Tajemný labyrint (24.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Stínítek 1185 ks, pryšec kostival 32 ks, ale roste ,-) svíčka přes 1000 ks.

Když jsem zadání přečetl, myslel jsem, že budeme pěstovat 3 kytky, ale ne pryšec a kostival jedno jsou možná kříženec ,-)))))
    Pěstuju jen akční, na Baha všehochuť a stálé stromy všude.

2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Větev je na stonku, teď už budu vybírat jen bonusové bedničky a mince.
    Stálý problém s padátky, vypadá to, že na mou farmu teď přešel ten Černý Petr.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pěkné skoropoledne přeji.
    Budiž Barolandova růžovost velebena na věčné časy a nikdy jinak :) Já jsem tu hru díky jeho návodu konečně pochopila a mám odehraných 28 miniher. Čekám, až dozraje pryšec a bude se hrát dál...
    Baroland, díky, díky, díky :)

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já se to pořád snažím ignorovat. Vůbec mě to nezajímá a když si k tomu sedla dcera a po 5 vteřinách řekla že to je jednoduché, šel jsem do dílny pálit odřezky a pilyny. Nemám zapotřebí se nechávat zesměšňovat.
    Její na půl huby pronesené "tohle hrajem ve škole na počítačích" mi dalo jasně najevo, že jsem už ze školy hodně dlouho.

:)

5. maurehata

maurehata Osvícený autor

Pomalu se blizim ke stonku, dal uz nepojedu. Odmeny uz nejsou zajimave a stale se nemuzu rozhodnout, jestli mne minihra bavi nebo ne. Je to zajimave, obcas náročnější na premysleni, ale ted ke konci, kdyz uz hledám 6 ci 7 pokladu, se to fakt táhne. Kdyby aspon tech minci bylo vic za arocnejsi hru, takhle na skoro nic v obchode nedosahnu, bo bych jinak musela pestovat a hrat az do zemdleni a to mi za to proste nestoji. Vybrala jsem deset TCH Tokio, za zbytek vezmu bud SK nebo PL a koncim.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám dnes radost už podruhé. V noci se mi povedlo v klidu odehrát prvních pár miniher, ráno jsem vykoupila Jeníčky a mám ho :inlove:

EDIT 13.30: na mou farmu už asi přišly Vánoce... zasadila jsem další dva z mnohých Zanzibarů od Kostěnky a málem mi zaskočil oběd, když jsem to odklikla:

Naposledy upraveno: 28/10/18
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O : Paráda, žádné Vánoce, to je tím dnešním svátkem ,-)))) Vánoce budeš mít určitě štědřejší ,-)

8. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, tak já jsem vykoupila tajemnice s morčátky, ale opět nezklamaly, morče ani jediné. Snad si někdy ke mně cestu najde.

Naposledy upraveno: 28/10/18
  9. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky. Je to děs, běs a bída. Než dojedu toho panďuláka do cíle mám srdeční infarkt :mad:

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak stonek až zítra

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) jsem ráno v rama obchodě vykoupila všechny PL - na otevření hřiště naštěstí zůstalo dost, za pár zbylých FL ještě dokoupila a u kola neštěstí si dopředu zanadávala a byl tam xD ... na dvanáct hodin 200%, tak akční kytí napěstované, pohnojila i dlouhodobky na lampičky a ještě i nějaké získala šlechtěním. No přeskoky skoro žádné a škoda SK. Tak na noc dám protěž, kterou potřebuji do družstva a přes den taky :p to už nějak dopadá. Lovení pokladů mě stále baví, odměny supr - z jedné bedny vypadlo přes 32 melounků KR a 10 melounků BZ :D. Držím pěstíky ať to roste a hlavně padají lapičky ;)

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, přeji všem, ať jim padá to co si přeje, u mne setrvalý stav - padátka nepadátkují, stonek už mám, ale nevím, jestli to dopadá na zdárné ukončení na 85 úkolu, uvidím. Jára

13. slootr

slootr Baron fóra

Odehráno 38 her, 17 chybí. Krátká kytka i pajdátka připravený, dlouhou sklidim za chvíli, zejtra ráno a pak ještě jednu otočku a hotovson. Beru SK. Co udělám se zbylejma 200 mincema nevim. To vymyslím zítra.

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

mám odehráno 43her,tak stonek bude,pokud dopadají pajdatka;)Na noc jsem dala dlouhodobky, tak ráno se uvidí

-Kuteno-, evainfo a L.Lady tohle ocenili.
  15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, stonek stonkuje. Chybí padátka, pořád jich bylo dost a teď asi utáhli kohoutky. :eek:

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  16. doben

doben Ikona fóra

Po dnešku mám odehráno 58 her. Nakonec jsem se rozhodl, že akci zkusím dodělat, ale už se upřímně těším na královnu. A tentokrát ne kvůli odměnám, ale kvůli minihře. Stavění bludiště je sice celkem zajímavé, ale po tolika hrách už mě to docela přestalo bavit. To se u královny nestalo ani po několika tisících odehraných miniher.

Takže celkově se mi tahle akce líbí, ale příště bych ocenil, aby nebylo nutné hrát tu minihru tolikrát.

17. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak nám už zavřeli kohoutky na padátka(kvůli královně). Úplně nejméně, za celou dobu této akce.

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Lída7373 - a není to tím, žes nesklidila vše, že si něco necháváš pro královnu? Mně to dalo standardní ranní počet 350 (3x čajot, mix pomněnka a hořec, 2x plíseň). Sklizeno vše, protože královna jde mimo mě.

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, 39/85
    to ještě nejsem ani v polovině

Časomíra akce: do konce 65 hodin

EDIT: Áha, Stonek je na 55... takže 39/55 už vypadá slibněji 8)

bursuk59, Sovinka a evainfo tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu vaham co vzit z nabidky, asi to co mi chybi - tokio, jenicek a zanzibar... na vic nebude dost minci, tentokrat je nabidka mnohonasobne vyssi nez zisky z hry... stonek sice nemam, ale bude to v pohode, kdyz se nic zlyho nestane...

Vypadavat ma 483 stinitek/den, v tuto chvili ma byt 2309 (nebo chybet 1266 ), mam 5075 (chybi 0 ), mam 141% hotovo.
    Stav kosticek : idealne 9766 kusu (2040/den ), mam 13899 z 15125 (91% ).
    Stav svicek : idealne 7991 kusu (1669/den ), mam 15070 z 12375 (121% ).
    Zatim uplynulo 64% casu, zbyva 63 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na nejmene 55 luceren, mam nyni 50 hotovych.

bursuk59 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.