Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

cinduska - teď jde o to, zda jsi koupila podivuhodné sazenice na farmu nebo na Baha - podle toho je musíš v inventáři hledat.
    Můžeš použít v inventáři vyhledávací okénko a do něj napiš třeba "pod" a a ono ti to sazeničky ukáže. Jen na Baha uvidíš ty, co jsou určené pro Baha a na farmě uvidíš jen ty pro farmu.
    Pokud bys je takhle nenašla, zkus se znovu přihlásit na farmu. Pokud bys ani pak sazeničky nenašla, kontaktuj herní podporu - Jak kontaktovat herní podporu

babina51 tohle ocenil(a).
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) tak zatím vlastním jen smuteční vrbu a mýdelník. Vláček zatím vypravuji, nasbíraných 42 stromků a zasadím asi všechno naráz. Chtěla jsem si v liště zkontrolovat počet a tohle na mě vykouklo [​IMG] xD [​IMG] :p ...

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Plnění vlaku je fakt utrpení!:p Neustálé zbytečné vyskakování z vlaku při vybírání sazenice,dále přeskakování kategorií stromů při plnění vlaku. Zde by se tvůrci mohli krapet zamyslet a vylepšit to.:eek:
    Odesílám většinou za 1250 protihodnoty. 2 XL stromy z TS a k tomu zbytek obyčejných XL stromů za krejcary.Stromy XXL a základní stromy z TS neodesílám,přece jen mě to stálo nějaké úsilí je získat!
    Jinak vzpomínám na časy kdy nejmenší protihodmota nákladu činila nějakých 250 protihodnoty a vlak nám mohl dovézt obrovské stromy!:sleepy:
    Zatím odesláno 16 vlaků na baha a 4 na farmě.

4. MartinVydrz

MartinVydrz Pisálek fóra

To není akce, ale obyčejné vyžírkovství ZA FLORENY, v kombinaci se špatnou loterií...
    Mám-li koupit zlatý strom za 80Đ pak celou sadu mohu mít za 210Đ - jaká je šance, že za 80Đ distanu ten nový strom? Aby se to vyplatilo, pak by zlatý strom musel dát nový strom už po druhé koupi.

babina51 tohle ocenil(a).
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

A proč bys kupoval Zlatý strom za 80 Fl? Ten ti přece přijede vlakem zadarmo - tedy za jiné nepotřebné stromy o_O

6. Skali

evainfo - zkus restart (já to mám v liště normálně) ;)

MartinVydrz - přečti si, prosím, znovu na 1. straně popis k akci. Vlak vypravuješ zadarmo ! Za těch 80 florenů si můžeš koupit tajemný náklad, pokud nemáš do vláčku co vložit a tajemnou sazenici přesto chceš.
    A drž se, prosím, slušného chování.

Naposledy upraveno: 25/8/17
  7. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Tak já též vypravuji jeden vlak za druhým.... Já jsem odeslala akorát 2 korkáče xl, jelikož mám jen 4 korkáče a počet xl korkáčů je 8 takže ty 4 mi jsou k ničemu... No pokud by někdo přece jen chtěl tak mi může poslat vrkůůů... Jinak ten nadbytek skončí ve vláčku motoráčku... Škoda, že jabloně a jim podobné stromky mají malinkatou protihodnotu, těch mám totiž vela... Jinak je z lišty vyndám až najednou...:music:Tajemničky jdou momentálně mimo mě... Stačí expres, ale stává se mi, že si je koupím a pak je třeba do půl roku objevím v liště... A říkám si: já je nevyndala?... :music:

8. rybička

rybička Rádoby autor

zkus restartovat a měly by se objevit. V případě,že ne, tak napiš na podporu, oni ověří účet.

Jonsdorf a babina51 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Něco jsem získala - ale vím já, co? Vůbec si nepamatuju, kam jsem co sadila. No, tak jedna bříza a jeden mýdlovník tam jsou, ty jsem našla.
    Zrzinka: Já tajemničky ještě občas získám z úkolu - a to mi teprv zamotá hlavinku. Taky se divím, kde se vzaly a podezříévám se, jestli jsem je nakonec nekoupila. :D

Naposledy upraveno: 25/8/17
  10. Skali

rybička ? To píšeš komu ? Pokud Zrzince11, tak ona nemá problém, že by jí sazeničky nedorazily.

evainfo a babina51 tohle ocenili.
  11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ze sazeniček z úkolu mám vrbu a na baha mýdelník. Z vlaku 2 salaka, citlivka xxl, nolina xxl.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Skali děkuji, už jsem vše napravila a v liště udělala pořádek :) se pak divím, že v tajemných nemám novinky, když mi je bizoni zatím sežerou xD

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Sousedíku čertíku, také drbu vrbu a z vlaku drbu vrbu jívu a k tomu mi expres přivezl
    nějaký jazykolam na farmu. S mytím to bude horší, zatím jsem bez mýdelníku.
    :D

14. babina51

babina51 Veterán fóra

Zatím jsem odeslala 16 vlaků(dávám jen ty za 2080),dalších 5 ještě bude.Pak dám stromy které mají menší hodnotu,udělám kombinaci xl a obyč.,doufám,že se mi podaří z lišty odstranit co nejvíc nepotřebných.Na plochu je dám až napěstuji akční.

Janina0971, evainfo a burds tohle ocenili.
  15. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

pechfógl, tak to máme stejně, jednou jsem koupila asi 15 nebo 30 tajemniček a objevila je v liště za dlouhooo... A z úkolů? To je jiná věc většinou je nechám v liště a čekám až se namnoží z jiných akcí... :music:To mi povídej... Občas si nepamatuju, co bylo včera natož kde jsem je vzala, když je to moc dlouhooo... Jen je to tím, že toho mám moc... Už i vté lištičce si připadám jak v bludišti pomalu... xD
    Skali, pravdu díž... Mě jezdí tak jak mají... Vždycky je tam najdu v lištičce schované...;) rybičce se asi zamotala z toho hlavinka...;)

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Rybička nespíš reagovala na tento dotaz a než to odeslala, naskočily asi další příspěvky:

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  17. Skali

krakoramaja - To je otázka, na koho vlastně o_O. Asi je dobré dotyčného oslovit ;)
    A navíc cinduska odpověď dostala hned pod svým dotazem o_O
    (než to odeslala či napsala, uplynulo skoro půl hodiny :D)

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  18. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Skali, tak asi než to rybicka tou ploutvičkou napsala a odeslala tak mezitím přibyly další příspěvky a tímto vlastně pozbylo smysl a nevědělo se komu to napsala... Nestihla to včas odeslat, aby necitovala... pokud ví jak citovat... ;):music:

evainfo, Jonsdorf a Skali tohle ocenili.
  19. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Pomooc já už se v těch stromech ztrácím už si musím psát, který mám, který nemám a který nutně potřebuju. Máte to někdo taky tak?

lase2 a evainfo tohle ocenili.
  20. Skali

Mkuře - mám to taky tak ;)

evainfo a Mkuře tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.