Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Koupeno 14 tajemnic - a nic. Jako vždy. Vzkaz pro RT - kdyby bylo štědřejší a hodilo aspoň malou kost, utratila bych určitě víc. Takto chybí motivace! Takže tajemno za floreny jako vždy pro mě velké zklamání.

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tajemnice jsem zatím nekoupila a vozím vláčkem, dokud je co.
    Asi už nebudu mít na zlaté pokusy - resp. bylo by jich jen několik, když seskládám stříbrné, povezu o pár nákladů víc.
    Sice se stříbrným nemá být tak velká šance na novinku, ale dovezla jsem 5 zlatých a novinka žádná (myšleno úplně nový stromek), tak si myslím, že už se toho moc nepokazí. Na dalších 5 zlatých už mi to nedá...
    Je tedy pravda, že nechci odvážet stromky, které jsou z tajemna a momentálně nezískatelné - i kdybych je v budoucnu měla rozposílat nováčkům, tak je to lepší než utratit v expresu za anjou hrušku xxl, i v základu jich mám tři krdele a expres samozřejmě dovezl z pěti pokusů dvě...
    Jsem zvědavá, kolik pokusů mi nakonec lišta umožní a jestli dovezu aspoň jednu novinku... xxl stromky jsou fajn, ale do nových úkolů je potřeba 8 novinek o_O, k tomu tedy nemám z předchozí akce mangrovník, ač jsem minula ve strombole celkem dost fl., tak se mi štěstí důsledně vyhnulo... Jestli se mi všech těch 9 stromků vyhne, tak začnu pochybovat o náhodě.

3. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Ahoj, všichni. Mám dotaz - dá se urychlit vláček? Ta hodina se mi zdá nekonečná. A jak se urychlí růst sazeniček? Díky za odpověď.

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Vozím vláčky jednou za hodinu, ničím neurychluju ani odtajnění. Z první várky sedmi včerejších stromů novinky cicimek, leucadendron a pabuk, k tomu XXL akácie a 2x muškátovník. Pokud to takhle půjde i dneska, budu spokojen velmi :inlove:.

.mamaz. - obojí jde za Fl. Klikneš přímo na sazeničku (3 Fl) nebo na objednávku vláčku (1 Fl).

5. burds

burds Titán fóra

Já zatím z nových stromků pabuk a leucadendron.Ještě muškátovník XXL.Jezdím každou hodinu ale je to pomalé.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Dostal jsem břízu XXL a citlivku XXL, alu tu sem už měl, ale v základu... Jinak plevel...

evainfo, burds a jolana4 tohle ocenili.
  7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Prosím Vás, pod čím...

...nic, už jsem chtěla plašit :p že se mi nepřipisují do stodoly přivezené stromky

Ve stodole - v liště nejsou přivezené pod "Tajemný..." nebo "Podivuhodný..."
    ale pod
    "Zlatý tajemný strom"

Děkuji za odpověď ;)

PS pro modíky: Toto je zpráva pro všechny, kteří čtou 1. stránku z rychlíku a jsou zmatení, když ve stodole - v liště hledají a hledají a hledají... Tak jako já. Děkuji za pochopení 8)

GordonSargent a evainfo tohle ocenili.
  8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já jsem s vláčkem moc spokojená, z 10 nákladů (5+5) přivezl 7 novinek. Tedy něco asi nejsou novinky, ale já to neměla, takže pro mě ano :) Navíc na Baha durian XXL, který jsem sice měla, ale jen v základu a jediný. Posílám stále, xl-ka jsou zatím v dostatečném množství a podle mne zcela zbytečná, pouze trčí v liště. Včera jsem neodolala a pár nákladů urychlila, pak už jsem trpělivě vždycky hodinku čekala. Ale co mě zaujalo - ty urychlené měly o malinko lepší výsledky než ty další. Výběrový soubor je dost malý, aby se z toho daly vyvozovat nějaké statistické závěry, ale je to docela zajímavé:)

9. pavca67

pavca67 Expert fóra

15 zlatých sazeniček a žádná novinka pěkná hnusárna a 20 koupených a taky nic

anvan tohle ocenil(a).
  10. .liska-eliska

.liska-eliska Pisálek fóra

Poté, co na mne milý zlatý náklad vyšplouchl kdouloň a jedli, což mne fakt odrovnalo, přeřadila jsem na bronzové.
    Takže i z bronzu to občas padne: voskovník, pabuk, vrba jíva, cicimek, durian XXL, citlivka XXL, akácie XXL, bříza XXL už jsou doma.

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sazenic mám prozatím 7 a posílám dál.
    Odtajňovat budu až po akci.

Lišta se krásně čistí a když dostanu novinku (beru jen zlaté sazenice) stejně asi nepoznám že je to novinka, pokud to nezkontroluju v FAQ.
    Že nejdou posílet i baha lištovky je vyloženě škoda.

PS : je pro mně i po těch letech pořád neuvěřetlně fascinující jak mnozí posílají vlak za FL a odtajňují taky za FL. Proboha proč ? Strom stejně bude v liště do pár dní a na jiné využití se nehodí a jestli jich budu mít 50, nebo 3 na tom řece nic nemění.
    A upřímě mít 2 novinky mi stačí.

12. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

• prosím, ten vláček je jen za floreny?Vše jsem přečetla a tak pochopila. Jdu do diskuzí a čtu, že vláček posíláte co hodinu několikrát? já floreny nemám, tudíž nedostanu nic?

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Není za floreny. Je zdarma.
    Normálně ho naplň a odešli.

Za FL. je jen okamžitě dodaná sazenička když nechceš čekat hodinu.

Skali a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak prvá várka sadeníc je odtajnená, z farma noviniek okrem nových XXL vyšla iba vŕba rakytová a z baha salaka jedlá, jujuba čínska a tiki strom. Pokračujem samozrejme ďalej, už sa zameriam hlavne na farma sadenice. :)

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Mám všechno a hooodněkrááát :inlove::inlove::inlove: Mám na mysli novinky z vlaku, z tajemných po 3 kusech novinek z každého balíku.

Dal jsem 160 vlakových sazenic na Baha, 100 zlatých a zbytek 2 x 30. Pokud chci klasické XXL Baha stromy tak varianta za 500
    je ideální. Vypadlo 22 klasických XXL stromů jako Pitomba, Kustovnice a spousta dalších za mraky FL. Novinky jen dvě.

U stříbrné varianty padá mraky XXL akácií, myrhovníků a dalších, v pondělí už nepotřebných, a s novinkami je to tak na 35%.

U zlatých je to nejlepší, ale 100% rozhodně ne. Celkem mám 42 novinek na Baha v poměru 10 - 10 - 11 - 11

Farma 80 vlakových, z toho 60 zlatých a novinek dohromady 16.

Asi se na to vyprdnu, mám co jsme chtěl a cpát to do vlaku je celkem pakárna

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne vláčik zatiaľ doviezol xxl 3 x citlivku,1 x brezu previsnutú,1 x durian ostatné naložím naspäť nech si ich oni zasadia.Novinky zatiaľ 0 bodov,ale mám ešte čo nakladať.

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - Ahoj, použij vyhledávací okénko a stačí napsat "taj". U sazenic z TS píšu "pod". Jinak se to hledá špatně ;)

.mamaz. - okamžité přivolání vlaku s nákladem máš přímo na nástupišti za 1 floren

zvoneček - jak píše Bezejmenný - posílání vláčku je zdarma, jen si počkáš 1 hodinu na příjezd vlaku s tajemným nákladem. Pokud chceš jezdit častěji, zaplatíš 1 floren za okamžitý návrat vlaku s taj. nákladem.

Naposledy upraveno: 25/8/17
    abc23 a Trepifajksl tohle ocenili.
  18. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zatím jsem nedostala ani jednu novinku z vlaku,jen xxl,ale plním dál tak uvidím, jestli se něco objeví.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jsem spokojený ,-) z TS skáčou stromy jejichž názvy jsem nečetl (nečtu nikdy chci překvapení) voskovník, mangrovník XL, pabuk, cicimek ....a zadarmo, v liště je spousta nepotřebných alejí.

Naposledy upraveno: 25/8/17
  20. cinduska

cinduska Zelenáč fóra

Mám dotaz ... nakoupila jsem za floreny kouzelné stromy, floreny se odečetly, ale sazenice nikde v liště nejsou. :(

rybička tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.