Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak u mě se z novinek zadařil jen a pouze pabuk na farmě, na baha nic. Budu zkoušet dál.

2. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

unikají mi poslední dva stromy
    Vrba jíva a cicimek Ostatní z expresu vypadlo.
    i sazeničky se konal zázkak.
    ještě je čas, takže do expresu něco hodím a třeba se zadaří

jarka112 a maribeja tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

No to víš, hra ti naznačuje, že jsi moc velká citlivka. Hold svůj k svému :D

4. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Jedu jak fretka a cpu do vagonků stromy za nejvyšší výměnu a na farmě zatím nic a na baha jen voskovka a saluka. To mi hlava nebere. :mad:

5. dannger11

dannger11 Expert fóra

Taky nechápu jak je to možné...Vláček jezdí o duši,i za floreny,lišta dávno vyčistěná,už posílám i xxl stromy a žádný zázrak se u mě nekoná,holt má farmička je asi na black listu.:mad:Samá citlivka,sekvoj,anjou.Novinek mám stěží po jedné,jen vrby jívy 2 krát.Konečně ke mě dorazil na asi 500-tý pokus i Cicinek a Voskovník do zbírky pořád chybí.Už ani nedoufám,že se zadaří.:cry:
    Všem přeji at jim vláček přiveze co si přeji a snád i mě konečně doveze,co mě chybí.
    Ani z TS se zázrak nekonal,vše do vláčku.Škoda,že tam nejde nacpat i ten odpad z Bahamy.:cry:

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Áha, tak já bych ty získané stromky mohla ještě vysadit, abych viděla, co z nich bude, že? :p;)

Ale když čtu některé rozčilené anebo vlažné Vaše příspěvky... asi je vysadím, až dokončím míchající se podzemní akci, ať se mi to furt neplete.
    Nevím, co dřív, jestli vláček, na který zapomínám anebo krtčí bludiště...

EDIT: Jinak, cpu do vláčku ty XL stromky, které nepoužívám... a že jich je 8) ...jo a jezdím jen pro ty Zlaté.

jarka112 a maribeja tohle ocenili.
  7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já nemám zhola nic, zlatý květináč za 2070 kr. a přivezl mi Pitombu XXL, těch mám několik, do vlaku zpátky nejdou, tak šel k ostatním do lišty, je to docela ke vzteku, když mi stále chybí stromy z dřívějška a teď se k nim přidaly další, které budou chybět.

jarka112, maribeja a dannger11 tohle ocenili.
  8. Monkfish1

Monkfish1 Rádoby autor

Zdravím,

tak u mě také nějak to štěstíčko není. Nakoupila jsem TS po 10 ks jak na baha tak na farmičku, zatím novinka žádná na farmičce teprve dozrává. :) Zatím se mi nechce kupovat další TS. Ale vláček posílám pomalu jeden za druhý a z novinek mám jen 2x Tiki, 1x Leucadendron a 1x Tis, a to posílám jen na zlaté sazenice (květináče). No nevadí rozhodně je to lepší jak drátem do oka. :D Ještě trošku času zbývá tak se snad ostatní novinky ukážou, i když potěšila by mě i ta bříza tu nemám ještě vůbec :p

9. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

leucadendron - je pro mě asi začarovaný, všechno ostatní mám, něco sice jen jednou, ale i jediný strom na farmě je víc, než žádný. na bahamě jsem taky spokojená, tam jsem už 100%, tak dál neposílám, do lišty se sice vejde, ale mám dojem, že je tam dost plno.

10. slootr

slootr Baron fóra

S Baha jsem skončil včera. Sazeniček bylo asi dvanáct, mám všechny novinky, nemluvím o XXL variantách těch starších, to za novinku nepovažuju. 3x cicimek, 2x salaka, 1x voskovník, k tomu nějaké duriany XXL, akácie XXL a myrhovníky XXL. Totemák nepadl, ale to mě tak moc netrápí, jeden je jako odměna v úkolu.

Na farmě mi došly nálože do vlaku, takže teď už posílám jen stříbrné. Padlo všechno nové, ale nemůžu se dobrat břízy XXL, po které toužím, páč břízu nemám. Mám 2x pabuk, 2x vrba, 2x tis, 1x leublabla. K tomu XXL sekvoj, diospyrosy, anjou a citlivky. Dvakrát vyskočil XXL datlovník. Teď mi tam zrajou další tři stříbrné, jedna jede vlakem. Snad ta bříza klapne. :)

Tajemnice nekupuju, takže ta druhá část akce jde mimo mě.

Všem hodně štěstí při odtajňování

Trepifajksl, jarka112 a kiki2305 tohle ocenili.
  11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já asi finito. Celkem jsem odeslala 5 zlatých + 13 stříbrných na farmu a 1 zlatý + 8 stříbrných na Baha, z toho dva poslední už byly poslepované výškrabky a když jsem teď odtajnila mandlovník xxl (který po rozložení má protihodnotu nula nula nic), tak jsem to pochopila jako signál to uzavřít. Asi 13 nákladů jsem dotovala nákupem protihodnoty za krejcary, čehož nelituju, všechny novinky jsem kromě jedné odkryla ze stříbrných sazenic. Dokonce jsem měla dvakrát úplně totožnou sérii při odkrývání na farmě - 2x anjou xxl, citlivka xxl a vrba jíva - jednou celé ve zlatě, druhý den přesně v tomtéž pořadí celé ve stříbře. Stříbrná mi tedy vychází nejlépe ve smyslu nákladu/zisku.
    Chybí mi tedy leucadendron, ten časem dostanu z úkolu v družstvu, na Baha salaka a tiki-strom.
    Z klasických TS zakoupeno na Baha 5 a z úkolu 5 - novinka žádná, cenný jen druhý muškátovník. Mrzí mě, že z ničeho nevyrostl aspoň jeden malý mangrovníček. :(
    Na Farmu zakoupeny 3 TS + 5 z úkolu - novinka žádná, ale dvě břízy v základu a dvě břízy xxl jsem odkryla z vlaku, což je můj největší a hlavní výsledek obou akcí - na začátku nula bříz, na konci 4 - super a je důvod se radovat. :inlove:

Takže s nákupem končím s jistotou, vláček - jestli ráno z nostalgie nepošlu nějaký poslední seškrabek, končím taky. Pěkná akce, na kterou si budu pamatovat, s nádechem hořkosti, že jsme nemohli vozit i z Baha. Věřím, že mít možnost odvozit tu druhou půlku, co mám na Baha, měla jsem z vlaku všechno, co mohl nabídnout. Komu to vyšlo, moc mu to přeju a ať si tu radost užije. :)

12. YettaCZ

YettaCZ Pisálek fóra

Jak tak koukám, tak každému to padá prostě jinak :( prostě klasika :cry:
    Mě na farmě padlo: 3 x Pabuk, 5 x Leaucadendron (bohajehojaksetopíše), 7 xVrba jíva a 2 x Tis :mad:
    a na baha: 3 x Voskovník, 6 x Cicimek, 6 x Salaka a 1 x Tiki -.-

Já jsem sázela jen zlatý, když tak hezky psali, že je tam největší pravděpodobnost nového stromu :music:. Každopádně, doufám, že budou nové úkoly, kde půjdou plody uplatnit a hlavně, aby se dali dobře prodávat na trhu. Bo jsem přišla o 90% svých XL stromů:oops:

jarka112 tohle ocenil(a).
  13. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Šest novinek ve vláčku?
    Nač má asi ten slon plácačku?
    Aby mi dal párkrát po palici
    třeba chytnu aspoň motolici

Naposledy upraveno: 27/8/17
    k.vitek, Trepifajksl a jarka112 tohle ocenili.
  14. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

vláčik zatiaľ celkom fajn aj na baharame ,zatiaľ po 4nové stromky,možno ešte niečo sa podarí

maribeja, jarka112 a DANKA722 tohle ocenili.
  15. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem tak po dlouhé době se mojí farmě trochu zadařilo ,vláček mi dal novinky a ještě par stromů xxl,což o tajemnu nemohu říci,ale i tak spokojenost.Přeji hezkou hru a ať se daří.

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

farma - 53 bronzových, okrem tisu tam boli všetky novinky, pabuk a leukadendron po jednom, vŕba rakytová 5x, breza XXL 5x,
    sekvoja XXl 2x, kávovník XXL 3x, anjou XXL 3x, citlivka XXL 5x, zbytok javor a mandle XXL

baha - 15 zlatých - jujuba, salaka, tiki, santal XXL, muškátovník XXL 2x, agát XXL 3x, myrhovník XXL 5x, mombin XXL

26 bronzových - voskovník, muškát XXL 3x, santal XXL 3x, durian XXL 2x, agát XXL 3x, myrhovník XXL 2x, ostatné tiež výborné v XXL (pluméria, makadamia, pitomba, moringa, acai...)

idem ešte vypraviť nejaké vlaky, len 3.triedu v bronze, ak by sa zadaril chýbajúci tis, a navoziť kvalitnejšie xxlka na baha:p

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) tak jsem dala ještě přes 35 sazeniček a žádný další leucadendron se neukázal :sleepy: tak mám jen jednoho a budu ho mít jako prioritu a v bavlnce xD dál už do vláčku nedám nic, protože je možnost zisku nového stromku asi někde úplně jinde :(.
    U téměř stovky sazenic jen jeden krásný ksichtíček o_O hmm ... no jóó ...
    :p

18. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Evainfo, neboj, dalsi je v odmenach v jednej z uloh v druzstve....Budu vo dvojici. Aj ja to tak mam.;)

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem vypravila poslední vláček (no, možná ne úplně poslední ;)). Nakonec mám i ten cicimek a ještě dozrává jedna zlatá sazenička na Bahamě.
    Za mne musím akci opravdu pochválit hlasem velikým, štěstí se zřejmě unavilo, novinky na obou frontách mám všechny. K tomu XXL takových, které já považuji taky za novinky, neboť jsem je zatím nevlastnila anebo vždy jen 1 - myrhovník, muškátovník, akácie, bříza...
    Bronzovou sazeničku jsem měla jen 1 a vylezl z ní voskovník, ostatní namícháno jak to vyšlo, ale nevšimla jsem si nějak výrazného rozdílu mezi stříbrnými a zlatými - snad jen v pořízení ;)
    Za bonus navíc považuji odstranění výrazného počtu XL z lišty - jeho význam je pro mne nicotný, ať je strom v základu nebo XL, stejně ho sklízím je 1x denně.
    Zkrátka a dobře, prima akce a doufám, že se brzy dočkáme obdobné na vyklizení Bahama-lišty :)

20. jarka112

jarka112 Vážený autor

za mňa véééééééĺka spokojnosť:):):)
    na baha aj na farme sa mi urodili všetky novinky,niektoré aj do zásoby.;)

super akcia:)

*** z příspěvku odstraněn obrázek z nepovoleného uložiště a s viditenou reklamou na nepovolené stránky. Skali

Naposledy upraveno: 27/8/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.