Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Amalka - já myslela jestli se o té kočce nezmiňuješ na základě Hvězdné brány nebo Teorie velkého třesku. ;) Tam doháním co jsem zanedbala ve škole. xD Ale jinak mi ta tvá teorie (pokud ji teda chápu správně) připomíná moje motto: těšení je nejlepší. Takže já to praktikuju stejně a stromek jsem ještě neodtajnila ani jeden. Teď se těším jaké vzácnosti že to asi v liště mám, až je odtajním, tak možná budu zklamaná, takže si ty stromky, tam kde jsou, ještě nějakou dobu pohybernují a já se budu spokojeně těšit. :music:

2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, včerejší stromky z vláčku byli samé břízy a citlivky XXL, už 24 hodin žádná novinka. Poslední 2 zlaté stromky byl javor cukrový XXL, který jsem tam poslala. :cry:Už to je na čase skončit, vypadá to že s novinkami utáhli kohoutky.

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Se mi opravdu vyplatilo dát 10 Fl za urychlení vláčků, z 10 stříbrných se podařily hned dva voskovníky které chyběly a navíc salaka. A tím jsem skončila a vláček zas až příště, lišta od xl prázdná xD

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Uz jsem prestal krmit vlacek, ted se uvidi, co bude za uspechy... teda az si vzpomenu a hodim vse na plochu...
    Dal jsem mraky 340+260 na prostredni, takze snad to vyjde aspon napul :)

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem vyslala asi 30 vláčků na Baha - 2x Tiki, 2x voskovník, 3x salaka a 1x cicimek, ostatní samé XXL, potěšily myrhovník XXL, muškátovník XXL a santalovník XXl. Na farmu jsem poslala přes 40 vláčků, ale tis nedorazil, jen 1x jíva, 1x leucadendron a 2x pabuk, ostatní XXL, z 90% samé bříza XXL, sekvoj XXL a citlivka XXL. Na to množství zlatých vláčků jsem novinek čekala více.
    Aspoň jsem se zbavila všech XL s vyšší protihodnotou.

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Já můžu jen tiše závidět těm, kterým padly všechny nové stromečky.
    Jak jsem psala, vyslala jsem asi 30 zlatých krát 2 (na Baha i farmu). Stříbrné nic moc, asi 2 nebo 3 jsem zkusila urychlit, ale prd i za floreny.
    Přes noc dalších 10 stříbrných na farmě jeden tis, na Baha jeden cicimek.
    Dala jsem posledních 8 a 8 a prostě salaka, ani vrba nebude. Ať žije náhoda, ale prosím někde daleko ode mě.
    Fakt je to na nakrknutí, jeden pošle 10 vlaků a má všechno, já kolem 50 (takže 100 celkem) a chybí mi 2 novinky.

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám novinky všechny, kromě sekvoje xxl.
    Z TS budou v odměnách, jak ta vrba, tak mýdelník... tak si počkám, však oni dojdou. :)

-Amalka, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak jsem poslal snad 45 vláčků (přesnou evidenci nemám). Většinou zlaté jenom 2x stříbrné, většinou na Baha, ale Tiki nepřišel. Na farmě nemám leucadendron, ale ten je odměnou v Baha úkolech. Z klasických tajemek 1x mýdelník, vrba na farmě nepřišla a to jsem koupil 5 sazenic navíc. Snad půjdou stromy měnit co nejdříve při OaD (třeba mám 4x salaka)
    Jinak mi vadí dvě věci - pojmenování - už jsou 3 vrby, tiki je produkt a plod (vím, že to přívlastky, ale stejně mohlo by se to jmenovat jinak). Co mi však vadí daleko více je stanovení počáteční ceny pro obchodování. Stálo by za to mít pro plody a zvířata jednotnou počáteční cenu třeba 10000 kr. Myslím, že by to přivítalo více hráčů a nemyslím si, že by se snížil počet těch co kupují tajemky, možná by jich i bylo více s vidinou zisku. A cena na trhu by se stejně rychle ustálila a stejně je tam taková inflace, že je jedno kde cena začíná.

maribeja, larelay a Helena1313 tohle ocenili.
  9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mýdlový strom se nekoná,i když jsem utratila majlant za TS.Mám vztek,musím se odreagovat,odpo pojedu do Vlašimi,půjdu do picérie a přejím se té jejich úžasné pizzy.A basta!

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

konečne dorazil nešťastník [​IMG] na 83 strieborný pokus:oops:, mám teda všetky novinky z vlaku aspoň po jednom exemplári:D a idem ešte pár vagónov naložiť, je to otrava - to klikanie, no ale nekúp to:p

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne vláčik doviezol 3 x tis obyčajný,ale salaku jedlú ani jednu.Tak ešte pár krát vláčik otočím naložím mu lokváty tých mám 46 ks a 15 xl.Čo s toľkými plevami keď v akciách mi ich stále ponúkajú.Na takéto akcie sú dobré a ešte mi ich neúrekom zostane.

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Což o to, že k vám dorazily novinky, já je našla! Ale už zas cákryš nevím, kde jsou.xD

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já mýdlové stromy mám tři,ale smuteční vrbu žádnou.Na Baha z vláčku z novinek jen cicimek a jinak ostatní xxl stromy.Na farmě tis,vrby jívy , leukodendron a pabuk a zase xxl stromy.Ale aaspoň jsem se zbavila spousty xl stromů.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  14. iDavis

iDavis Baron fóra

No tak z predposlednej sadenice sa žiaden nový strom nedostavil, namiesto toho bol siedmy divoký kávovník XXL. :p Čakám teda už iba na poslednú sadenicu a tým túto akciu skončím.

maribeja, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  15. papulice

papulice Veterán fóra

s expresem jsem hodně spokojená,přivezl spoustu novinek,např. tiki,muškátovník atd.spoustu jiných,velké nadšení...děkuji

16. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

když odešlu vlakem stromy na výměnu těsně před 14hod, dorazí mi poté ještě tajemný strom? díky

jan.svatek: díky za rychlou odpověď

Naposledy upraveno: 28/8/17
  17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro popelka-a:
    Samozřejmě za hodinu najdeš sazeničku ve svém inventáři. Jen ji nebudeš moci osobně "vyskladnit" z expresu.

18. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Tak nevím,pár minut po 14 měl dorazit expres s poslední sazeničkou.Expres zmizel a sazenička nikde.Uvidím,co se z toho vyklube.:sleepy:

maribeja tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

FILIPS02 - sazenička dorazí, taky tam jednu mám ;) Dráhy mívají skoro vždycky zpoždění xD

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja ešte o 13:45 poslal vlak plno naložený.Sadenicu čo mi doviezol som zasadil na plochu vodopádov k ostatným.Som zvedavý aké trátory dostanem.Konečne že ho už odstavili do depa.Druhý krát by mohli povoliť zase Baha stromy lebo aj s nimi praská lišta vo švíkoch.Zo stromami s farmy som lištu vyklčoval ako sa dalo aj tak mám v nej ešte stromov habakukxDxD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.