Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ovets3

ovets3 Rádoby autor

Mkuře - u mňa stav permanentný

Mkuře tohle ocenil(a).
  2. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mkuře, Skali..... ano souhlasím. Já si napsala seznam a když odtajním tak škrtnu a tím pádem vím, že z vlaku mám všechno! Ale z koupených Tajemných na Baha 40 a na Farmu taky 40,ale novinka bohužel žádná. Dál to asi nebudu pokoušet však oni taky někdy někde vypadnou.

evainfo, Mkuře a duna.duna1 tohle ocenili.
  3. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Točím vláček každou hodinu pořád za 2080. Zatím z novinek 2x tiki, voskovník, pabuk, vrba jíva. Ostatní XXL- akácie, myrhovník, muškátovník, santalovník, citlivka a diospyros.

evainfo, krakoramaja a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

No nové stromky už ani nesleduji ale vždycky jdu do toho zrovna přistál myrhovník xxlxD

evainfo, krakoramaja a Trepifajksl tohle ocenili.
  5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě mi chybí Tis a Voskovník ;)

evainfo a burds tohle ocenili.
  6. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak kokos XXL mě zrovna nenadchnul. Škoda, že nejdou do vlaku bahastromy, už by šupajdil zpátky :D.

evainfo, Lyzarka a Janina0971 tohle ocenili.
  7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

V názvech a v množství zavedených stromů chaos nemám, tam vládne přísná disciplína, ale když dojde na prodej plodů, tak často nevím, co z jakého stromů pochází. Vláček už dovezl všechny novinky, jen leucadendron dlouho odolával. Když jsem ho viděla, tak si ho snad mohli i nechat:)

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Kuřátko a bude hůř...
    Proto nám tu jezdí ten sloní vláček aby jsme mohli sklad vyvětrat...
    :D

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Odesláno tak 25 vláčků a tomu Tiki stromu a cicinkovi se nějak u mě nechce dařit,asi mu nevytvářím to správné klima.
    A taky se mi pletou už stromy a plodama,kolikrát nevím co k čemu patří;)

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já jsem vypravila 80 vlaků a získala po 20-ti sazeničkách zlatých a stříbrných a to jak na farmu tak i na bahamku. Vypravovala bych vlaky dál, bylo by co do nich dávat, ale nějak moc mě to nebaví. To bych musela dát inzerát
    "Hledá se výpravčí ....."
    Za chvíli sklidím na Křišťálovém ostrově také tajemničky a tak zkusím dát tyto z vlaku. Jsem na ně zvědavá, doufám, že to budou samé novinkyn[​IMG] Jsem to naivka [​IMG][​IMG]
    Je to paradox, jednou stranou kde tajemnice za 1 floren najdu? Nikde, jinak minimálně za 5. A na druhou stranu, kde mně umožní se zbavit odpadu za 1 floren a další odpad získat a ještě u toho prosedět nějaký ten čas?

11. rybička

rybička Rádoby autor

jak píše krakoramaja chtěla jsem odpovědět na dotaz cinduska, ale mezi tím, než jsem odklikla odpověďět přímo jí , takmě zamrzla farma a po chvilince jsem zjistila, že pro hráčku se mě odpověď načetla normálně, takže se omlouvám.

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

rybička - omluvy netřeba, ale příště napiš, komu je odpověď určená ;)

evainfo, krakoramaja a Jonsdorf tohle ocenili.
  13. .liska-eliska

.liska-eliska Pisálek fóra

Já prostě Farmářský expres miluju :inlove: Miluju dostávat dárečky zadarmo. A ještě k tomu když se uklidí lišta od XL - prostě nádhera. Připadá mi, že to v některé hodiny padá lépe, obzvlášť v tuhle dobu, kdy jsem si otevřela chardonney ;) a jsem v skvělém rozmaru :) 8) Už mám všechno krásné, co mi mohlo napadat, pouze čekám na Tiki. (Pozn. pro šťouraly - urychleno pár vlaků za cca 10 florenů, sazenice nikoliv.)

14. libakos

libakos Polobůh fóra

Nějak se v tom ztrácím,kolik jsem poslala vláčků na Baha nevím,hned to na vodopády sázím a chybí zatím Tiky.Na farmě jsem ještě nesázela ,počkám si až napěstuji a pak to i s tajemnicemi zasadím.Čeká 45 sazeniček z vláčku a koupená ,,jistota" na farmě ,taktéž některé vlaky urychlenyxD

evainfo a burds tohle ocenili.
  15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Vážení jsem nucen podat dementi, neb jsem pěkný...dežo:cry:
    Vrba jíva jsem zjistil je z vlaku nikoli z TS. Tím pádem zase nemám tu smuteční. To opravdu museli dát dvě vrby na jednu akci? Si připadám s inteligencí silně pod normou pračlověka. Doufám, doufám, že to není stav setrvalý:oops:
    Výsledky zatímní nic moc, i moje vedlejší farma je v novinkách úspěšnější. No, když mi místo novinky přistane guava xxl, tak co se divit...
    Akácie xxl, myrhovník xxl, salajka 2x, vrba jíva,citlivka xxl, anjou xxl.
    TS jen mýdelník,vistárie xxl.
    Bída, bída, bída zpívá Martička Kubišová a má recht!:music:

16. ritterca

ritterca Stálice fóra

GordonSargent: A to si představ, že ten leu.... je jako odměna v jednom z nových úkolů :D.

evainfo, kiki2305 a GordonSargent tohle ocenili.
  17. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Hezký podvečer všem :) Tak já mám sazeničky pouze z vláčku a už se mi zakořenil Mýdelník, Voskovník, Bříza, Vrba jíva, Leucadendron.. ostatní byly upgrady stromů, které už mám - např. Anjou XXL, Vrba černá XXL, 2x Ledvinovník XXL, Mangrovník XL atd.. chci ten Diospyros :sleepy:

18. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Má oblíbená akce je zpět i když v trochu jiné podobě. Odesláno několik desítek vlaků a z novinek už schází jen ten cicimek. Jak tu někdo psal tajemničky za 1 fl ( nemám trpělivost čekat hoďku ) jsou celkem fajn a lišta je plná, tak proč ji nezaplnit na pár měsíců něčím jinýmxD.

klaarcca - co to máš za super rychlík, že ti přivezl mýdelníkxD.

19. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak mně vláček moc novinky nevozí teda, si budu stěžovat na hlavním nádraží asi... :oops: Ale potěšil mě 2x diospyros XXL a bříza XXL. Z novinek mám jen voskovník, tuším. Mám v tom řádnej binec teda xD xD xD!

evainfo tohle ocenil(a).
  20. burds

burds Titán fóra

Už mi chybí jen tis a voskovník.Ještě něco zraje a vláčky posílám pořád.Snad se mi vylíhnou,uvidím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.