Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. abc23

abc23 Komisař fóra

hm, tak odkrývám zajímavé série (ale už teda končím, už neposílám ani vlak, xl jsou fuč)
    odpoledne to byla série sekvojí - do včera nic a dnes 6ks, pak opět série datlovníků -ze 6ti 3, a ted ze 6ti bronz.sazenic 5x jedle!! No a mezi nima docela malinká jediná vrba jíva.. http://prntscr.com/gdmeci
    Tak snad ještě ze stříbra nebo zlata, z těch pár kousků co je na ploše, může mít šanci pabuk a tis, ty ještě nemám

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, nakonec alespoň mám trochu lepší náladu, neb na Baha vlak přivezl jednu novinku( Voskovník), a na farmu mi přivezl 2x Tis, 1x Vrba jíva a 2x Břízu XXL( tu jsem neměla žádnou, ani obyč), vláček už u mně dojezdil, tak zas něco příště.

3. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Tak já taky s vláčkem končím a veliká spokojenost. Novinky padali hlavně ze zlaťáků ( Salaka 1x,Cicimek 1x,Voskovník 4x)Tiky nemám. Na Farmě (Pabuk 1x,Vrba jíva 2x, Tis 6x) Leublabla nemám.
    Naštěstí, jak už tu mnozí psaly, oba stromky, které nemám lze získat z úkolů.
    Dále jsem bohatší z těch, co si cením :)-- o 5x Bříza XXL, Diospyros XXL 2x, Muškátovník XXL 3x, Sekvoje XXL 4x.
    Ze stříbrných a bronzových nepadalo vůbec nic, co by stálo za řeč, vlastně ano, dneska ráno Pabuk, když už jsem to chtěla vzdát.
    Ještě mi něco zraje, tak uvidím. Jinak z podivuhodných mám jeden Mýdelník, který jsem ještě neměla a druhý Mangrovník XL.
    JO a ze stromkové bedny 2x Diospyros.....

4. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Možná to tady někde je, ale... Mám pravdu, že se do vlaku nedají dát stromy z Baha?

5. stěby

stěby Hvězda fóra

Jsem maximálně spokojen. Ze všech novinek, které mi mohl vlak přivézt na baha nebo farmu, mám všechny stromy kromě tiki aspoň jednou, a to jsem vypravil jen asi 20 vlaků. Zbyly mi ještě nějaké XL stromy, ale s tak mizernou protihodnotou, že to nevyjde ani na kůru stromu, natož celý stromek. Na začátku jsem to prokaučoval, rval jsem tam 4 s vysokou protihodnotou, místo co bych se vždycky zbavil aspoň několika té malé havětě.

sabma411 - fakt nedají.

6. flexka

flexka Hrabě fóra

No já už mám po 5 tisech a voskovnících, ale salaka a vrba jíva ani jedna. Vlaků okolo 30 zlatých na farmu a 30 na Bahu, teď už mám jen na stříbrné, tak se pomalu smiřuju s tím, že budu muset počkat na O&D.

7. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tak novinky už asi došli.Z pěti na Bahamě a pěti na farmě samé stromky xxl,novinka ani jedna.A i ty xxl žádný zázrak,samé podřadné.Vlak už pošlu kamsi kde nesvítí sluníčko,stejně mě to už nebaví.:cry:

evainfo, jarka112 a maribeja tohle ocenili.
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mňo, jezdil jsem dost a dost. Včas jsem začal se stříbrnými, takže spousta malé chamradě pryč. Zatím nemám tis a pana z Dendronů. Mám vše ostatní a na baha mi chybí jen santálovník xxl, což není taková tragédie, bych se kvůli tomu nějak trápil. Co mě dostalo, byly mandlovníky, javory a olivy. Sice xxl, ale... Na baha byly rovněž nějaké ty xxl, ale hodnotnější.
    Mýdlovníky mám dva, mangrovii vůbec a na farmě se mi vyhýbá smuteční vrba. Ovšem tyto stromky mají ještě naději, že se u mne zastaví.
    PS: právě jsem zjistil katastrofální nedostatek jeřabin! Honem jsem dal všech 34 kousků na plac, nasadil 18 xxl čepiček a zbytek obdržel ponožky. Ještě, že mne nenapadlo to naládovat do toho zugu lepších zítřků...

Naposledy upraveno: 27/8/17
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mooooc jsem si užívala vláček, už zůstalo v liště minimum xl a vyjímečně jsem dávala i xxl, padly všechny novinky, už jen voskovník chybí, tak jsem obětovala 10 Fl a vypravila 11 vlaků se stříbrňákama, ty jsem ještě nedávala, snad budu mít kousek štěstíčka
    ;):music:

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

S tými xxl stromami sa u mňa vrece roztrhlo nie a nie padnúť novinky.Ešte dnes pár vlakov naložím a zajtra tak isto dokedy sa bude dať.Ešte dosť stromov xl mi zostane aj do budúcna.

11. doben

doben Ikona fóra

Výhodou expresu je to, že jsem za něj utratil přibližně desetkrát méně florenů, než za Strombolu. xD Příště už se Stromboly asi účastnit nebudu. Její výhodou bylo, že stromy z ní nešly dlouho získat jiným způsobem. Teď se objevil Mangrovník hned v nejbližších TS. Část sazenic z vlaku ještě čeká na ploše, tak jsem zvědav, jak to dopadne.

12. iDavis

iDavis Baron fóra

Môj aktuálny zisk z asi 40 vlakov (nerátam bežné XXL stromy):

2x agát XXL
    1x jujuba čínska
    1x voskovník červený
    4x santalovník XXL
    1x muškátovník voňavý XXL
    1x tiki strom

6x divoký kávovník XXL (doteraz som mal problém získať jeden a teraz mám hneď šesť :D)
    1x sekvoja XXL
    2x breza prrevisnutá XXL
    1x pabuk brezovitý
    1x vŕba rakytová
    1x tis obyčajný

Takže z noviniek mi chýba jeden farma strom a jeden baha strom, keďže mi už väčšina stromov z lišty ktoré som bol ochotný dať do vlaku došla, neočakávam že sa mi zo zvyšných pár bronzových sadeníc niektorý z nich podarí. Aj tak som ale s touto akciou spokojný. :)

13. slootr

slootr Baron fóra

Uáá!!! Mám břízu XXL!!!! Su nejšťastnější.... :D

14. simca67

simca67 Rádoby autor

Tato akce je super:)moc se povedla;)

maribeja, evainfo a kytka50 tohle ocenili.
  15. alpenit

alpenit Pisálek fóra

Leucadendron "stříbrnolistý " má krásný český název BĚLOSTROM

RT návrch na přejmenování

mám 9 z 10 novinek

akce fajn

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem právě odtajnil 4 zlaté : 1 pabuk, sekvoje xxl, citlivka xxl, anjou xxl. Dvě stříbrné daly 1 pabuk(pátý) a grrr madloni xxl.
    Což o to mrkací strom bude z úkolu, ale tis ne, hrom do police! Snad se podaří jej vyměnit...
    Už mě to ježdění nebaví - nestíhám sledovat návěstní světla, jestli je vše odbrzděno a také mi bolí ruka od neustálého kývání výpravkou...o_O-.-

17. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Já jsem si pár stromků z vláčku nechala zatím v liště. Protože při odkrývání choděj často stejný stromy, budu je odtajňovat pěkně postupně, jeden za den. Třeba tu "náhodu" nějak oblbnu a přijdou mi nějaký chybějící. A do tý doby si můžu říkat, že mám třeba všechny! Prostě efekt Schrödingerovy kočky v krabici xD xD xD.

18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Amalka - že ty se ráda díváš na seriály? :p

Pro mě tahle akce není žádné terno, nehraju ještě ani rok a nikdy jsem nekupovala balíčky TS, takže nemám moc co do vlaku vložit. Stromy XL ráda používám do soutěže Top3, s tou bílou ohrádkou se mi líbí nejvíc, a XXL jsou zase supr na výnosy. Dojela jsem si tedy jen pro 2+3 zlaté a 4+0 bronzové. Možná ještě vyšlu jeden ráno jestli najdu něco co bych mohla postrádat.

Co mi ale na téhle akci vadí nejvíc je ten počet nových stromů. Proč tolik nového najednou? Ještě když jsou teď nové komodity tak často? Přijde mi to jako začátek konce, taková frekvence přibývání novot přeci není udržitelná. A to je moc škoda. Farmerama už mě baví skoro rok a já jen doufám, že s ní oslavím i výročí dvouleté.

A ještě, když už jsme u těch stromů, bych opravdu ocenila kdyby se plody jmenovaly podobně jako stromy na kterých rostou. Nebo aspoň první název kdyby začínal stejně. Proč mám znovu a znovu hledat že třeba maté roste vlastně na cesmíně? Nebo kaki na tomelu? Proč to nemůže být cesmínové maté nebo tomalové kaki? No RT už asi taky slyšelo se naše paměť se dá trénovat, tak nám dopřávají podněty. 8)

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Názvy stromov a plodov z nich - to by naozaj chcelo poriadne upratať, je to chaos a kto doteraz stromy rozlišoval na ihličnaté a listnaté, ovocné a okrasné, tak tu svoje "nevedomosti" ťažko oplače, nehovoriac o tom, že pre češtinu a slovenčinu má dosť stromov rôzne názvy a plody sa tuším tiež volajú inak. Pohľadať, ktorý strom musím najbližšie zháňať pri OaD, aby som mohla splniť úlohy, to je práca pre detektívnu kanceláriu. Vláčik som síce neurýchľovala, ale tých cca 35 jázd spravil a ešte niečo stihnem ráno, tak by sa mohlo podariť dostať všetky novinky. Zrejme až po vysadení a prvej úrode sa dokážem zorientovať, či sú naozaj všetky alebo niečo chýba.

20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Prepperka: některý seriály můžu, třeba Dr. House ;). Ale mojí oblíbenou knihou je Pátrání po Schrödingerově kočce od J. Gribbina :). Takže ty stromky budou v bedně pěkně dlouho!!! xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.