Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Přeji všem, kterým se zadařilo. U mě zatím obrovská frustrace. Jinak se to opravdu napsat nedá. Posílám zlaté sloty a kulový. Naposledy už asi 10 santalovník XXL. Stromky docházejí a z baha je dát nemůžu, tak snad příště.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nemám smuteční vrbu, voskovník, pabuk, tis, salaka, cicimek a himllmaudón - no a co. Jen by mě zajímalo, proč se to česky jmenuje cicimek, když slovensky jujuba - znám to v češtině taky tak.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já ten strom neznám česky ani slovensky a taky jej nemám a ty ostatní taky ne a asi dlouho mít nebudu. No a co? Všechno časem přijde-snad-:p:(

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-pechfógl - tetička Wiki říká, že je to Cicimek čínský (Ziziphus jujuba) a plodem je čínská datle. Ale na netu najdeš oba názvy ;)
    (já to neznám vůbec o_O)

maribeja a Apachie1 tohle ocenili.
  5. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Tak smuteční vrba a mýdelník nikde,už na to kašlu.
    Kdyby aspoň vlak dovezl nějaký pěkný xxl stromy a ne jen javor nebo mandle xxl- to je teda hitparáda :wuerg:.
    Ještě že nějaká ta základní novinka dojela.
    No nic,zkusím poslat další,ještě máme trochu času :).

6. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ke mně jezdí pendolino xD
    jinak Sekvoji XXL už mám 3x, Anjou XXL 2x.. na baha mám radost z Muškátu XXL :music:

Naposledy upraveno: 26/8/17
    Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Klidně mě za tohle rozcupujte, ale zrovna tato akce jako jedna z mála, také díky tomu, že jen jen zřídka, se vyplatí dělat za floreny.
    Myslím posílat vlak, ne odtajňovat, to je už blbost. Udělat 50 - 70 sazenic, vysadit a počkat. Potom případně ty další už jen přizpůsobit.

8. maja6000

maja6000 Zelenáč fóra

Ahoj,mě chybí těž stromky,chybí mi 2 na Baha a 2 na farmu,nevím jestli mám vláčky dál posílat

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já mám zřejmě i břízu - vycházím z toho, že v zásobníku mám jívy, ale kde ji hledat, to aby čert věděl.

evainfo tohle ocenil(a).
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

bbowling: to by se ti líbilo, porcovat tu medvěda. :D Na rozdíl od jiných já nikoho za placení peskovat nebudu, protože zachování této hry je přímo úměrné ochotě hráčů pustit nějakou tu korunu/euro atd.

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prosím vás, nemá už někdo vyzkoušeno, jestli ten Tiki strom je skutečně produktový? Na mou farmu asi nezabloudí, líhne se mi na Baha poslední, ale měla bych rozdílnou motivaci do spěchu s úkolem, ve kterém je odměnou. Díky.

maribeja a Apachie1 tohle ocenili.
  12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Sovinka

Je to naprosto obyčejný strom, co dává 4 bobule ... [​IMG]

13. Skali

Sovinka - nebude dávat ani Tiki masku ani totem. Produktem je Tiki totem strom o_O a je zařazený na trhu mezi plody. Takže nějaké ty bobule (viz kuželka) ;)

maribeja, Apachie1 a Sovinka tohle ocenili.
  14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Moc díky - graficky je to poněkud zavádějící :D, dělala jsem si bláhové naděje, že třeba.

maribeja, Apachie1 a Skali tohle ocenili.
  15. .liska-eliska

.liska-eliska Pisálek fóra

Souhlasím s bbowlingem ohledně věnování florenů za urychlení příjezdu vlaku. Po mé dvouleté pauze v hraní se mi během dvou dnů podařilo vyšperkovat Baha do dokonalosti :inlove: s opravdu zanedbatelnou investicí.
    60 jeřabin etc. vypadá v liště dobře, ale tohle je mnohem lepší.. 8):inlove:8)

16. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Tak tentokrát byla mašinka milostivá,mám nové stromy všechny a několik XXL stávajících. To je snad poprvé kdy mi něco vyšlo.Jinak souhlasím s použitím florenů na urychlení vlaku.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  17. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak se nade mnou výpravčí tak trochu smiloval a přivezl aspoň novinky na baha - po jednom Salaku a Voskovník, chybí už jen Tiki strom.
    Na farmě mám pořád jenom ten jeden Leucadendron.. ona první a druhá bříza xxl bylo wow ale už mám 4, Anjou už 6x a na baha vede santalovník a myrhovník. A ty nové stromky se vyklubaly z bronzu, takže střídám bronz a stříbro a zlaté už posílám minimálně.
    Ono sestavit to na tu požadovanou hodnotu na stříbro je taky zážitek.. většinou mě chybí strom s +- 100bz hodnotou.. o_O

18. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Koukám, jak padají nové stromy, ale mně nic. Z vlaku ze všech 10 zlatých pokusů jen cicimek a z podivuhodných za 150 florenů ani jedna novinka. To je fakt trochu demotivující:cry:. Zkusím do vlaku dávat stříbrné. Padají vám novinky i z bronzových? Novinkami myslím nové stromy, nikoliv upgrady.

maribeja tohle ocenil(a).
  19. abc23

abc23 Komisař fóra

ojfp. jak jsem psala výše, novinky na Baha jsem dostala i z bronzu
    jenže ted odtajnění na farmě: 1x zlatý - javor cukrový xxl, 1x stříbrný - javor cukrový xxl, 3x bronzový - 2x javor cukrový xxl a olivovník xxl .. tož teda, to je várka na reklamaci :cry: (ps. na baha taktéž - kakaovník, pythaia, avokádo i ze zlata.. )

maribeja a ojfp. tohle ocenili.
  20. Skali

U mě nejhůř dopadly ty bronzové sazenice, takže ty jsem zavrhla hned na počátku. Na zlaté už toho taky zas tak moc nemám, takže posílám už jen stříbrné. Ale konečně dorazil i ten Tiky. Co teď přijde, bude už takový bonus. Zatím vedou durian a myrhovník XXL a hned za nimi se drží akácie se santalovníkem (XXL).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.