Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja nič nebúram preto akcie robím.Tie čo chcem komplet urobím celé a niektoré iba potiaľ o aké odmeny mám záujem.Zbytočne sa je tu rozčulovať že sa mení to alebo to.Nemusím byť medzi prvými nie sú to preteky však tí prví nedostanú odmeny na vyše.Či niektorú akciu urobím dva dni alebo jeden deň pred koncom je mi jedno.

2. kupe989

kupe989 Pisálek fóra

Souhlasím vřele s Druidem.Panoramix.

babina51 a eli2006 tohle ocenili.
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak těch mě někdo poslouchat, tak se pobaví... to bylo do píííííí..... a já deb.l sklidila a pak šla na diskuzi. No nic, co napadá to bude a na druhé straně tel: "CO JE?" ... ale nic, farma... Nechtěla jsi náhodou vyčistil auto? Stejně na to nebudeš mít čas, s malou budeš ráda, když to stihneš do večera...
    Jedovatý, leč upřímný a pravdivý...

4. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Jako kdybych věděla, že zase bude změna:DNež jsem sklidila dnes celou farmu, čtu tu o změně s padátkama. Super, budu farmařit až začne akce. Na dorty se těším, měla jsem je očíslované a jela po třech. Tak přeji hezkou hru všem;)

5. larelay

larelay Analytik fóra

Mikeš: ahoj, zkusím dovysvětlit ten můj příspěvek. Nevadí mi, že budou hrát i ti, co nešlechtí, to je dobře a přeji to všem a samozřejmě ať si každý ve spokojenosti splní, co chce - já to tak taky mám, chci dojít, kam si přeji.
    Reagovala jsem na ty změny, není to poprvé. Předpokládám, že kdo akce vymýšlí, tak je i promýšlí. Nabídnu akci (produkt) a stojím si za ním, protože vím, proč to tak dělám. Pak jsou tu diskuse, které by měly sloužit jako zpětná vazba pro RT a myslím, že admini opravdu usilovně reportují vše, co se tu dočtou a má to hlavu a patu. Takže RT musí vědět, že velká část hráčů neplní šlechtitelské akce (neonové apod.), protože je požadováno vysoké množství SK. Takže pokud chtěli nabídnout akci, které by se mohli a chtěli zúčastnit všichni hráči, nebo velká část, tak muselo být jasné, že to nemůže vyskakovat jen při šlechtění...Nehledě na to, že se ofi poslední dobou často průběžně mění...prostě si myslím, že by akce měly být promyšlené a nabízené hráčům již hotové, a ne takové nedodělky. A samozřejmě průběžně v dalších akcích reagovat na zpětnou vazbu hráčů. Toť vše.
    A osobně se mi líbila ta kombinace šlechtění a z toho padátka, pro mne nejmíň náročné na čas a zajímavě spojené. A pořád si myslím, že by akce mohly být náročnější i jednoduché a střed, s tím, že holt nesplní každý, ale těm, kdo chtějí občas víc než jen tupě pěstovat a splnit za dva dny, nabídnout i něco náročnějšího...

babina51 a eli2006 tohle ocenili.
  6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Šance začínají být celkově dost omezené úměrně rostoucí ceně košů. Minulé dorty jsem si fotila a bavilo mě to, tady zatím nechápu co je co a jestli nebudu stopnutá za to že se na medvědy vybodnu ale asi bych neměla být. Nelíbí se mi že kouzelný strom nedává nic, neměl dávat ani věnce a dával. Akci na bahamě jsem nejela ale i tak jsem je měla tož nevím kde se mi ve stodole vzali, neměla jsem žádné pole. Uvidím co bude zítra, ofiko se může měnit ještě do konce akce takže klid. Buď pojedu nebo ne, šlechtění medvědů vynechám. Druhý řádek je ok, hlavně bodově ale sežere mi moc SK a málo dá. Bahamu moc překopávat nemusím a farmu už vůbec ne, vlastně jsem na dorty nachystaná (i žaludek). Tak snad to pro nás dopadne nějak přijatelně když už máme kouzelňáky ne? Fajn den, jednu akci bych si ráda jela. Nemám výrobnu trezorů z vlaku, oželím i tuhle. Čauky, Martina

babina51, axamík a eli2006 tohle ocenili.
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

larelay - nevidím nic liberálního na tom, když se dvě akce současně podmíní šlechtěním, tj. SK.
    Obtížnost akce také nehodnotím podle toho, kolik hráč musí nakoupit SK (v tom to není)
    a aspoň jedna by se měla dát splnit bez jeho nákupu.

Mohla jsi to takhle napsat hned napoprvé a nemusela jsi psát něco o tom, jak chce každý všechny odměny
    zadarmo a něco o dítěti, které neví, že nemůže mít všechno a něco si vydupalo. A to je podle mě dobře,
    že vydupalo a že to farmářské dítě vůbec ve správné chvíli křičí a dupe.
    :D

Edit
    Není třeba posílat mi příspěvky k úpravě, ale psát je tak, aby si neprotiřečily.
    ;)
    V našem daném případě nejsou ve výsledku nešťastní rodiče i děti, ale jsou šťastní jen rodiče.
    Nešťastné děti však nezatratím.
    :)
    V tom, co by RT měl, jsem s tebou zajedno.
    Jinak to nemá cenu.
    Howgh.

Naposledy upraveno: 20/7/17
  8. larelay

larelay Analytik fóra

Mikeš - tak že bych ti příště nejdřív napsala a ty bys příspěvek upravil do té "správné" podoby? Za oběma příspěvky si stojím. Tu liberálnost jsem myslela v tom, jak se v poslední době pružně reaguje během akcí na stesky hráčů (ale jen někdy, u té kupovací TOPky to ze "záhadného" důvodu nešlo). Pořád si myslím, že by RT mělo nabízet promyšlené akce a neměnit to v průběhu, stává se z toho chaos a nakonec stejně nebude nikdo spokojený.
    Je dobře, že dítě (hráč) může křičet a dupat - máme tu na to diskusi. To ještě neznamená, že "rodič" (RT) ihned kmitá, aby dítě bylo spokojené - takový přístup vede akorát k tomu, že jsou ve výsledku nešťastní rodiče i děti. RT má opravdu pročítat zpětnou vazbu od hráčů, kterou jim předávají admini, přemýšlet nad ní. Pak by se nestalo (pokud chtějí, aby tuto akci hrálo co nejvíc hráčů), že dají ty kupony nebo co to je jen za šlechtění. Stejně tak mělo promyslet, z čeho všeho to teda bude vypadávat. Ještě včera odpoledne jsem měla za to, že teda vypadávátka budou ze stromů a chlévů, najednou koukám, že i z výroben - možná to tak bylo psané hned v první opravě, nevím, prostě jsem se v těch změnách ztratila. Takto to podle mne nemá být, není to dobře odvedená práce. A víc už k tomu asi nic, už tak stačilo :)

babina51 tohle ocenil(a).
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Neřekla bych, že RT kmitá, aby byli hráči spokojeni, ale aby byli spokojeni, zejména finančně, jeho šéfové. A tomu podřídí všechno, i dobré mravy.

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bez peněz ,do hospody nelez!o_O
    Jinak při minulé akci se mně výborným způsobem osvědčil program LIGHTSHOT a obyčejné Malování. Takže to u mně vypadalo nějak takhle https://prnt.sc/fy0ha6
    Nějak si nedovedu představit focení mobilem, či psát nějaký zkratky.Úspěšnost jsem měl 100% krom prního zkušebního pokusu.Tak snad sem někomu napomohl jak nato.Program je opravdu velice jednoduchý a rychlý.:)

babina51 a duna.duna1 tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

Pomoc, mám novej mobil a nedokážu udělat foto. Co mám zmáčnout? Dostanu se na fotoaparát, na displeji mi to snímá obraz, ale kde je spoušť?

babina51 a zejdy66 tohle ocenili.
  12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

-pechfógl-

Ale nemohou jít za hranice neb to by nevonělo hráčům a hra bez nich by byl konec.
    Knoflík na foto je přímo na displeji záleží kde a to Ti povím když písneš jakou máš aplikaci nebo telefén...
    A třešniček kolik bude uvidíme...​

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Já do žádné akce nejdu, stačila minulá a mám farmy dost...potřebuji oddych od akcí. Sice mě dorty minule bavily...ale ted do nich nejdu, ani za zlaté prase;):p
    a šlechtit nepotřebuji, sice mám SK dost, ale mám 3 x oranžové medvědy a to mi stačí:)
    Kdo do toho jdete, tak držím palce..já budu oddychovat i za vás:D

evainfo, babina51 a rampusak tohle ocenili.
  14. rampusak

rampusak Veterán fóra

My to měli rozdělené, farmář fotil a já klikala :). Sice se škubal, dortů bylo hodně ale jinak na farmu nesáhne neměl na výběr. Nemám na stole tolik místa, takže dělal i tyčku na selfíčka ale vydržel až do konce akce. Osobně, mám mobil klasik, mě androidy nějak nepřirostly k srdci a ráda ovládám telefon jednou rukou takže by mi to musel připomenou jak se to dělá. Malování mám ale nevím, mě vyhovalo dělat dorty ve dvou. Ta tečka potom byla sladká :inlove:

15. -pechfógl-

Android to není, mám Aligator pro seniory.
    Jo a všimli jste si, že akce ještě ani nezačala a my už jsme si vyvztekali pět stran příspěvků?
    A proč se tomu základu dortu tady říká piškot, když je to korpus? oVni nikdy nepekli, nekladl, nemrazili?:)

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Aha tak tam je to jednoduché stačí zvolit fotoaparát a pak zmáčknout klávesu č.5
    Lépe je fotit na SD kartu než do přístroje, tento typ stroje nemá velké rozlišení ale i tak foto zabere dost místa.

Já tedy ještě nevím zda akci budu dělat , záleží na počasí...
    Mimo to se ve Francii šlape a to já můžu.​

17. -pechfógl-

Díky, funguje to, čemuž se ve svém případě srdečně divím. :p
    A už se to blíží, 14. hodina co nevidět a mně dvakrát naskočila modrá omrazovka. teď už zbývá jen hypnóza a zaříkávání.

zejdy66, Trepifajksl a babina51 tohle ocenili.
  18. Sumec

Sumec Rádoby autor

Zdarec farmáři....teda cukráři....málem mě trefil šlak ,když jsem zjistil,že se zase budou patlat dorty,polevy,třešínky a jiné šlehací čokoládové bejkárny.Tak tuto akci si pamatuju jako žádnou jinou a NIKDY už se do takové sladké příšernosti nepustím.Pamatovat si co je nakecáno na piškotové buchtě to vopravdu nešlo,aspon mě néééééé.Rady jako že vyfotit,nakreslit,napsat....pche u mě nefungovalo nic,já sem to tam mrskal jako zedník maltu,kde byly jahody mrskal jsem tam borůvky....a zase navopak.
    Udělám si v průběhu akce řízek z krkovice,zajím to sulcem, přidám si bůček s česnekem a vyrazím na ryby.
    Mám já to zapotřebí tejrat se s tím sladkým nesmyslem,NEMÁM a ještě čekat co mě náhodně vypadne.:p
    Kdo se do toho pustí tak at mu to peče a zdobí.

19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

pechfóglová - Modrá obrazovka?? A děláš s tím něco? Třeba občas vyčistit PC, odstranit přebytečné soubory a uvolnit tím kapacitu paměti počítače, pročistit PC nějakým antivirovým programem, defragmentaci....... a až potom bych se pustil do nějakých okultních věd.

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já se na to vy...hecnu. Zrušil jsem nějaké výrobny, dodal stromy a nakonec se dovím, o 15 hodin později, že zbytečně. :cry:Mňo, po první sklizni je tam zase vrátím, ať mám ty protivný krabice a vějíře z krku.:p
    Papír nachystán, recykluji. co se dá. Oboustranně potištěný, měkký matroš dávám Číčolíně pod kočkolit, abych nemusel kočičí toaletu příliš drbat. A děsně mě štve ten lesklý, tvrdý materiál, co jde opravdu jen do modré popelnice. Ledaže bych ho použil na výrobu závěsů, misek a podobných pracholapů.
    Teď jsem na vážkách - čekat, sklidit a pak jít zdřímnout před noční 12ctkou a nebo nejdříve zdřímnout, sklidit a vyrazit na vlak?
    Jó, korunou si hodím, až se budu ptát, zda tu akci začít anebo jít spát...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.