Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky,
    já mám trošku jinej dotaz.Proč nejde zdobit hned od začátku všechny 3 dorty za jeden kupón. Asi jsem něco špatně pochopila, ale předtím jsem mohla zdobit tři dortíky naráz. Dík za odpověď.

2. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jsem u předposledního úkolu, děkuji neznámému pisateli za radu vyfotit si požadované dorty a pak jen nacvakat co vidím. pěkně to odsýpá. Něco málo jsme našlechtila, vypadlo poměrně dost kuponů, ale s dalšími medvědy počkám na BB a Superkrmivo neb jsem na nule.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mám 10 + 3 kupony, což není špatné vzhledem k tomu, jak málo jich je potřeba na dělání dortů.

kiki2305, evainfo a Sovinka tohle ocenili.
  4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

a teraz co dalej????..este ze to dava SK,,MEDVEDE A prvych slachtencov..:inlove:

Naposledy upraveno: 20/7/17
  5. TeLea

TeLea Pisálek fóra

Kupón dáva len z toho nového :)

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Omlouvám se, pokud jsem dnes při rychlém pročítání diskuze přehlídla, ale chci se zeptat, pamatuju si z předchozí této akce, že Pekárna se dala pomocí boosteru urychlit na polovinu a dávala tak kupon každé 3 hodiny... Nejsem si ani úplně jistá, jestli si to správně vybavuju :oops:, každopádně jsem se zkusila podívat na ofi té předchozí akce (Sladké pečení) a nic o boosteru a jeho vlivu na pekárnu jsem taktéž nenašla, tak prosím - půjde boosterem urychlit "výroba" kuponu pekárnou, nebo je striktně dáno 1 kupon = 6 hodin?
    Předem díky.

kiki2305 tohle ocenil(a).
  7. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Tak to je úžasný,někdo už má celou akci hotovou a já mám dva kupony na dorty - fakt skvělý ale jinak gratuluju

anajavonuj tohle ocenil(a).
  8. doben

doben Ikona fóra

Vypadlo 23 kupónů. Asi nechám i nadále jen stromy, protože tentokrát neplánuji hrát minihru tolikrát jako minule. Kdyby byly zajímavější odměny, tak možná.

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Nestačím zírat a gratuluji ezzra.....já se ani nestačila pořádně rozkoukat

Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

ezzra môžeš ísť už na jedného zlatého bažanta alebo corgonaxDxD.

evainfo a ezzra tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A trošku nám to holení bez břitvy pokračuje. Po skrečování vypadávátek z kouzelných stromů a jiného utahování opasků ještě nezařadili ten pidi BB na rozjetí medvědů, tuším, že trval od 14 do 22 hodin. Tak teď bude jen ten hlavní zítra od 18.00 do neděle do 22.00..... Co dodat? No že takhle si mně nezískáte a just nekoupím ani mikroba.

12. ezzra

ezzra Hrabě fóra

KUTENO...och smolka pijem na terase fresh nealko...alkohol nepijem ziadny som aktivny sofer...

a mne sa osvedcili kupony s chlievov ,,stromy mi hadam dali asi 6 kusov a ani obrie nedali....

podotykam ze som nekupila ziadny kos ani kupon...vyskakali pri zbere a slachtenim to slo samo...

evainfo, danielka0000 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. mamba54

mamba54 Stará škola

Ještě že čtu diskusi, myslela jsem si, že cukrárna se dostane jen s košem, už je na ploše, tak ať maká;):)

Prepperka, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne vypadli asi 4 zo všetkého.Tak som hodil do tuli-domčúrika mackov a už som s tortičkami v polovičke.Dnes už stačilo počkám si na BB.

15. charlibig

charlibig Pisálek fóra

Kde najdu cukrarnu muže mi někdo poradit ? Děkuji

16. angee93

angee93 Rádoby autor

Otázka: v ofi to nějak pro mé oči není zřejmé, počet dortů, které máme sestavit za jeden lístek, záleží na našem výběru (pokud ano kde)? Nebo je to čistě na hře samotné kolik mám jich dá k sestavení? v tabulkám v ofi jsou dorty 1-3 ztěžuje se to nebo si mohu vybrat? ráda pojedu rovnou ty tři :)

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pechfóglová, ten miniBB býval při startu akce v úterý. U akcí, které začínaly čtvrtkem, byl až "velký" BB a pak tam dávali ten malý až po víkendu, zase pro ty dohrávající.

DANKA722 tohle ocenil(a).
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak soráč, ale neukecala jsi mě. Nekoupím.xD

Sovinka tohle ocenil(a).
  19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

u susedov to už rozvoniava, ezzra gratulujem;);), dobehnem na tortu, daj do mraziaka čokoládovú:D

zatiaľ mám [​IMG] kupónov, chýba mi malý babyboom, hotel je plný medveďov a nech si to tam užijú do zajtra večera:music:

Pekáreň sme nedostali, síce v ofi to je ale v chybách pajda píše, že sa dá získať iba s nákupom koša-.-

20. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky..... tak já právě sklidila 9 stájí a nevypadl ani jeden lístek..to jen tak na úvod:wuerg:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.