Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, Baro, pokud se jedná o melouny stromkové.
    Třeba budou kupony dávat medvědi- čili donucovací prostředek, jak je přece jen šlechtit.
    spuntka: S heslem se mi stalo totéž. A na začátku mi ještě naskočilo "loren ipsum".

2. monča81

monča81 Pilný autor

Tak mě vypadli 4 lístky a to cca měla 11 stromu obry( sh , sk, zuzu u něčeho xxl ) a pak pár stromů co jsem měla na bz výší a 1 x křeček žlutý a na téhle ploše mě vypadli cca 2 lístky

3. jaciz

jaciz Rádoby autor

jaktože to nepadá ze stromů????
    Kupón na dort může (ale nemusí) vypadnout při šlechtění. Také bude vyskakovat ze stromů a stájí a z výroben.

4. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

tak kupony jenom ze slechteni ??a pak ctu i ze stromu a staji a vyroben??co tedy plati??a bere nekdo zretel na to,že se pripravujeme a prekopavame hlavni,vedlejsi louku a mytinu???a pak nekdo napise je to jinak???je to ok??vykydaůa jsem stromy i stáje a nepadl ani jeden kupon,,,,,
    mám to nekde odstartovat??dekuji za odpoved

5. tatusa2

tatusa2 Pisálek fóra

nepadá ani zestají a výroben nic

8888milda tohle ocenil(a).
  6. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Půl hlavní louky stromů, půl stáje(medvědi) a vypadly 2 lístky:wuerg:. Z 82 stromů celá 0 lístků.:D To bude dortové fofr pečení.

Naposledy upraveno: 20/7/17
    evainfo a 8888milda tohle ocenili.
  7. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já na všech plochách nechala chlívky a vypadlo 12 ks. Dodáno celkem za 175 bodů ( pokaždé plý počet bodů). Ale nepadlo nic ani z mědvědů, ani z obr stromů

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Catherly

Catherly Zelenáč fóra

Tak se hrnu na akci, včera jsem rozhodila na celou formu výrobny a stáje, jak si nahrabu kuponky a z těch mi tedy nepadl ani jeden... při sklizni stromů z 3 farem 2 kupony, no to je síla, to je spíš uškrcené a ne přiškrcené, ale jak tak koukám nejsem sama, komu to nepadá, škoda, minule se akce povedla, tak tentokráte asi potřebují vydělat přes léto nějaké prachy, tak kupujte košíky :-/

evainfo, Apachie1 a 8888milda tohle ocenili.
  9. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

ze všech třech ploch jen jeden kupon, síla -.-:mad:

evainfo, Apachie1 a 8888milda tohle ocenili.
  10. matěj

matěj Pisálek fóra

akci dávám vale, no co bude jiná a snad lepší. Kupon ani jeden. Ale aby bylo srandy víc, tak mě zmizely hesla!

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Koukám, že se svými 24 kupony na dort (21 + 3 jako dar pro začátek) po kompletní stromové sklizni (se 3 JC) jsem přímo kuponový magnát...

Jen malá otázka:
    U inzerovaného předmětu Cukrárna, který jsme měli obdržet na začátku, mi informace hlásí, že jde o předmět pro akci Sladké pečení (to je zřejmě z té minulé dortové akce). Nevím, kde mám hledat nový slibovaný předmět Cukrárna pro akci Třešnička na dortu. Může mi někdo poradit? Děkuji.

evainfo a zizala42 tohle ocenili.
  12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak nějak mě to přestává bavit.Udělám jen medvědy a na dortíky házím bobek.Souběžné akce,to už neni pohoda,ale štvanice.

Janké861 tohle ocenil(a).
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Z prvních čtyř zkušebních šlechtění 3 kupóny.
    Hela vypadávají, musíš je dát znovu zapamatovat. (A to jsem restartovala a vyčistila).

evainfo tohle ocenil(a).
  14. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahoj všichni. Tak mám takový dojem, že zapomněli zapnout čudlík na vypadávání ze stromů. Vypadly mě dva kupóny a to asi z maxi výrobny a zvěřince, ze stromů úplná prdlinka. Jen tak pro zajímavost mám na lesní mýtině 30 obříků a zbytek obyčejné stromy a NIC. Na divoké louce mám stromy a pár chlívků a taky ani Ň. Divnéééé
    Teď jsem sklidila všechny tulidomky a vypadlo mi 34 kupónů! Další šlechtění si nechám až na BB.

Naposledy upraveno: 20/7/17
    Xenie6161 a evainfo tohle ocenili.
  15. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

tak já mám zase pocit, že to nějak divně počítá a hlavně nemám ani hru se třemi dorty a to to vidím celý rozbalený

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se někdo po....o_O Fakt jen 12 kupónů.:music: Nejspíše nás chtěj donutit ke šlechtění chlupáčů!:p

myš59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  17. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak koukám, že jsem na tom "dobře", ze všech tří ploch - stromy a hlavně stáje celých 5 kupónů-.-:p

Xenie6161, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Takže bez nadšení - 5 kupónů!!!
    Hlavní a divoká samé stromy: 3+1 kupón
    Mýtina: 22 žlutých medvědů, 3 zvěřince, 1 výrobna (31 hod) a zbytek stromy v XXL a v základu: 1 kupón

GordonSargent, evainfo a sisinka tohle ocenili.
  19. olčaML

olčaML Vážený autor

Akci jsem ještě ani neza čala a už ji i ukončím , protože za 23000 bodů ,kde mám stromy a chlívky nedostat ani 1 kupon ,tak to mě opravdu namíchlo nebo zkouší co vydržíme !!!!!!

Xenie6161 a Apachie1 tohle ocenili.
  20. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

No nepadlo ani ze slechteni nic tak to prdim a jdu na banany:p:p

Xenie6161 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.