie, bude to ráno. Dám vedieť.

Helena1313, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po prvních 7 hrách mám 39/33/25 semínek, což jde. Je pravda, že jsem používala křížek, pokud by mělo vypadnout méně než 7 beden.
    Teď budu trpělivě sbírat 83 skleníků. Zkusila jsem dát mix chlévů a stromů, uvidíme, jak to bude padat.

4. immortal67

immortal67 Expert fóra

Z 19 beden 19/5/6 to jako fakt??Průměr od jedný 1 kus na bednu a zbytek 0,3 na bednu hm bezva fakt.

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Radku, toho jediného JC uhnízdi na Strom moudrosti do příslušné runy (máš-li dost hvězdiček na otevření) a nebudeš ho muset stěhovat. Pokud jsi ovšem měl 2 JC a jednoho už máš v runě na Stromu moudrosti, pak to je jiná - to už to stěhování chápu (také "stěhuji").;)

6. Štika

Štika Mistr fóra

Sklizeno,ještě chybí sklidit pár výroben a obyč.javor a uvidím kolik namelu skleníků a podle toho se rozhodnu jestli budu pokračovat.
    Včera sklizeno 19 obr stromů a zisk střepů 0, skleníky se nemůžou mlýt na Baha takže ztráta možnosti mlýt SK,místo obrstromů obyč. stromy, tím ztráta zuzky a SH. stonek jeden k ničemu a ten druhý? Když se stihne....Sklizeň plus jeden pouze květin na dvě hodiny a aktivace za 23. hod.
    Neustálá výměna plodin,chlívků a stromů podle toho co bude chybět. Do toho příliš mnoho náhod při hře......pro mě pěkně vypečená akce.
    Akci končím, od včerejší sklizně ....vodní bobule 19
    ....úžlabní růže 46
    ....píchavka 36
    Akce si vybírám a budu vybírat, nebudu dělat slepě všechno co mě RT naservíruje.

Naposledy upraveno: 22/2/19
  7. maurehata

maurehata Osvícený autor

Tak ja uz jedu akcni, abych vyuzila bonus 100 % z kola. Celkem potrebujeme 3100 bobuli a ruzi a 3115 pichavek (pokud jsem dobre pocitala). Zatim jsem po ranni sklizni mela uz 25 skleniku (i kdybych mela na dalsi skleniky, pres 30 nepujdu, abych si neplacala dalsi bonusy). Pestuji uz druhou varku akcni, z prvni mam splneno 1/5 potrebnych ruzi a pichavek, s vodni bobuli je to slabsi, ani ne 1/10. A to pritom stale vyuzivam ze hry jen ten prvni bonus +1, vsechny ostatni si necham az pak naraz. Po druhe sklizni dneska zvladnu jeste urcite jednu, takze myslim, ze u pichavek a ruzi se dostanu na pulku potrebneho mnozstvi. S vodni bobuli to bude horsi, stale ji pada min. Kdyz tak budu smenovat. Myslim, ze splnit to pujde levou zadni, pokud si nechame vsechny pokusy zaraz, zainvestujem nejake sH, pripadne i ZSH (ja ho ted davala, ale asi uz prestanu, nebude dle meho treba). Upozornuji, ze z akcni padaji padatka naprosto mizerne. Na padatka mi prijdou zdaleka nejlepsi chlivky.

8. vladca

vladca Stará škola

ráno 200 stromov xxl ... asi 45 črepov, hneď som ich všetky vykopal a dal stajne
    nejako sa mi to prestáva páčiť, padá to strašne slabo, naviac zajtra budem celý deň mimo

9. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, zatím mám odehráno 13 her, rostlinky neřeším, neb chci celou levou stranu, do konce mi tedy zbývá ještě hodně, 1 a půl plochy chlívků se stromy na okrajích, jinak normálně pěstuji co se dá i mezi akčními na 1x2 políčkách, to mi stačí, přeji všem, ať se daří uspět v této akci.

10. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

Tak som skúsila hru zavrieť krížikom, pri dlhom hľadaní pokladu.. o pokus sa nepríde.. takto si zabezpečím aspoň čo najviac sadeničiek..

11. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Asi je načase skončit s Farmeramou (u mě) , nějak už nemám sílu zjišťovat co mám a nemám dělat s akcí. Přestává mě bavit zkoumat hru.Čtu, že na tom nejsem tak sama. To dřív nebývalo akce za akcí. Asi je to jen pro mladou generaci? :)

12. hansicek

hansicek Expert fóra

ranny zber z rysov (10hod) bol slabsi ako vcera vecer, ale aj tak je to viac ako zo stromov, bez JC to pada tak s 50% pravdepodobnostou
    ....psy (12 hod) tie sa tiez daju s pouzitim remesiel zrychlit na cca7,5 hod a tym padom zberat 3x denne - odhadujem tak v priemere 30+par padatok zo 44 chlievov (s plnou legendou bez JC), to by bolo vyhodnejsie, ale psov mam v stodole 2200ks a rysov len 1000 a ci skoncim akciu v sobotu alebo az v nedelu alebo v pondelok je mi fuk

13. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Tak jsem právě s touto akcí sekla. Semínka jen z beden, děkuji nechci :wuerg:>:(

Teď jsem to našla :wuerg::wuerg::wuerg:

Důležité: rostlina vyrostlá ze semínka už nejde zasadit. Semínka můžeme směnit u Ziegfrieda.

14. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Vypěstovala jsem ze semínek spoustu rostlinek, ale kde jsou???? Nikde je nemůžu nalézt. Dík za radu.

15. burds

burds Titán fóra

Přece u úkolu.Dívala jsi se tam ? Rostlinky znovu zasadit nejdou,musíš vypěstovat nová semínka.Ale to se tu píše od začátku akce tak to určitě víš

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

9 skleníku doma, sklidím kol druhé a pak až ráno, tak něco snad z toho bude;) Křížkovat? To asi ne, no co, tak bude mím beden A až budu doma, tak si v klidu využiju ty bostry

17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ranní sklizeň jablek Xl hlavní a divoká=29+26 střepů, mix XXL stromů 176ks na mýtině=17střepů.Celkem 72 střepů/sklizeň z 580 stromů.
    Legenda 30%.Bez JC.Udělám ještě jednu sklizeň a pak dám,podle rad,chlívky.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Asi počkám na další sklizeň stromů, mám stále v základu, a pokud to nepřibude, tak akci odpískám, asi mi za to ten stonek nestojí. Budu pěstovat expertní na padátka, odehraji těch pár her, co bude na skleníky a jdu od toho, takto to fakt nemá smysl. Měli by se z RT zamyslet nad nesmyslností nepadání, bo takto už dost hráčů odpadá a těm ostatním už nebaví dělat akce. K nákupům padátek aspoň mne nedonutí, to mi zato ani ten řádek +2 z květin nestojí. Stejnak by se spustil 1x denně a já mám 2 sklizně květin denně, ty druhé by tím pádem nepřibývaly. Fakt další zkažená akce, nebudu se honit za vidinou toho mála, co nám jako odměnu nabízejí. Už takto jsem vyplýtvala spoustu UH a končím
    :oops::p:eek:

Neplatí snad hráči BP dost? vždyť je to pro ně dost dobrý vejvar za pomocníky, tajemno, mlýn aj. tak by BP mělo dělat vše pro hráče a jejich spokojenost, zatím je to opačně, my děláme dobře BP že platíme, a BP nám to ztěžuje jak může, už opravdu jde farma do kytek, takto mne to vůbec nebaví, být stále tlačena buď k nákupu UH a SH nebo padátek, fuj, přestává se mi to líbit, vůbec se nedivím Matlafousové, že to zabalila
    :mad::(

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, stav vypěstovaných akčních květin můžeš vidět třeba přímo u kozlíka - vidíš tam jak semínka, tak už vypěstované rostlinky.
    ¨píchavky a spol.png

Sklizené rostlinky už znovu zasadit nejdou - odevzdávají se do úkolu. Zasadit můžeš další semínka, která získáš s beden se semínky
    (- bedny z minihry při hledání pokladu)

Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  20. myš59

myš59 Vévoda fóra

Sklidím stromy odpoledne, pak až ráno a mohla bych třeba začít pěstovat semínka, jen mám dilema Na jakých polích? 2X2 s MJS,vodou hnojem a ZH,vánočka a bílá nevinost? Nebo na jiných? Co myslíte?;) Děkuji za radu předem;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.