Tři myšketýři (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

18 stupňů a lehce zamračeno,akorát počasí na ostříhání pomerančovníků.Už to nutně potřebovali,ňák sem v loni pozapoměl.xD
    To víte,musím makat,v březnu prý nebude na nic čas, až rozjedou pořádně farmu.

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Tassadar11, ak to chceš kŕmiť naraz, sa tu nasedíš, myškatieri sa zjavujú v dlhých intervaloch, teda aspoň na môj vkus ;)

3. pavca67

pavca67 Expert fóra

akce hotová nevím jestli budu pokračovat odměny jsou oničem

zemanka01 a eli2006 tohle ocenili.
  4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, jsme na tom podobně, když jim nemám co dát, tak jsou všude, jen jim připravím dárečky, tak někam zalezou:)
    Kytek mám tak akorát na povinnou část a tak raději trochu doplním stodolu, ten pohled je už dost žalostný....

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Bylin vypěstováno ještě na 19 darů,ovšem padadla nikde. Ráno mi vypadlo z artyčoků na 4 podary a teď z akčních na jeden. Na noc půjdou oříšky, ráno sklidím, zasadím pórek a pojuchám pracovat. Večer to sklidím a běda, třikrát běda tomu pórku,jestli se nepochlapí!
    Raději bych tedy sadil vodnici, ale zatím nevím, jak zkrácená je s alchymistou. Nerad bych s tou sklizní čekal do desíti. A za bobky ty prašule tedy nedám. Ale asi hodím na baha všude chlévy a zásobím se alespoň na jedno pole.
    Mám 25 darů vydáno a 681 květníků. Jinak mi tedy nepřipomínají myšketýry ani omylem. Osobně bych řekl, že je to červená pandička kamuflována jako čínský zemědělec. Jen jim měli dát ještě vahadla. Dojem by byl 100%.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lidi zlatí - nejenže začalo mrznout, ale začala i Matějská, takže kravál od Výstaviště, předpokládám do zavírací. To zas bude práce ukecávat psa, aby se chodil venčit ven, on totiž tu změť zvuků nesnáší. Chtěla bych, abyste mě politovali, jako dyskalkulik nejsem schopna spočítat, kolik už mám napěstováno a kolik ještě zbývá, ale marná snaha - stejně jako ta snaho o lítost, spíš byste ze mně měli nehoráznou srandu, k jakým myšlenkovým kotrmelcům docházím. Mohu prohlásit jen jedno: Padátek taky nemám dost.

7. eli2006

eli2006 Vážený autor

Nasázeno mám.Zatím namleto 27 květináčů,doufám,že padátka trochu naberou na rychlosti ve vyskakování.

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pechfóglová.... tak to Tě lituji.... Děsný kravál.... :D jsou ty poutě... mně stačí 2 h a mám toho celkem dost na celý den. U Nás Ledecká lávka 2 dny v létě... 4 km a je to slyšet bůh ví kam...:cry:

Padátka nejsou. mám cibuli a lískáče, časokvět nedal pokus o 14 kytek.:cry::oops: Takže repete za 3 hodiny. Zatím zbyde 1986 semen.

evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  9. GordonSargent

Pekelníku, raději jednou vidět, speciálně pro Tebe a to ještě zůstal jeden slot
    neobsazen, nějakou minutku by ještě dal...

[​IMG] 9 hodin a padesát minut;)

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

20 / 45
    Padátka nemám a asi ani mít nebudu.
    Z Karafiátu jich vyskočilo 27, z Šípku 31, ze Zelí 22 a z akčních kytek (sadil jsem všechny 3 na zkoušku) to je kolem 8 - 10 kousků.
    Teď mi ze sklizně Meduňky, vyskočilo 21 padátek. Co k tomu dodat.
    Asi to nestihnu.

Naposledy upraveno: 24/2/18
    Zoufálkov, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  11. papulice

papulice Veterán fóra

tedy zase ty pajdátka,napěstováno by bylo,ale stojím na nich,zatím nakrmeno 23 mušketýrů,tak snad to při tom tempu do konce dám...

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Nakrmeno 26/40.
    Noční karafiát se nepřetrhl, i když to asi padá celkem průměrně, tak už je těch akcí, kde se padání vleče, na farmě nějak mnoho za sebou. U mě se padání několik akcí zpět citelně pozměnilo a akce se plní tak nějak nadoraz. Nyní je času dost a dost, nemám strach ze splnění, ale - no, jak říkávala moje babička a já to nikdy úplně nechápala a dost nesnášela, co se vleče, neuteče...-.-

EDIT: U mě noční karafiát při Legendě 29/30 vydal 43-47 z plochy, na hlavní a divošce 200 pidi + 2 novější stromky a na mýtině jeden megazvěřinec a zbytek pidipolí. Mýtina dává nejvíc padátek, pokud sklidím zvěřinec ručně a pak teprve kombajnem pole (ráno těch 47 padátek). Když to sklidím kombajnem naráz, mívám padátek vždy méně než z obou větších ploch, zatímco při ruční sklizni zvěřince téměř vždy dosáhnu většího součtu padátek, než ze zbylých ploch.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bezejmenný - položím fakt hloupou otázku - pole máš velká nebo 1x1? Počty padátek by odpovídaly spíš těm velkým. Ráno bylo z karafiátů kolem 55-60 na každé ploše, teď z oranžové akční 27 hlavní, mýtina 23.

Momentálně za 2/6 času 2/3 hotové. Akční už jedu nad limit, do konce ještě květináče budou, ať to pak zužitkuji. Do další akce je daleko, tak jsem divošku zaplácla dekoracemi, čímž jsem ji z padacího procesu vyřadila. A přesto jsem v klidu.

Edit: Bezejmenný - hm, tak to je fakt slabota. Ale po sklizni skladišť se to vyrovná.

dasa1143 tohle ocenil(a).
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

krakora : mám na hlavní a divoké louce minipolíčka a na mýtině jsem momentálně přehodil na velké pole abych využil SH na dlouhý kytky. Mám na farmě problém z padátkama u každé akce (poháry mám 30 / 30)

Modrá maceška (9 hodin růstu) :

evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám pidipole-bez divoké louky,tu jsem nebourala- kytky v pohodě, padátka zase v mínusu ale už jsem si zvykla, obyčejně dopadají poslední den:p;)

evainfo tohle ocenil(a).
  16. doben

doben Ikona fóra

Za 3 hodiny bude hotovo. Asi budu pěstovat i dál, protože mi z dárků dneska celkem často padaly mince. Je fakt, že padátka padají celkem málo, ale akční je potřeba opravdu malé množství, pokud se pěstuje devítihodinovka, takže času na dlouhodobky je celkem dost.

DANKA722 a Zoufálkov tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

22/45 .... pokračování zítra.

danielka0000 tohle ocenil(a).
  18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ehm, Gordonko - ten spam je také na snížení délky růstu? Páč jestli jó, je mi to na celkem prdu, páč mixer je rozbitý(mixuje mi samé kousky ovoce,tsss.).

GordonSargent tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak panďáci nakrmeni - jsou teda trochu škaredý (trochu dost:eek:) Pod myšketýrama bych si představovala nějaké pěkné myšáky...
    Nějaká ta maceška zbyla, na pajdátka jsem políčila čtyřlístek, tož jedeme dál...
    Ještě zbývá hromada času (87 hodin)

upload_2018-2-24_22-20-47.png S alchymistou a mixérem to nemá chybu ;)

20. GordonSargent

Pekelníku, když už Tě do baru nepouštějí, tak voda hnůj u vodnice:
    [​IMG] já si zasadila tu devítihodinovou,ale z toho účtu z baru budu mít zítra kocovinu a jak čtu nad sebou tak i Skali se vypravila do baru, aby si pořídila myši. Proti minulé akci pokrok;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.