Tři myšketýři (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sora270

sora270 Rádoby autor

Tak kvetinace moc nepadaji to je pravda.Snad trochu povoli kohoutek.:) Ale co me mrzi je fakt ze jsem v druzstvu splnila ukol Slechtirna stromu ...kde v poslednim ukolu je jako odmena Tajemny chlivek 2x Wolfram na Nosorozce a mne prilitl do listy 2x Tajemny chlivek Chrom...na Zirafy. Pritom v predposlednim ukolu byl odmenou 1x chlivek na Nosorozce Wolfram a ten prilitl do listy spravne . Sice se Nosorozec nepovedl ale aspon odmena byla spravna.
    Stalo se vam to nekomu take ???
    Jinak se omlouvam asi to sem nepatri ale nevim kam to napsat.

evainfo, Janina0971 a hrabenka1951 tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hotovo a jede se dal ;)

3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak namleto by bylo ale květináče jsou asi někde jinde :cry:

4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak mi ty květináče nějak moc nepadají. Asi je mušketýři rozbili při soubojích.
    Hezkou hru všem, gratulace těm, co mají hotovo

evainfo, Janina0971 a ptakoun tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Třeba do "Všeobecné dotazy." Nebo raději rovnou kontaktovat podporu hry, pokud máš na sto procent jistotu, že jsi získala špatnou odměnu. ;)

GordonSargent a Skali tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sora270 - ahoj,právě jsem to otestovala na svém účtu a podivuhodné výběhy Wolfram se připsaly správně. Takže doporučuji obrátit se na herní podporu
    Jak kontaktovat herní podporu

Stav v liště před splněním úkolů:

Po splnění 5/zlatý a 5/diamant:
    upload_2018-2-25_0-7-39.png upload_2018-2-25_0-8-54.png

Hroudov - nějak ti nerozumím ?

švestinka tohle ocenil(a).
  7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Dobré ráno, zatím jsem nakrmila 31 podivných čínských myšek a z odměn jsem poněkud zklamaná, ale třeba bude líp, i když někteří jsou na tom asi ještě hůř.
    Ze 36 druhů odměn a 31 nakrmení padlo:
    dohromady 15x BZ,TBZ a Kr, 3x SH, 5x ZUH, 2x SK a po jednom FM, H, ZB, TS X, TS Medvěd, TCH Měď.
    Akčního mám napěstováno ještě asi na 30 krmení, to ten bonus, teď už chybí pouze květináče. Ale ty dopadají, času dost.

Edit: Teď jsem si vzpomněla, že ve sklepě mám uložených fůru květináčů. Nedaly by se použít?
    ;);)

Naposledy upraveno: 25/2/18
  8. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

napěstováno mám už odpátku. vsadila jsem na 9h.
    ale, teda květináček těžký nedostek.
    chybí mi jim přes 600- a to pěstuji dlouhodobky, na polích je JC
    jsem zvědavá zda akci vůbec dodělám

9. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,chybí nakrmit posledních 6myšek,mám po100 pidipolích a na nich malinu,narcis a růže a to dnes asi nevyjde . Květináčů padá fakt málo asi není hlína na výrobu:p

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska ještě nebudu,ale zítra rána už jo![​IMG] :)
    Víc jak 170 ks padátek z kosatce 2x za den prostě nevypadne.Teď dokonce vypadlo jen 155 ks.Ale to nevadí,času je dost.

evainfo tohle ocenil(a).
  11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Napěstováno je už na pokusy navíc ale ty květináče to je bída a utrpení ještě 16 mušketýrů,jináč jel jsem 6-hod abych sklízel zároveň s bahami ;) člověk nemusel hlídat aspoň časy sklizní;)

12. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Květináče chybí :cry: no bodejť, vždyť jsem na podzim všechny nakřápnuté a pod. vyhodila :cry: to mám za to :p

13. Olfiee

Olfiee Zelenáč fóra

Jak si tu někdo stěžoval, že mu myši překážejí, když odevzdávat nechce, a neobjevují se, když odevzdávat chce - zkusili jste jejich výskyt na obrazovce vypínat? Já to mám průběžně vypnuté a zapínám jen na dodávání. A vždycky se objeví, takže třeba by to fungovalo a zrychlilo by se to i při opakovaném vypínání a zapínání při větším dodávání.

14. sliacka1960

sliacka1960 Pisálek fóra

takto sa úlohy plniť nedajú ked kvetináče nepadajú, resp. málo padajú - načo takáto hra?

ptakoun a coneznam tohle ocenili.
  15. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Tři pole modrých macešek, mají dobý počet BZ, po sklizni 80 květináčů. Takže po intenzivním pěstování se všemi fígly a plácáním chemie je obdarováno 23 červených pand maskovaných za myší myšketýry. Zítra do práce. Opět další hra, kterou kvůli padátkům nedodělám. Že já to vůbec zkouším! No - ostatním přeji pěknou hru a ať se daří a já prostě tuhle hru opět vzdávám ....

evainfo, ptakoun a coneznam tohle ocenili.
  16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky...kytky napěstovaný od včera...dokonce přepěstováno, jen padátka nějak moc nepadají. Mám 25/45 a neovlivní to ani 20h dlouhodobky .Myslím si , že to tak-tak dopadá do konce akce. Ale to už já nijak neovlivním, že jsou přívody utažené:wuerg:.
    Tak hezkou hru;)

17. slootr

slootr Baron fóra

Nakrmeno zatím 30, 5 dárků se mele, tak mi chybí už jen 10. To je 300 květináčů, 123 mám ve stodole. Tak ještě 177, to do konce v pohodě napadá. Akorát to asi nebude hotovo dneska, jak jsem myslel. Na ploše zraje poslední várka modrých macešek, z toho mi to zřejmě všechno nevyskáče. Ale nevadí, na noc dám asi lískáče a ty to podle dosavadních zkušeností dotáhnou ke zdárnému konci zítra :)

Trepifajksl, evainfo a coneznam tohle ocenili.
  18. coneznam

coneznam Osvícený autor

Bodejď by padalo, všechno zamrzlo. Počkejte do jara, spadnou :D:D:D

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nevim, ale jako by J.C. odjeli do Koreje, protoze teda rozhodne z nocni kytky liska obecna jen na 4 keramiky, to neni moc, ale zasoba ze startu a nekdy az se semele tak uz bude i na stonek...
    Jo a macesky od patku zadny nedelam, stale staci ten stav co jsem mel...

Vypadavat ma 210 keramiky/den, v tuto chvili ma byt 607 (nebo chybet 653 ), mam 1271 (chybi 0 ), mam 100% hotovo.
    Stav macesek : idealne 2021 kusu (700/den ), mam 7536 z 4200 (179% ).
    Zatim uplynulo 48% casu, zbyva 74 hodin.

kiki2305 tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nejsou to ani myši, ani maskované pandy, jsou to Neználkové. Vy je nepoznáte podle klobouku?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.