Tajemný labyrint (24.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. larelay

larelay Analytik fóra

Milá krakoramaja, jak já miluji tvůj obrovský cit a empatii :D Obzvlášť po přečtení předchozího příspěvku od babina51 mne vážně ten tvůj pobavil, díky za něj :)
    Na nic radši nekoukám a nehraji, zatím bude lepší si Vás číst :)

2. alenal

alenal Stálice fóra

Ten labyrint jsem hrála asi 10 minut, pak jsem najednou měla cenu a psalo to opustit hru. Nejsem z toho vůbec moudrá. Ale být u každé minihry 10 minut tak to tedy nedám.

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Zkusila jsem ,nevydržela jsem a opustila hru.Jdu si udělat kafe >:(Počkám.....

4. anvan

anvan Dozorce fóra

do teď jsem se motala v labyrintu - vůbec to nechápu. Než jsem se vymotala, dozrály mi první akční kytky. Tudy cesta asi nepovede. Tohle nedám, vážení....já prostě úplně blbej:p

5. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Já jsem tedy nějaký poklad chytla, i když nevím co. Napsalo mi to, že můžu opustit labyrint, ale bylo to skoro nad mé síly. Toto opravdu není pro mě.

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak bych řekla, že přestože ve včerejší přípravě na dnešní sklizeň po začátku akce byl chaos a na plochách jsem měla pel mel, tak sklizeň dopadla, co se týče padátek dobře, o čemž svědčí víc jak 9 stovek stínítek. Ještě jsem pořádně nepročetla ofiko, spoléhám tak nějak na intuici, podle popisů ty akce stejně nepobírám. Ale stejně teď musím napěstovat akční .... Jako vždy jsem obětovala tomu všechna možná políčka na pěstování akční a na bahamce zkrátka budu pěstovat delší opuncii, která je třeba do nějakého úkolu. Radši bych však pěstovala akční na všech dostupných plochách, to by bylo napěstováno hned a člověk by se k farmě nemusel vracet na sklizně akční plodiny tak často.
    Ale tam nahoře rozhodli a nedá se nic jiného dělat. SH na to tentokrát moc obětovat nehodlám, na rozpěstování a pak se uvidí jak bude časově vycházet sklizeň před ulehnutím.
    Jinak mě to po aktualizaci také vyhodilo, ale přihlášení proběhlo bez problémů a ani se mně zatím nic neseká.Tak snad to vydrží.....

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak do Labyrintu se zatím pouštět nebudu, začneme jako obvykle - rozpěstovat na velkých plochách do takového množství, aby byly zaplněny všechny pěstební plochy, první točka bude s ZH a ZSH, druhá asi taky a až ta třetí půjde jen s vodou a hnojem. Z políček napadalo 229 lucernových stínidel, jestli je to dost anebo málo, to je teď těžko říci, protože padátka se stejně jako zajíci počítají až po skončení akce ( u zajíců po skončení honu). Jedna akční půjde na Farmu, druhá na BAHA a děsivkové plochy využiji na pěstování bubu kytek do úkolů v Družstvu. Takže hodně zdaru, plantážníci. ;):)xDxD

8. Daluka

Daluka Pisálek fóra

poklad jsem měla hned, ale ven jsem šla 40 minut

9. burds

burds Titán fóra

Tak jsem zkusila ten labyrint.Lezla jsem po něm asi čtvrt hodiny pak mne to pustilo ven dalo mám dojem nálepku a určitě 25 mincí.Vůbec to nějak nechápu jediné co jsem pochopila je to že když je ta cesta zahrazená nemůžu jít dál a musím zkoušet až se udělá chodníček .Ale ono se to také vždycky nepovede tak nějak nevím.Asi jsem jeden z největších blbců co tuto hru hraje.No nevadí snad se to poddá

10. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Minihru jsem jsem zatím nezkoušela, bo se mi to celé krapet seká, tak s tím ještě určitě počkám.

Ale tak trochu nechápu, proč máme ve většině akcí nějaké minihry. Občas na oživení je to docela fajn, ale poslední dobou, aby se člověk pomalu ani nedostal od farmy.. stačí když jdu odklikat všechny ty bedny do lišty a hodinu strávím na kole štěstí, aby mi nepropadly lupeny, bo kapacita je jen na 100ks.
    Docela už se těším na starou klasiku - napěstuj a dodej :p

Honzulka05, myš59 a burds tohle ocenili.
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

larelay - nevím, zda svůj příspěvek myslíš upřímně či ironicky, ale to nic nemění na tom, že na svém si trvám. Každé mládě se učí napodobením i odkoukáním, tak proč to nepoužít i v dospělejším věku? Spousta lidí bude čekat na video od Dobena, kde bude stejně jen to, co v instruktážním videu. A jeden příklad je lepší než 10 slov.

druid - na Baha toho asi moc nenapěstuješ, jede se jen na farmě.

Naposledy upraveno: 24/10/18
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

burds a anvan - nejste, byla jsem na minihře 10 minut, zkusila jsem to na vedlejší farmě a nevěděla jsem, jak z toho kolotoče ven, při chvilkách budu trénovat, snad se to poddá ;) nebo sem někdo dá srozumitelně psaný návod, ale souhlasím s těmi a jsem na tom stejně, že tato minihra mne neoslovila a vůbec mne nebude bavit :eek::mad:

Naposledy upraveno: 24/10/18
  13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Po odehrání zkušební hry jsem si musel ohmatat hlavu jestli nemám parohy -:)) neboť jsem z toho jelen.Nevím ale ty obrázky na těch dlaždicích i po otočení se nedají někam připasovat,takže mně to vykoplo a jelo se znova.Noa pak se to nějakým zázrakem povedlo.Asi po 10ti minutách jsem uspěl.

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

krakoramaja - díky za upozornění. Nějak jsem se do akce zabral a pěstoval bych akční nejraději všude. No, tak holt klasika.... jen na Farmě. Tak na Baha si dám něco, co potřebuji doplnit. Nějak mě zavedla ta pajdátka, která padají ze všech ploch. Škoda, že zase BAHA stojí stranou akce..... s těmi třemi dalšími plochami by to šlo jedna báseň. ;):)xDxD

myš59 a krakoramaja tohle ocenili.
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

5 min ven zpátky ale nevím jak asi zázrakxD jo a padátek 356 bez přípravy

16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Super, prvá minihra hotová - odkedy Twinulka napísala, že to zvládla ubehlo 27 minút, z toho som bola asi 7 minút zaujatá niečím iným a 20 minút trvalo, než som sa dopracovala k východu z bludiska - ale ako sa to podarilo napokon, to rovnako netuším - proste som klikala, prikladala, začínala odznova asi 9x ... až to napokon bolo - asi sa už samotný systém hry nado mnou zmiloval :oops:. Ak by táto akcia trvala do Vianoc, možno to aj zvládnem - takto skúsim počkať na nejaké video (to inštruktážne mi môj mozog nejako neberie) a ešte tomu dám šancu, 361 pajdátok na začiatok, pestuje sa komplet na troch plochách, odmeny celkom fajn ... len na stoličke pred PC sedí "malý problém" xD

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak pokud se ti podaří protlačit jednu z akčních na Bahu, dej vědět a nech si to patentovat. :D
    Padátka jsou sice ze všech ploch včetně děsivých, pěstovat akční se dá jedině na Farmě (Hlavní louka, Vedlejší louka a Mýtina). Mrkni se do návodu...

Honzulka05 a myš59 tohle ocenili.
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Hlavní louka - Bér italský + obrstromy = 59 luceren
    Divoká louka - Bér italský + velkochlívky + obrstromy = 61 luceren
    Mýtina - Bér italský = 55 luceren

Vodopády - Saguaro + stromky = 55 luceren
    Plantáž - Saguaro + 1 mořský koník = 49 luceren
    Prales - Saguaro + stromky = 41 luceren

Měsíční pole - Ponurý květ + 4 chlívky = 17 luceren
    Houbový les - Boltovnice + stromky (třeba Půlnoční dub a Kaktusová svíce) = 16 luceren

Nemá ani jednoho JC.
    Tak mě vám to rozesmálo, že mi zaskočil koblížek a poprskal jsem Ervína. jestli má denně ze všech ploch vpadnout dohromady asi 300 padátek, tak budu možná zítra na stavu na kterém bych měl být dnes.
    No co už. Mávnu rukou a budu mít jen pár věcí. Stresovat se kvůli tomu nebudu.
    Ani se nebudu snažit sázet nějaké komplikované kombinace kytek abych vytřískal co nejvíc padátek. Prostě si budu sadit co potřebuju.

19. larelay

larelay Analytik fóra

krakoramaja: souhlas s obsahem, reagovala jsem jen na tu formu. A jinak - ta vyšší mláďata si u mnoha činností s observačním učením nevystačí :) Ale jinak si taky myslím, že tady bude pokus-omyl nejlepší.
    Jste dnes vážně vtipní. Škoda, že musím běžet. Každopádně si říkám, pokud to nejde úplně hladce, a má se to stupňovat (zhoršovat), třeba RT zareaguje. Ale možná by to byla škoda. Ale úplně se vidím, jak budu nadávat, jak do toho půjdu taky - ale těším se :)

20. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Já jsem se už včera rozhodla, že tuto akci plnit nebudu. Zůstanu na darovaných 5 ks rostlin od každé a budu plnit stodolu plodinami a zvířátky. Pěstování desetitisíců kusů nestojí za odměny v této akci. Tedy aspoň pro mě. :)
    Vyzkoušela jsem minihru a ještě jsem se z labyrintu nevyhrabala. Myslím, že jsem princip pochopila, ale je to na dlouhý lokte a to mě nebaví. Strávit u každé minihry 10,15 minut no potěškoště :wuerg:
    Všem, kdo budou plnit, ať se daří!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.