Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jojo, nápor na dodávky jak blázen a lepší zboží je nejspíš vyprodané :)
    Z dalších dovezených 5+5 na farmě konečně L-dendron, tak tam už nejspíš skončím. Na Baha stále chybí ten cici (proboha, to je tedy název), takže pár vlaků ještě vypravím. A kdyby přišla bříza, vůbec bych se nezlobila, ještě ji nemám. Ale neměla jsem ani muškátovník a najednou je jich 5 se zlatou ohrádkou, tak třeba ještě přijede.

2. Gertruda65

Gertruda65 Pisálek fóra

Tak u mě vedou diospyry XXL, dnes dorazili 4x po sobě. Milé RT nějaká diverzita by být mohla.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

jediné co mě chybí je SALAKA JEDLÁ -nabízím možnou výměnu za jakýkoliv jiný

marketka47 a evainfo tohle ocenili.
  4. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Lidi, já už mám diospyros XXL v šesti kusech... Pak 3 XXL břízy, z novinek dorazil jen pabuk jižní a na baha cicimek a voskovník, ten hned dvakrát. Jinak všechno ostatní nic moc... Už se na to asi vybodnu, abys neposlala něco, co mi bude chybět, páč ty stromy nemám ani spočítaný, ani nevím, kolik jich mám na který ploše. Moje farmička je trochu blázinec, budu muset všechno přestavět a dát tomu nějakej řád asi... :wuerg: To jsem dopadla, uklízet virtuální farmu, když neuklízím ani doma! xD xD xD

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Protože jsem byla celý den doma(nějaká viroza)posílám stále vláček pro zlaté sazeničky a většinou příjezd urychlímxDStále chybí Tiky,když se objeví něco jiného následuje lišta, 3 novinky po6 kusech jsou na ploše a bilance bude až vláček skončí....Tak konečně Tiki a vláček dojede do depa asi jsem ho rozbila.....

Naposledy upraveno: 26/8/17
    marketka47 tohle ocenil(a).
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer z lesní školky :) jsem před chvilkou dobojovala a nejvíc mi dal zabrat Tiki stromek ... 42 TS a nic, až při získání 15-ti dalších mi vypadl naráz 4x a 1x leucadendron přišel až těsně nakonec :p Jsem moc spokojená, celkem 127 tajemných a ještě jsem dala 8 kusů na plochu, bych chtěla dalšího s tím ksichtíčkem [​IMG] xD
    Baha:
    mýdelník 2x
    voskovník 3x
    cicimek 3x
    salaka 5x
    tiki 4x

Farma:
    smuteční vrba 3x
    Pabuk 4x
    vrba jíva 4x
    tis 4x
    leucadendron 1x

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

mám všechny novinky ;)

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Z farmy mám novinky 3 ze 4 a z baha 2, k tomu spoustu xxl myrty,santalu i muškátu.Jako poslední mě přišly prdelky,takže sem spokojenej i když už nemám ani jednu XLku.

9. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Ahoj, mám dotaz co se stane s tajemnou sazeničkou, když ji omylem odstraním z plochy? V inventáři ji už nemám. Přišla jsem o ni úplně, nebo se jen proměnila v nějaký strom...? Díky za odpověď.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ze 4 sazenic 4 sekvoje XXL, to nepotěší, i když sekvoj jako strom mám jinak ráda.:(

Naposledy upraveno: 26/8/17
    kiki2305 a marketka47 tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Blonda141 - pokud ji omylem zbouráš (stalo se mi taky), měla by se ti normálně objevit v liště - v původním stavu. Takže znovu zasadit. Pokud ji nemůžeš najít, zrestartuj hru. Pokud bys ji nenašla ani potom, můžeš kontaktovat herní podporu.

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na Baharame mi nepadla ešte ani jedna novinka,neviem kde berú toľko agátov a santalov keď ma najviac s tými kŕmia a ešte čerešnička na torte:avokádo xxl skrátka také čo sú mi na 2 veci a to na nič a na nič:mad::mad:.

13. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Skali děkuji moc zkusím teda restart. :)

Skali tohle ocenil(a).
  14. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Já už se bojím odtajnit, že vypadne bříza...mám jich už 12;)

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

-Kuteno-,nesmutni,jsem na tom podobně.Asi máme tu naší farmičku nějakou začarovanou.A to posílám pomalu jeden vláček za druhým a je mi to také houby platné.Ale neboj,oni se časem objeví v úkolu.Nebudou za chvíli k ničemu.To obr stromy,byla výhra,která už se opakovat nebude;)A tiše závidím mojí milé sousedce,, evoinfo":)

abc23, Xenie6161 a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Krásné nedělní ráno...u nás už je teď vedro na padnutí. V pátek jsme přijeli z dovolené, tak jsem se včera mezi vybalováním pustila do expresu. Zatím jsem vysadila asi 60 nebo 70 sazenic, kromě himllaudonu mám všechno, něco v 1ks něco povícero. Odpoledne k tomu zase sednu a pojedu bez zastávek. Zbavuju se prozatím jen XL, ale je to teda na hlavu. Už by RT taky mohlo napadnout oddělit XL a XXL. Je v tom šílenej guláš, stromů čím dál víc, aby se v tom jadernej fyzik vyznal.
    Z tajemniček jen ten povinný kus, jinak nic. Labyrint asi nedám celý, nemám místo, když mám všude sazenice

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak z vláčku už mám na farmě všechny novinky (ksichtíky 3x :)), na Bahamě chybí cicimek - hrozné jméno, znám ho jako jujubu, ale teď jsem se dozvěděla, že jujuba je jen ten plod - ale stále posílám vláčky, tak snad se ještě objeví.

Z TS nemám nic, protože je nekupuji, ale vás ostatní nabádám: neberte si ze mne příklad, lakota je ohavná vlastnost a navíc jeden ze sedmi smrtelných hříchů, takže pěkně a vesele kupujte (ať hra běží dál :D)

krakoramaja, Sovinka a abc23 tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Novinka: novinka je, když se to vyklube prvně. Když po dvacáté (jíva), je to vopruz.:p

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na farme sa lišta čistí od plevelu ale zase na Baharame plevel pribúda.Škoda že aj odtiaľ nejde nahádzať do vláčika to by bolo iné kafé.Ale budem nakladať pokiaľ nám vlak neodstavia do depa;);).

Naposledy upraveno: 27/8/17
  20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

To bude chuťovka až se ten slon v zadním vagoně rozmázne o vršek toho tunelu .... :wuerg:

Už nejezdím, všeho dost. Co mě vytočilo .... 5x XXL citlivka za sebou :wuerg: a co mě potěšilo /ačkoliv tento strom dnes již není taková
    TOP jako kdysi, když při TS náhodou vyskočil, to bylo radosti a chlubení na foru/ .... 7x XXL javor za sebou.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.