Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem úplně blbá, neumím číst a asi jsem to dlouho nehrála, ale kolik sazenic můžu narvat najednou do expresu a co tím získám? Jako když tam vložím hodnotu xxxx, dostanu zpátky sazenice v hodnotě xxxx nebo jenom jednu a to ostatní propadne státu?
    Jinak Jonsdorf, parním vláčkem už nejezdím, protože má vysoko stupátko, ale chodím se na něj aspoň o víkendu koukat k trati na Kralupy, ráno jede tam a večer zpátky. A brečím u toho, protože tak krásně voní a plive jiskry a ta pára - no a když zahouká, to se můžu roztéct. Chybí mi k tomu jenom mokrej chleba s mokrým řízkem a babiččina vajíčková pomazánka s kyselou okurkou.....

2. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak jsem zatím vypravila jeden vláček. Škoda, že ty stromy z baha nejdou, to by vlak drandil jak vzteklej! :mad:

Trepifajksl, babina51 a fujtajblinka tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-pechfógl-
    Nacpeš tam třeba 4x buk XL - tj. tak akorát na tu největší sazenici (za 2070 bodíků) a vrátí se ti vždy jen jeden (tajemný) strom.
    (určitě hodnotný :D)

Edit: Cokoli vložíš jako protihodnotu navíc, to propadne.

Naposledy upraveno: 24/8/17
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Už jsem pochopila u kolegyně-novicky vedle. Dík oběma.

Trepifajksl, babina51 a Skali tohle ocenili.
  5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Magdi a nepřeháněj to ať si nezrujnuješ farmu jako já...
    Jinak pára je pára jak říkal Jára.
    Cimrmanovy vynálezy jsou ty, které připisují naše dějiny.
    Ornitologický dalekohled,podprsenka pro akrobatku, turbínová lokomotiva atd.
    Není nad to když se do toho lokomotiva pěkně opře a celé nástupiště zatleská a zakašle...
    :D

PS: Tak i na bahňance cíl splněn i když ťukajícího stromu není potřeba ale do sbírky se hodí...

A jak na to koukám ty plody vypadají spíš jak dámské pozadí a tanga?​

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Podle mého je lepší mít malou šanci na úspěch než brblat že nemám nic.
    Ty stromy ti v liště k ničemu nejsou.
    Teda to je alespoň můj názor.

7. angee93

angee93 Rádoby autor

Bezejmenný: to sice nejsou ale když mám XL tři prdelky a ani se jich stejnak nezbavim protože samotný tam narvat nejdou tak to nemá smysl pro mě jinak se jich zbavit stejnak nedá a budou tam trčet navždy

babina51 tohle ocenil(a).
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Proč by tam samotné xl nešli dát ?

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Také posílám jen XL. Takové oskeruše, buky, japonské javory, ptačí jeřáby...a fůra dalších se aspoň zužitkuje. A protihodnotu mají pěknou (nejmenší sazenice se zatím moc nevytáhly. Ale jeden santalovníček XXL se objevil). ;)

10. babina51

babina51 Hrabě fóra

XL mám fůru tak tam cpu co se do vlaku vejde,ale na střídačku,jednou na fa a další vlak na baha a tak pořád dokola.Doufám,že vypadnou nové co nejvíc.
    FA117.....BAHA359

Janina0971 tohle ocenil(a).
  11. angee93

angee93 Rádoby autor

mám FA88 tolik xl tam teda fakt nemám vlstně jen obyč stromy zato na baha toho mám plno

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Napřed pojedou XeLka pak XXeLka. Stromy z TS nedám ani za boha,sou potřeba furt a stály mě majlant, ale ty vylepšené stejně dávaj málo padátek.
    Snad přijdou zpět ty prdelky,ty bych fakt chtěl pěstovat xD

Janina0971 tohle ocenil(a).
  13. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak vlak mě baví...Baha-muškát xxl 2x,další voskovník,salaka,santanovník xxl
    Farma-citlivka xxl,anjou xxl,tis,diospiros xxl, vše ve zlatě

Kam se hrabou TS

14. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj jupí vlaček valí co to jen jde... snad se podaří aspoň něco nového super já ho zbožňuji vau:inlove::inlove::inlove: takže vyhrnu rukávy a šup šup všem mnoho zdaru je toho dost a dost ;):pJanča

evainfo a jouvik tohle ocenili.
  15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

konečně se mně podařilo zbavit všech švestek, hrušní, katalp a jiných xl, které tak štědře naděluje kolo. Ale mám obavu, že až to "odtajním" tak na tom budu zase podobně:)

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) všechny novinky už vláček přivezl - některé jednou, voskovku na Baha dokonce 7x ... hra se ae hrozně seká, další nechám na zítra

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já nejezdím ani nodtajňuji za floreny, takže na první stromek teprve čekám (co z něj vyroste) a celkem mám dovezené 3 a jeden na cestě. Mrzí mě, že neberou i stromky z Baha, protože i na Baha jsou 4 novinky a žádoucí xxl mutace a já tolik xl stromečků nemám, budu ráda, když to bude stačit na něco z farmy... Rozhodně si nestěžuju a jsem ráda, že se těch xl kousků takhle docela zábavně zbavím, ale na tolik moc novinek jich mám opravdu málo, není moc jak je nahradit (nákupem za kr.) a když jaksi budu počítat s tím, že dost stromků vyroste v něco ne tak nezbytného, tak mi vychází, že musím dát něčemu přednost... Při tomhle zvláštním kroku od RT jsem se tedy rozhodla obětovat Baha a mrzí mě to, moc stromečků se mi tam líbí, ale co nadělám. Pojedu stromky 1:4 ve prospěch farmy, dokud stromky budou stačit. XXL nedám v žádném případě, jeden každý má pro mě cenu a nechápu, že o ně někdo nestojí (samozřejmě pokud jich má někdo stovky a nemá je komu rozdat, tak je to jasné, ale já si počet, který by mi připadal "nadstav", neumím vůbec představit). Ale na Baha by se xl mršky našly a za tamní novinky by jezdily ochotně, škoda...
    Všem přeju, ať jezdí samé stromky pro radost!

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Na expres se vždy těším i když se mi většinou nedaří získat novinky tak jako v TS nebo TCH,
    kde to ale vždy jistí balíčky. Jediné,co mi stále ale schází je zařazení medového a cukrového stromu v podobě XXL a že se o tyto dva žebralo u RT již před několika lety.Škoda...

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak z 20 na farmě těch nejzlatějších mi padlo 3x obyč. jedle xxl, 1x mandle xxl, 1x fík xxl, 1x javor xxl, nějaké novinky xxl )hlavně břízy, páč jsem měla jen tu jednu jistou z balíčku) a z novinek tis a pabuk.
    Na Baha lepší, stejně 20 zlatých tam dalo asi 3 nebo 4 stromy obyč. v xxl a mám 3 novinky - cicimek, voskovník i tiki, jen salaka chybí.
    No to jsem zvědavá, jestli budu mít všechny novinky.... a jestli, tak na kolikátý pokus.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak na farmu přibyl strom s jazykolamným názvem Laucadendron a anjou hrušeň XXL, na Baha zatím santalovník a myrhovník v provedení XXL. Víc za floreny odtajňovat ani vozit nemůžu, neb jsem opět otrocky zakoupila oba balíčky na jistotu a už zase mám nulový stav florenového konta... jo takhle kdyby byl umožněn florenokontokorent, to by bylo :) však po výplatě bych to zatáhla :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.