Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

bezejmenný -
    pokud jsem správně počítala na FAQ - hra a forum - stromy - tak na farmě můžeme mít 66 stromů (některé i s XL a XXL) a na Baha 57 stromů (některé i s XL a XXL) a na hřbitově 3 a k tomu nové - 5 na farmě a 5 na Baha. Jára

2. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak podle prozatímního seznamu jsou stromy XL zcela mimo. Ani 6 javorů XL s největší hodnotou nedá 500.
    Na diamant za 2070 jsou potřeba 3 stromy s hodnotou 690.
    Provětrala jsem lištu a mám Bez 35ks, Buk 43ks, Citron 30ks, Jeřáb 41ks, Meruňka 34ks. Produktové stromy obětovat nemíním.
    Tak když si nechám od každého 10ks, mohu vyslat 44 vlaků. To by snad na novinky mohlo stačit.
    Jen jsem nepochopila, zda i do vlaku na Baha mohu poslat stromy z farmy a naopak.

Skali - děkuji

Naposledy upraveno: 24/8/17
    abc23 a Janina0971 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 - to vypadá, že poskládáme vlak ze stromků jak z Baha, tak z farmy a pak si jen vybereme, který typ sazenice chceme - na Baha nebo na farmu (s ohledem na protihodnotu).

zejdy66, evainfo a ašada01 tohle ocenili.
  4. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Ahojte, chcela by som sa len opytat, ci tentokrat nebude mozne zakupit si mensi balicek za menej florenov bez garantovanej novinky, ale s vyssou pravdepodobnostou vyskytu novinky?

Edit: Skali, dakujem. Skoda, mala som pred tym celkom slusnu uspesnost.

Naposledy upraveno: 23/8/17
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

duna.duna1 - ahojky, v OFI nic takového nevidím, pouze balíčky "na jistotu" za 210 fl, takže asi ne ;)

zejdy66 a duna.duna1 tohle ocenili.
  6. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

juchůůů.. tak na vláček se móc těším :music:

7. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Tolik nových stromů?
    Z vrb snad chybí jen pomlázková, drbuvrba a Lávrova.
    Myslím, že nadešel čas KFC kopnout do zadku.
    Uvidí se, zda je to v mých silách.
    :wuerg:

8. libakos

libakos Titán fóra

Je to velké množství všeho,dříve jedna novinka a šmytec.No ti co musí mít vše(jako já)do toho půjdou a penízky se budou jen kutáletxDA o to asi jde,jen aby mi stačil důchod;)Vzhledem ke kontaminovaným potravinám které bychom neměli kupovat nebo jsou ztaženy z obchodu nějaké ty kačky vrazím do omalovánekxDAspoň třeba nějaké to kilčo za cenu prázdné peněženky ztratím:)

evainfo tohle ocenil(a).
  9. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

No,na vláček se těším...těšila jsem se ale jako všichni tady na obr stromy,páč žádný nemám,ale tak co,třeba příště :p..
    jinak je třeba trochu provětrat lištu od nepotřebných stromů,ale tolik nových stromků??doteď jsem se v tom ještě orientovala,ale po těchhle novinkách už fakt nebudu :-(...
    všem přeji ať získají po čem touží..

zejdy66 a evainfo tohle ocenili.
  10. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Ahojte ľudkovia, ja som zatiaľ našiel kombináciu 5 x pandanus a 1 x liči za cenu 125000. Je tam 10 bodov naviac ale čo už. Ak mate niekto lepšiu, dajte , prosím, vedieť.

zejdy66, Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Nevím, proč RT dává víc akcí najednou. -.-Budeme pěstovat co to dá bobule na všech plochách a do toho vlak s umísťováním sazeniček. Málokdo bude čekat s odtajněním na konec akce. Kdo chodí normálně do práce, kde nemá přístup na net, tak tyto akce s velkým množstvím akční a padátek nedává.

-Amalka tohle ocenil(a).
  12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tolik nových stromů, to není přeháňka, ale rovnou tornádo.
    Kam to všechno narvu až to budu mít. No jasně, do lišty.
    :D
    Proč nedali obrstromy? Protože by už pak nikdo nekupoval SH ani v akci.
    Budou to mít dobře propočítané, o to se nebojím.
    :D
    Mimochodem, obry mám a dával jsem je na plochu jen v době šťastných dnů stromů,
    kterou zrušili. Tyto stromy si už u mě dlouho hoví v liště bez užitku.
    Nebrečte, ony stejně zabírají hodně místa.
    xD

13. sirchose

sirchose Analytik fóra

Asi budu muset oslovit nějakého programátora aby mi do compu vytvořil nějaké udělátko abych se vyznal v lese který mi na farmě a hlavně v liště zažíná nekontrolovaně růst.
    Kdyby se to aspoň dalo použít na palivo,ach jo.
    A to zdaleka nemám všechny stromy co už na farmách jsou a hned tolik nových,jdu blejt velebnosti,to je hnus:wuerg:

ajtyk tohle ocenil(a).
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem :) jsem nakoukla pozdě večer po práci a když viděla tu novou lesní školku, tak jsem rychle utekla xD
    Už mám v těch stromkách taky guláš, ale očekávané stromky mě donutily konečně probrat lištu, co tam vlastně mám :D. Nové bych určitě chtěla,
    tak snad bude stále co dodávat do vláčku ... lišta je docela plná :p.

15. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Přátelé, kam,arádi, řekl bych, že nejde o to zbavit se přebytečných stromů, ale zbavit se "přebytečných" zlaťákůůůů...:D:);)

Janina0971 a natram54321 tohle ocenili.
  16. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

tak sem se těšila na obrovsky stromy superhnojiv atd tak že nebudou:)ty obrovsky stromy jsou krásný moc se mi líbí:p

17. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tajemky kupovat nebudu - 5+5 je z úkolů tak uvidím co padne. Do vlaku snad něco bude - třeba stromy co jsem kupoval do časovky pro vodopády, pak asi obětuji nějaké XXL - uvidím jak to bude padat.

Janina0971 tohle ocenil(a).
  18. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, nové stromky se mi líbí a vláček určitě vypravím. Jak už tady psala většina, začínám se ztrácet v tom lese různých stromů. Už ani nevím, které mi chybí a které mám. Po přečtení akce, která nás čeká, mám prostě jasno. Chybí mi jich spousta a určitě pro nové stromky někde najdu místo. Ať nám všem vláček vozí jen stromky, které chceme.

evainfo, abc23 a Apachie1 tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jdou vám do vláčku stromy z bahamy? snažím se je nalistovat a nejde mi to, pokud tam nepůjdou dávat, tak jak rychle jsem začala, tak jsem i skončila :oops:

GordonSargent tohle ocenil(a).
  20. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak protihodnota stromků je úplně jiná než ve starém seznamu. Na 2070 bodů jsou potřeba 4 stromky XL (10 bodů propadne).
    U mě už se vezou.

evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.