Tajemný labyrint (24.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. monča81

monča81 Pilný autor

Zdravím všechny, tak stonek mám, aniž bych stím počítala , radost je velká, kam se dostanu dál mě už jen bude hřát .

2. milteska

milteska Expert fóra

stonek bude,ale celé to nedám-zdržely mě dušičky a občas vyplý proud,protože dost fouká. Co bude,to bude-morčata už mám z dřívějška a pospíchat není kam,když je na obzoru skoro 200. level

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Mám 16 her není to moc ale asi skončím

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Právě jsem získala stonek,sice ještě nefachčí,musí "uzrát dekorky",a dál už lážo plážo, páč jsou další akce;)

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mety bylo dosaženo :inlove: Kytek mám ještě na 6 luceren, tak zítra bohužel naposledy labyrint opět navštívím. Minihra se mi moc líbila a šla mi dobře. Občas si totiž z nudy dám nějakou spojovačku na netu, trénink byl tudíž znát.
    Zřejmě bych celou akci udělala i bez pomoci 6x otočených tulidomků, musela bych ale dávat na noc karafiát.
    Moc ráda si ji zase zopakuji, mohli by ji dávat tak často jako Renza, který nebaví zase mě a nehraji ho, ale dělá radost jiným. Zkrátka každý si v té hře může najít to, co se líbí jemu a podle toho farmařit.
    Mějte se báječně.

6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Škoda, že tahle informace mi ve FAQ nějak utekla. Mám navíc přes tisíc lucerniček a mohla jsem dál pěstovat akční a vybrat ještě nějaké zboží!

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, 55/85
    a od rána je Větev na Stonku doma :p
    A teď už lážoplážo bedýnky... Královnin průvod na Baha pro tentokrát nechávám projít.

Časomíra akce: do konce 37 hodin

8. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akce komplet hotová, další přesouvání už nedávám. Tuhle akci bych asi nejlépe zhodnotil takto.

Dlaždice se, dlaždice tam
    přesuny už nikdy nespočítám.
    Moje hlava už je z toho taky hranatá
    jak se snaží, když čtverce přesouvá.
    Posbírání pokladů bylo mnohdy dílem náhodného,
    tak jako cesta ven z bludiště spletitého.
    Všech asi milión pokladů posbíráno,
    začínám z toho mít vyhrab...
    Díky RT za pár vlasů šedivých,
    ale už nikdy více takových akcí spletitých.

a bedny ukázaly toto
    [​IMG] [​IMG]

Hezkou hru ...

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Takhle bych to řekl :
    Počkal jsem až nikdo nebude doma, vzal jsem notebook, zalezl jsem do dílně, psovi jsem dal jasný příkaz aby sežral každého kdo půjde koleva dilně, potom jsem zakolíkoval okna, zadělal okenice, odsunul jsem se až dozadu za protahovačku, přehodil přes sebe deku a zkusil jsem se s tím poprat jako chlap.
    Nechtějte vědět jak dlouho jsem se s tím mordoval a kolikrát jsem chtěl ten notebook rozšlapat a nebo kolik jsem si nasprosťačil do kasičky, ale potom .........

3 bludišťácííí :)

Jůůůů, je to teda na nervy a určitě bych v tom nechtěl soutěžit na olympiádě, ale .. no .. ehmm .. 50 / 51 (3 jsou čistě moje zásluha a 2 tak napůl)
    Ještě můžu použít 7 pokusů + mi od včerejška všude rostou ty nejdelší kytky, tak počítám že ještě tak 5 pokusů bude k dispozici. Přenechám tyto pokusy inteligentnější části naší rodiny.

Jestli to někdo práskne manželce, najdu si ho. Třeba i v Brazílii.

10. davidson00

davidson00 Baron fóra

stibovam - ahoj, akce končí až zítra, zkus si dát záložku při mletí akční, první mám při normálním mletí superko, druhé lodička, třetí jsou lampičky a čtvrté jsou sítky, atd
    zkus znovu aktualizovat hru,

myš59 tohle ocenil(a).
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

stibovam - ahoj, nic ti neuteklo, jen možná nemáš ve mlýně na farmě přehozeno na tu správnou záložku

[​IMG] všechno nebo akce ;)

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  12. stibovam

stibovam Pilný autor

Ahoj,děkuji za radu.Opravdu to bylo v záložce.Tím,že s ní vůbec nehýbám a mám to stále nastavené na všechno,tak mě to vůbec nenapadlo.:eek:)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. lliza

lliza Zelenáč fóra

Z toho labyrintu jsem úplně mimo.......prošla jsem prvním kolem získala jsem 25 peněz a opustila jsem labirint.Když se tam vrátím jsem zase uvnitř jako kdybych mohla hrát dál..Vubec se mě neobjevuje ta základní stránka ,kde je obchod a vyrobené lucerničky ve mlýně.Poradí mě někdo kde dělam chybu?

14. Skali

lliza
    možná jsi vlezla do dalšího kola ? Jsi přímo v labyrintu - můžeš posunovat dlažicema ? Nevidíš vlevo nahoře kolik máš najít pokladů ?
    [​IMG] Pokud je to takto, jsi přímo v minihře - tak ji dohraj a pak bys měla zase vidět tu hlavní stránku :)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  15. lliza

lliza Zelenáč fóra

v Labytintu jsem a posunovat dlaždicema můžu.....nahoře mám at opustím labyrint ale mam tam vyplněné dvě políčka..tj asi dva poklady

16. Skali

lliza - tak to máš poklady vysbírané a teď už se musíš dostat z labyrintu ven - na to políčko vpravo nahoře.

17. lliza

lliza Zelenáč fóra

joooooooooo..děkujiiiiiiiiiiii

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  18. Skali

Super :) Rádo se stalo ;)

19. maurehata

maurehata Osvícený autor

80/85 - nakonec to i dneska dojedu. S labyrintem se nakonec vypořádávám co nejrychleji tak, že se vždy snažím, aby mi cestičky co nejvíc navazovaly, pak se poklady vyzvedávají skoro samy, bez nějakého zbytečného klikání. I tak je to ale zdlouhavé a já teda tuhle akci dlouho vidět nepotřebuju. Vzpomínám na akci, která se tuším jmenovala Sýrový labyrint, byla na jiném principu, bylo tam několik budov, kde se muselo bloudit a získávat dekorky a jiné odměny, a mimo jiné se tam dalo SK a PL získávat vždy za nějaký čas nebo se to dalo obejít dodáváním akčních rostlin - tehdy jsem se vykvákla na získání stonku a rejžovala jen tyto bonusy. Tak já bych se teda přimlouvala za něco takového, to by jsem byla fakt nadšená :).
    Mimochodem, pamatujete někdo takové ceny hnoje? Já teď prodávala za 3700 a dokonce přes 4 tisíce, fíha. Škoda, že chci dopěstovat ten zbytek akční, vyplatilo by se teď spíš oprášit kurníky :).

Naposledy upraveno: 30/10/18
  20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

71/85, tři dny stojím na padátkách. Ještě potřebuji 870, uvidíme. Původně mě nenapadlo, že bych mohla mířit k úplnému splnění, každá bedna je naděje na něco pěkného, i když mě má náhoda tedy na háku, tak naděje neumírá. Ale vlivem náhlého rozhodnutí jsem zahájila Královnu a tak nemůžu na Baha pěstovat dlouhodobky, tudíž se obávám, že to nemá z čeho vyskákat, když dosud, s dlouhodobkami v každém prostoji, se to nedařilo.
    Minihra mě bavila, řádek se mi moc líbí a pořád doufám, že z nějaké bedny uvidím něco šokujícího. Nakonec na naivitě hráčů je postaven zisk z této hry, tak přinejmenším zde mi to snad nikdo vymlouvat nebude. :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.