Tajemný labyrint (24.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Krakoro - pokud jsem chtěl vysvětlit postup,musel jsem volit jednoduchou variantu.Kdybych do toho pletl posunování pokladu,hned někdo zafrflá,že se mě to dělá když mohu posunovat obojím. Já osobně vždy posunuji Jacka,protože už při tom si stavím cestu k těm dalším.Samozřejmě nevím kde budou,ale vkládám políčka Vždy!, aby se potrubí co nejvíce spojovala. V názorné ukázce jsem toto nedělal,abych to neměl složité na skenování.Zde je jasně vidět to předchozí i to navazující.

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Baroland - jo v pohodě, prostě super názorný obrázky s popisem, díky za ně.

3. rijkax

rijkax Aktivní autor

Tak jsem zjistila, že moje prostorové vidění je naprosto katastrofické :) A když už se zaraduju, že bude cestička spojená, tak zapomenu ten kmen otočit, a jsem zase v zádeli :) Ale pomaličku postupuju, a snad se ke stonku dohrabu....

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

rijkax...nic se neděje, prostě necháš jacka kde je a políčko dalším tahem vyhoupneš ven, otočíš a dáš správně, no ni?;) V práci jsem se snažila na mobilu přesadit a doma pak honem semlela a hrála mini hru-baví mne to moc.Prozatím odehráno30 her ..BB jsem nestihla ,což mne mrzí .

5. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Bursuk56, akce BB začíná
    od 28.10. 16:00 hod. do 28.10. 22:00 hod. proběhnou dvě souběžné akce:BB

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak 32 her, dobry... sice jinak, nez by bylo efektivni ale zato s jistotou, ze se poklad a Jack setka...

Vypadavat ma 483 stinitek/den, v tuto chvili ma byt 1646 (nebo chybet 1929 ), mam 3861 (chybi 0 ), mam 108% hotovo.
    Stav kosticek : idealne 6963 kusu (2040/den ), mam 8967 z 15125 (59% ).
    Stav svicek : idealne 5697 kusu (1669/den ), mam 11455 z 12375 (92% ).
    Zatim uplynulo 46% casu, zbyva 96 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na nejmene 55 luceren, mam nyni 32 hotovych.

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Na hře byly dvě chyby.Občas,místo přetočení kostky,se mrška posunula do tabulky.(jo,já vím,zpět a znovu..,ale to zdržuje).A ještě více naštve,když jsem Jacka posadil dle plánu,i když už se cesta náhodně otevřela až k pokladu.
    Na druhou stranu, ty automaticky otevřené cesty to taky dosti urychlovaly.Zvláště,když hned po sebrání pokladu bylo k dalšímu pokladu už volno.
    44/55 dnes fertik.

8. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak mám odehráno 40 her,ale asi zůstanu viset na padátkách,i když jsem dle farmsčotu v zelených číslech ale procenta padají dolů.RT by mělo trochu uvolnit kohoutky.Napěstováno mám,poradíte někdo z čeho vám to padá nejvíce?

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Minihru oceňuju hlavně kvůli neokoukanosti, každá novinka mě potěší a určitě není všechno pro každého, ale pokud bude pestrost, lépe se nám méně oblíbený způsob plnění snese.
    Mě osobně docela baví, na druhou stranu je časově náročnější než klik sklidím klik zadám mletí klik dodám. Chápu lidi, kteří velmi spěchají, přesto já osobně nemám tolik času, jak bych si na podobnou minihru přála, abych si ji opravdu vychutnala, přitom mám čas těch pár kliků odehrát a nepůsobí mi to stres srovnatelný s akcemi, kde je přesmíru požadavek na padátka či akční.

K akci samotné, stojím vytrvale na padátkách, snažím se max. zkracovat rostlinky na Baha, bohužel nějaký enormní příval nepozoruju. Dnes rozhodně využiju plánovaného BB, šlechtící akci hotovou nemám, nebyla jsem doma, tak jsem stihla jen malý kousek a přísun padátek ze šlechtění byl hodně poznat. Na celou akci zřejmě nestihnu napěstovat při těch mých prostojích, následující dva dny mají děti prázdniny, ale já pracuju, tak musím dochystat víc věcí, než v době, kdy je o ně přes den postaráno. Pro akci to plusem nebude. Ale ke stonku dojdu a budu se u toho bavit celou dobu. :)

Naposledy upraveno: 28/10/18
  10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj,
    Beznosko, na Baha do zblnutí točím pokrácený čajot s Tiky maskou, léčebnou mastí, moudrostí, hnojem a vodou je doba růstu 7:36 hod. To ti za den dá cca 3 sklizně, z pralesa a plantáže to dá celkem cca 180 - 200 padátek (s žabákama a řádkama víc). Zapomněla jsem, že tam mám i zvěřince s výrobnama.Na vodopádech stabilně většinu XXL a pár základních stromů a z těch to také padá pěkně, pokud je ještě pokrátíš papouškama a ampulí, také prima. Z akční na Farmě to padá bídně, takže na přes noc pokrácená vyšlechtěná malina. Na KŠ se nemohu spoléhat, dokonce jedu i bez hnoje, který je pěkně drahý.
    Navíc mám skvělé sousedy a přátele, kteří mne rovněž zásobují - tímto jím děkuji!
    Jsem na stavu:

Edit:
    A výhra?
    20x bedna BZ II:

u mne průměr na vyhranou bednu 192 500 BZ

Naposledy upraveno: 28/10/18
  11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Melou se mi 2 lampy tak budu mít 10 her ještě mě to pořád baví ale je to obtížné hlavně když vidím upgraid továrny tak je skvělé že budu mít zase o vylepšení navíc teď mám minitovárna 6

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehráno 56 labyrintů, zůstalo 26 a 10 rostlin a téměř 900 padátek. Získáno 1400 mincí, vybrané všechny PL, nějaké SH a SK, BZ a za zbytek nějaké bedýnky. Jdu spustit stonek a akce bezbolestně hotová i když zkraje jsem myslela, že mne to nebude vůbec bavit, tak néééé že bych úplně jásala, ale šlo to. Našla jsem styl, že to šlo docela rychle, ale při plným počtu pokladů už to bylo zdlouhavé. Jinak akci hodnotím kladně
    :p;):music:

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek je hotový :p

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ta mini hra je otravná ale stonek už je na dohled:p

bursuk59, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  15. myš59

myš59 Vévoda fóra

Hra mne baví ,jen ty padátka,31 her odehráno ...No na baha točím 2x denně dlouhodobky a v práci sklízím na mobilu akční,právě jsem ukořistila první dekorku, tak snad to stihnu i já ten stonek;)

16. waldemar71

waldemar71 Pisálek fóra

Tak a jsem u konce s dechem.Pro naprostou absenci kupónů na pomocníky je farma v klidovém režimu.Pohopole a na hřbitově velká pole.Pomocníci jsou rozhodující při akcích.Sice jsem slevněné koupila,ale akce je dlouhá(děsivka)tak to holt nevyšlo.Myslím,že tohle odradí dost farmářů.Kdo by chtěl růčo sklízet pidipole na několika plochách.Víc kupónů do hry.......Kdo se přidá.:sleepy:

17. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Jak to tady čtu, tak asi hraji jinou hru. Padátek mám dost, ale rostlinky nějak nerostou :wuerg:. Odehráno 34 z 85. Jo teď se dívám, že na stonek potřebuji jenom 55 her. Tak možná to dám, ale tentokrát asi s odřenýma ušima. Uvidíme. Kdo má hotovo gratuluji. Kdo bojuje přeji hodně zdaru.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  18. jitikw

jitikw Perspektivní autor

já zůstala stát na 53. hře, protože došly stínítka... . -.- Ale do stonku chybí 2 hry, takže to určitě ještě dnes napadá. Pak už mě nic nehoní - vše nad stonkem bude pro mě bonus navíc...V rátím na jednu plochu stromy a potočím dlouhodobky, tak to snad ještě něco navíc dopadá. Ale myslím, že do té 85. hry určitě nedorazím...8) takový optimista nejsem ;)

19. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

A když už si myslela, že se labyrint naučila, přidali jí sloupec navíc... :cry::oops:
    Mazec - a dlouho to trvá!!! :p

Prepperka a lubin1234 tohle ocenili.
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Stonek hotov ,další bloudění bude jen bonus pro mě,jsem ráda že jsem to zvládla až sem, protože první hra ta darovaná ,mi trvala celý zbytek prvního dne akce:(Nevzdávejte to,video od Dobena a teď i obrázky od Barolanda jsou super....Díky vám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.