Tajemné sazeničky a Farmářský expres (24.8. - 28.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/8/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Za mne zatím spokojenost. Z balíčku na Baha jsem nadšená, neb obsahoval další mýdelník, mangrovník XL a mangrovník XXL dokonce dvakrát. Ale především - šest, 6, opravdu VI muškátovníků :) I expres vozí na Baha lépe: prozatím 12 vlaků přivezlo santalovnk XXL, myrhovník XXL, muškátovník XXL, salaku, cicimek a tiki. Na farmě to taková smršť není, ale novou smuteční vrbu mám 3x - jednu na jistotu a další dvě byly v balíčku, podobně jako jedna vistárie XL. 12 vlaků dovezlo 2x sekvoj XXL, jednu anjou XXL, jednu citlivku XXL a jednu břízu XXL. Teď jsem dala na plochu na farmě i na baha po pěti vlakových zásilkách, co jsem naložila a vyložila v práci a do noci budu doufat, že tam budou zbývající novinky, nějak mne to nakládání a vykládání zmáhá, už přece jen nejsem zrovna nejmladší 8)

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem tentokrát byla celkem nastavená koupit balíček za 110fl., který dřív býval pravidelně a který jsem už v minulosti kupovala, i když naposledy někdy v zimě. Ale jak se potom sejde těch možných stromků k získání víc, tak se mi to zdálo právě akorát.
    Ale ten balíček tentokrát není v nabídce, takže - nic.
    Napřed vyrostou tajemnice z družstva a potom event. pár jednotlivců. Škoda. Tenhle balíček mi tedy schází.

evainfo, rosik01 a duna.duna1 tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevydržela jsem a zaplatila na farmě odtajnění... mohla jsem si to odpustit a ušetřit... další tři sekvoje XXL, dokonce olivovník XXL a jeden jazyk lámající laucadendron, druhý, malé plus. Ale ostatní se mé farmě vyhýbají... jdu to zkusit odtajnit na baha a pošlu další vlaky...

EDIT: tak na baha další muškátovník a santalovník XXL, nově durian XXL, druhý tiki a skvělé avokádo XXL.

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne sa väčšinou novinky vyhýbajú za toľko stromov čo som naložil zatiaľ iba tis obyčajný ostatné xxl stromy ktorých mám neúrekom.Ale aspoň sa zbavím tých čo mám najviac.Keby sa dali s nich urobiť kálaničky tak by som ich narobil na celú zimu aj navyše:(.

5. burds

burds Titán fóra

Tak už mi chybí jen voskovník.Jinak mám všechny.Salatu a cicimet 2x.Odškrtávám si je na papírku když je odtajním jinak bych se v tom nevyznala.Snad ke mě voskovník najde cestu.Bedna v labyrintu mi zatím dala vistárii.

evainfo a rosik01 tohle ocenili.
  6. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Mě se vyloženě nedaří... hned první pokus byla bříza XXL, ta mě namlsala a pak už jenom plevel... Všechno co už mám, novinka ani jedna...

evainfo tohle ocenil(a).
  7. llew65

llew65 Vážený autor

Tak mě z TS z expresu zatím nevypadla ani jedna novinka - odtajněno 10 na farmě a 10 na baha. Docela mě to štve. Ale z normálních TS mám 5 smutečních vrb, 1 vrbu jívu a 2 mýdelníky...

8. alenal

alenal Stálice fóra

Nevím, kde se zeptat, ale jdou do vlaku dávat stromy z Bahamaramy?

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

alenal stromy z Baharamy sa do vlaku nakladať nedajú.

babako tohle ocenil(a).
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

alenai: Bohužel nejdou.

marketka47 tohle ocenil(a).
  11. anculilinka

anculilinka Pisálek fóra

Tak jsem nakoupila pár sazeniček a musím říct, že jsem spokojená.
    Mondsee mi přinesl 3× Břízu 5× Smuteční vrbu, 2×Citlivku, a další stromy + XL, XXL stromy.
    Oahu mi přinesl 1 Mýdelník, 1 Mangrovník XXL, 2× Mangrovník XL, 2× Akébie pětičetná XXL, 1 Muškátovník a další stromy + XL a XXL stromy.

Co se týče vláčku tak už ani nepamatuji kolik jsem jich poslala, ale musím říct, že jsem neskutečně překvapená.
    Na farmu mi při přivezl - 3× Sekvoje XXL, 4× Citlivku XXL, 4× Diospyros XXL, 4 Anjou hrušeň XXL, 2× Pabuk jižní, 2× Leucadendron stříbrnolistý, 1 Tis, 1 Vrbu Jivu a další hromadu XXL stromů.

Na Bahamarama mi přivezl - 5× Muškátovník XXL, 3 × Akácie XXL, 5× Myrhovník XXL, 2× Salaka jedlá, 2× Tiki strom, 1 Cicimek čínský a další hromadu XXL stromů.

Pokud jsem se dobře dívala tak už mi chybí jen Ambroň, Voskovník a 4 stromy, které si musím otevřít na Baha za ZB.

12. .Marti.82

.Marti.82 Pisálek fóra

Prosím, mám dotaz, vozí expres vždy jen jednu sazeničku (a tudíž nemá cenu vkládat více stromků)? Nebo může přivézt i více najednou?
    Asi jen jednu, co?

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.Marti.82 - přiveze ti pouze jednu sazeničku. Vložit do něj můžeš více stromů - tak, abys poskládala určitou protihodnotu (podle sazeničky, o kterou máš zájem). Cokoli vložíš nad požadovanou protihodnotu, to propadne.

14. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

od včerejška cpu vláček protihodnotou 2070 a pořád nemam ani jednu novinku jak je to možné?

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

veverushka77 - Neříkej, že ti od včera vláček nepřivezl nic z tohoto:
    • Diospyros XXL
    • Sekvoje XXL
    • Bříza XXL
    • Citlivka XXL
    • Anjou hrušeň XXL
    • Pabuk jižní
    • Vrba jíva
    • Tis
    • Leucadendron stříbrnolistý
      • Durian XXL
      • Santalovník XXL
      • Myrhovník XXL
      • Akácie XXL
      • Muškátovník XXL
      • Salaka jedlá
      • Cicimek čínský
      • Voskovník
      • Tiki strom
      Co ti tedy vozí ? o_O

16. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tak teda vlak svištěl mockrát vše co nepotřebuji jde pryč naprosto bezvadné na farmičce už dozrává bříza 4x XXL, smuteční vrba 2x-z TS, pak už z vláčku pabuk jižní 4x, tis 3x, a 1x i konečně vrba jíva i leucadendron stříbrnolistý:D:music::music:pak mrkám jak dopadnu na baha myrhovník XXL asi 3x, muškátovník XXL 4x, voskovník 4x, cicimek čínský 3x, i 1x dorazil i tiki strom ještě i ostatní i acai XXL, kustovice a další po dlouhé době fakt vau zásob bylo dost tak aspoň to provětralo sklad a je tam větší pořádekxDna chvilku ale píšu si tabulky (seznamy co jen jde takže přehled mám pěkně uložen a jednou za čásek kontrola čeho přibylo a čeho trochu ubylo. Jooo statistika k nezaplacení ....;)je toho už nějak moccccc tak raději vždy připravena všem
    mnoho zdaru a nejen s vláčkem :music:;)Janča
    PS: nešlo by časem provětrat sklad stromů i na Bahamce:inlove:;)

Naposledy upraveno: 26/8/17
  17. burds

burds Titán fóra

Tak dorazil i voskovník tak mám všechno a jsem spokojená.

18. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Krásné ráno,gratuluji všem komu se podařilo co chtěl a potřeboval;). Taky se připojuji k těm co se dařilo a na farmičce jsou všechny nové stromkyi ty xxl. Nové jsem kupovala balíčky, tak 1 jistota+ ještě další a do vláčku jsem cpala xl a xxl přes hodnotu někdy jsem měla i přes 3000 a vždycky přivezl něco zajímavého.Tak držím palečky ať se daří ještě je dost času určitě něco vypadne ;)

evainfo a burds tohle ocenili.
  19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Hele, a dáváš ty sazenice, co vypadnou z vlaku, na plochu aby vyrostly? V liště se jim totiž nedaří .... :music:

20. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak z novinek jenom Tiki 2x. Jinak jenom novinky z minula mangrovník a muškátovník, a na farmě vrba jíva a břízaXXL. Jsou to samé XXL, kterých mám plnou nevyužitou lištu. Jak to tady pročítám, tak u mě je to spíše zklamání.

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.