Tajemný labyrint (24.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zase jsem to pro zmenu prehnal s kratkou kytkou a ted jeste mi nevyslo casovani, tak uvidime, co zitra jeste udelam... teda pestovani, to bude dobry, ale to doplnovani, to je priserny...
    Poprve mam namleto ale nemam odehrano, chjo, to se neda, po stonku ani neni takova motivace...

Vypadavat ma 483 stinitek/den, v tuto chvili ma byt 2964 (nebo chybet 611 ), mam 6450 (chybi 0 ), mam 180% hotovo.
    Stav kosticek : idealne 12536 kusu (2040/den ), mam 22446 z 15125 (148% ).
    Stav svicek : idealne 10257 kusu (1669/den ), mam 16281 z 12375 (131% ).
    Zatim uplynulo 82% casu, zbyva 30 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na nejmene 55 luceren, mam nyni 70 hotovych.

2. maurehata

maurehata Osvícený autor

Tak se mi tahle akce opravdu vyplatila. Z obchodu jsem zatím vybrala jen 10 TCH Tokio a z jedné mi padlo morčátko! Já jsem tak šťastná. Teď jen musím zvážit, jestli vybrat další tajemky nebo PL a SK. Chybí mi totiž jen skvrtnitá vrba a ta v žádné dostupné sazenici není.

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Labyrint pokořen a co teď, jdu kouknout na tu královnu než bude něco jiného....Nakonec jsem nezabloudila ,jsem na sebe pyšná;)

4. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

maurehata-tak to ti ze srdce přeji, alespoň někomu morčátko vyšlo. Před chvilkou jsem labyrint dokončila celý a farmičku jsem si dala do běžného režimu. S akci jsem vcelku spokojena. :)

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

no osobně jsem došel jen k 55 minihře a dál opravdu ne. Ne, že by to byla taková hrůza, ale já bych si dal líbit několik tupých pěstovaček bez nutnosti nějaké minihry a hlavně tedy bez takových jejichž splnění mně stojí více jak jednu minutu času. Fakt mně moc tyhle vycpávky hry poslední dobou nebaví. Nemusí se mnou všichni souhlasit a chápu, že někomu se minihry líbí, ale mně prostě poslední dobou neberou.

6. -orchidej1-

-orchidej1- Pisálek fóra

Ahoj tak já jsem stále u první a píše mi to opustit labyrint jen nevím jak. prosí poradí někdo. díky

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-orchidej1-
    z labyrintu se dostaneš ven, když dostrkáš (přesuneš) Jacka na to políčko vpravo nahoře.

tydýtková tohle ocenil(a).
  8. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě už chybí ke kompletnímu dokončení jen 4 minihry. Pokud se tahle minihra objeví v nějaké z budoucích akcí, tak by bylo dobré, aby šla nějak urychlit nebo přeskočit. Je opravdu dost časově náročná a v pozdějších fázích alespoň pro mě nudná, protože je to pořád to samé, akorát to trvá déle než na začátku. Tady by bohatě stačilo celkově např. 40 odehraných miniher.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A je to 8) Děkuji všem, kteří se mi snažili pomoci pochopit minihru, když jsem byla (mo)mentálně s uvažováním na stejné úrovni, jako vagon tupých bruslí... největší mé díky tentokrát patří Jeho Vysokokrocanovosti, Barolandovi, který také věnoval svůj čas mé naprosto zoufalé a tápající mozkovně a vytvořil tak polopatický návod, který jsem i ve stavu, blízkému šílenství, pochopila.

A jdu si zahrát poslední čtyři hry, když zbyly rostlinky aj stínidla na další lampáše...

Naposledy upraveno: 30/10/18
  10. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Moje nadšenie z labyrintu, keďže premňa to bolo milé oživenie, sa pri 20 hre začínalo vytrácať, pri 30 ma to už fakt nebavilo a po 40 hre ma to fakticky začalo otravovať. Naozaj to nebolo nejak extra zložité ale to zbytočné naťahovanie ááááá....

11. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tak tahle akcička přinesla nečekané výsledky, jednak jsem vůbec nečekal že se dostanu někam dál přes pětapadesátou hru, ovšem vzhledem k mému malému bojkotu karnevalové královny, kdy maximálně hodím nějaké to vylepšení toho jejího pojízdného pódia, tak jsem se zaměřil na pokračování Labyrintu (a mimochodem taky děsivky), vzhledem k přebytku padátek a části akční. Tudíž momentálně jsem před 73 hrou, což teda nějak jsem nepředpokládal :D Výsledek je ten, že se snad ty bedny i naučím mít rád xD
    Při nedočkavém otevírání se z nich překvapivě vysypalo něco přes sedm mega BZtek, víc jak třiadvacet mega krejcarů, Jidášův stromek a chlívek pro tučňáky či jak se to... :)
    Jinak, minihra se mi líbí, je to takové oživení od těch pěstovaček. Žel i když se dá hrát několika možnými způsoby (v uvozovkách, prostě způsobů řešení bývá několik najednou), přece jen se poněkud "přejí", obzvlášť když ji má člověk v té "nejobtížnější" verzi hrát patnáckrát po sobě :oops:xD,tak přece jen to už zabere dohromady moc času :cry:
    Všem, kteří jste to nevzdali a šli po získání stonku dál, přeji ať se Vám z těch beden vysype co si přejete ;)
    Ps: naprostý souhlas s Dobenem

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pajdo, budou souhlasit, až na několik výjimek, kteří by si to přáli jako součást hry. Opravdu se nemíním zabývat nějakým zdlouhavým skládáním v devět večer o kterém i syn, který mně "radil" prohlásil, že něco podobného byla minihra v dost známe hře. Ale poněkud v jednodušší a rychlejší podobě.

dasa1143, myš59 a tydýtková tohle ocenili.
  13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,mně z bedny vypadl bazén na kraby,který jsem ještě neměl,takže fajn.Tajemničky nemám ještě odtajněné tak jsem zvědav jak se RT pochlapí.:)

14. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak po dlouhé době , něco co mě bavilo, protože bylo jen na mě jak ten labyrint udělám. Nemusela jsem se tolik spoléhat na náhodu farmy (která je u mě hodně špatná).

mám to celé...odehráto 86 labirintů:)

15. jirinasinova198

jirinasinova198 Pisálek fóra

Tak mně chybí umlít ještě 10 přízračných luceren, abych se dostala ke stonku, ale s jistotou vím, že to neudělám, protože nemám tolik padátek :( i když v obrovském koši je jich zrovna 10 tak kupovat kvůli tomu koš za peníze se mi nechce to raději za tu cenu koupím dětem ovoce :), všem ostatním přeji hodně zdaru. :)

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

78/85 - uf, vidím to kostrbatě. Padátka padají už ztuha (dlouhodobky pouze na farmě, na hřbitově je nejdelší něco, co není snad ani střednědobka a na Baha se roztahuje akční), chybí mi stále 424 padátek do konce. Nasazené sedmikrásky, přijdu odpoledne a se uvidí, jsou to nakonec jen bedny, tak nemusím mít všechny. Jako mám v nich co najít, bohužel když otevřu šestého žraloka a stopadesátoutisící základní nolinu, tak docházím k závěru, že škoda SH a času na farmení padátek (a že by to muselo být kapiček, když padadel budou scházet stovky).
    Já jiné hry nehraju, tudíž mi schází otrávenost podobnými minihrami odjinud, uznávám, že při plném počtu hledaných pokladů se minihra stává dlouhou (i když se s ní člověk moc nepáře, kliků je to dost), ale opravdu RT chválím za změnu. Stejně většina akcí musí být pěstovačně-dodávacích, nejde toho zase tolik vymyslet, ale neustálá recyklace dortíků, potrubí nebo rybaření je už otravná taky. Schopnost uvést nový prvek je pro mě doklad, že do hry je vložena nějaká energie, navíc mě to teda i bavilo.
    Já zase nejsem nadšená z toho neustále stoupajícího přetlaku náhody, která se nedá ničím ovlivnit a některé akce jsou už na náhodě postavené od začátku do konce. To si radši zahraju tu minihru, za kterou dostanu mince a za ně - co chci já...

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

dobré ránko, tak i já se konečně dostala ke stonku, mohla bych mít víc, napěstováno je, jen ty padátka,nepadaj jak by měla:(;)

Honzulka05 a dasa1143 tohle ocenili.
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Večer počet her dosáhl na 88. Jenže z ranní sklizně saguara, pomněnky a plísně vypadlo neuvěřitelných 465 padátek, tak ještě dopěstuji akční.
    sovinka - moje řeč. Raději si dám 50 labyrintů než 50x dělat Lukáše u Renza :)

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte napěstováno bude v jednu ale lucerny nestihnu takže stonek bohužel nebude:( No co hlavně že je venku krásně:p;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak když jsem měl ještě akční odehrál jsem ještě jednu hru mám jich jen 17 ale byla to náročná akce

kiki2305 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.