Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Katule008 - "...cukrárna, co byla dostanutá..." :D:D Tos mě dostala xDxD

No super, měla jsem na ploše cukrárnu s bosterem a hádejte co ? Zbourala jsem ji kombajnem :sleepy: Dopihele :cry:
    Včera ze tří ploch stromů v základu 12 kupónů, dneska ze tří ploch chlívků (delších) 10 kupónů (ale s JC). Takže už můžu zkusit nějakého dortíka uplácat :D Ale radši bych pekla nějaké masíčko :p

2. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Mě též nic nepadá, ted jsem sklidila a lístků 0:(,zkusím něco vyměnit pak uvidíme.

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já nejsem nespokojená, protože akce nenabízí ani závratné odměny, ani není nijak dlouhá, po pár kuponech je hotovo a dorty navíc zase až tak úžasnou protihodnotu neoddají, při mém obvyklém štěstí krejcary, krejcary, BZ a pro změnu krejcary, takže omezené vypadávání beru jako předem avizované a jako důsledek souběžné akce, přece jen dát něco náročnějšího na zcela shodný start by už nebylo moc v mezích prázdninového provozu odpočinkové hry.
    Ale nevím, jestli byl úmysl RT až tolik hráčů nakrknout, když z plochy dlouhých chlívů v základu nevyskočí nic. Mě nenaštvali ani nerozladili, ale přece jen lehce překvapili, čekala bych aspoň ten symbolický jeden kupon. Pro úplnost dodávám, že šlo o mýtinu, kde je zvěřinec se 6 chlívy, 2x bizon, nějací ježci a zbytek medvědi v základu, kivi nedávám, nemám pro ně krmivo, takže nevyzkoušeni, ale jinak celkem myslím, že jsou tam v základu ty z nejdelších chlívků. Zbytek políček jsou 20hod. stromy v základu, které ale nebyly ráno zralé, včera tato stejně obsazená plocha dala v přípravě 1 kupon. Utáhli to pořádně :).

Myslím, že mnoha lidem uniká propojenost obou akcí, myslím, že ze šlechtění vyskáče kuponů dostatek ke splnění i něco navíc, máme taky cukrárnu/pekáreň, která dává s jistotou lístky, divím se, že to tolik hráčů pokládá za nehratelné, pravda, není to hotové ze 3/4 3 hodiny po startu, ale proč? Na to máme šlechtící akci, tam je to šup hup a pak pro mnohé nuda... Je léto, já cítím potřebu celkově zvolnit a nevadí mi, že mi něco na farmě utíká, ani když to je takovéto slow, cítím pohodu a mám farmu zase docela dost ráda.

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj lucie1978,

z čeho ti nic nepadá? Těžko radit, když nevíme co sklízíš.

DANKA722 tohle ocenil(a).
  5. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

krákora
    no zatím jsem zorala 4 pokusy,
    už nejsem nejmladší a je to znát na postřehu i rychlosti ovládání

Xenie6161 a krakoramaja tohle ocenili.
  6. flexka

flexka Hrabě fóra

A máme tu zase chybu, jak minule - přeskočí to jednu vrstvu:

Co se s tím tenkrát dělalo, mám si stěžovat na podpoře, nebo na lampárně? Zase těch kuponů padá poskrovnu, takže je to o odst bolestnější, než minule.

Helena1313, marcelina0007 a Xenie6161 tohle ocenili.
  7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

z 43 červených netopierov s veľa JC [​IMG]-.-, tadiaľ cesta nevedie, už som prestavala na neon kurniky, včera dali s rovnakým počtom JC 3-4 poukážky za 1,44 hod.

a už ju máš v parku? ;) po skúsenosti z minulej akcie išla hneď tam, lepšie na ňu zabudnúť, to menej naštve, ako si ju zbúrať8)

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak abych nebyla ten co stahuje gatě před brodem odstranila jsem stromky. Dala ježky, vlky a kohouty. Mám na jedné ploše 6 JC a uvidím co bude. Šlechtit mě nedonutí, tak moc je poslouchat nehodlám. Navíc to nemám ani v plánu, stonek ten druhý zase tak lukrativní není když jsem se mrkla jak dlouho trvá a škoda SK. S touhle taktikou na mě RT nechoď...Uvidím co bude za přívaly, minulou akci jsme nafotili tolik dortů že už nás to nebavilo ke konci a teď? Ten jeden jsem schopná si i zapamatovat. Když to nepůjde po dobrém půjde to po zlém, ignorovat je jediná možnost aniž by mě farma přestala bavit. Čauky, čekám na příval lístků ne migrantů prosím...Martina

sovinko jenomže já šlechtit nechci vo tom to je. Proč si nechat dávat nedobrovolně smyčku kolem krku, nešlechtíš? Tak si počkej a nebo se nedočkej. SK mám ale nešlechtím moc, na genetiku je to škoda a navíc zrovna v této akci nic tak závratného za odměny pro mě není.

o legendě pochybuju dost dlouho a o tom co každá farma dostane také. při pejří u mě nic lepšího než 2x SK a několikrát kombajn, vedle lítaly i zlaté banány. Halt, někdo je v horší zóně a s tím asi nic dělat nejde.

Naposledy upraveno: 21/7/17
    evainfo, marcelina0007 a k.vitek tohle ocenili.
  9. stěby

stěby Hvězda fóra

Chápu utažení padátek a vím, že času je dost, ale pokud sklidím kompletní farmu stromy, chlévy (včetně obr a ta nejdelší zvířata) a vypadne mi 1, slovy jeden kupon, nepřijde mi to ani trochu vtipné, spíš obludně demotivující. Předpokládám, že akci nakonec splním díky šlechtění, ale tohle mě od dortování silně odrazuje. :wuerg::wuerg:

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Fakt nevím, co tady skuhráte, že to nepadá. Počkejte si na BB a je to úplně v pohodě. Včera jsem to zkoušel a ta jmenovaná
    "mizivá šance" na vypadnutí lupenu u šlechtění je skoro 25%, což je daleko více než u všeho ostatního. Odzkoušeno včera.
    Samozřejmě, když si někdo zbourá začátečnickou nezkušeností cukrárnu, tak pro něj radu nemám .... :p:p

11. flexka

flexka Hrabě fóra

Sím, sím, pane učiteli, a když nechcu šlechtit a chcu péct dortíčky? Nebo jsou to jen části jedné akce a nende to samostatně? Pane učiteli, já se hlásím!
    P.S. cukrárnu jsem objevila včil a nandala na plochu, bo jsem koš nekupovala a tak nevím, kdy a jak se mi objevila...

Ajtyk - cukrárna je nebezpečná, souhlasím, kde dávají jen ty sladké věci, tak jsem v bezpečí, ale znám jednu s tak dobrými chlebíčky, že pak po návštěvě bych potřebovala týden žrát jen trávu, jak ve svém podpisu, nebo horké právě upražené slané mandle... sakryš, jdu sušit klávesnici

12. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

kuželko, nesmíš zapomínat na to, že někteří mají
    zákaz cukrárny vžitý do krve
    :p

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Není nad rady mistra.....a navíc si nevidí ani na špičku chro chro, tleskám.

evainfo, Helena1313 a bbowling tohle ocenili.
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

DANKA722 a kuželka - mám asi nějaký slabší den dneska (je dusno, voda se málo okysličuje)... No co už, párkrát ji ještě při stěhování citrónů zbourám a pak ji snad vrznu do toho parkuxD Njn, nejni každý den posvícení :sleepy:xD Ale to se poddá...snad...
    Už můj dědeček říkával : Když je blbá hlava, tak tím trpí celé tělo ;)

PS: Kdyby místo cukrárny byla masna, tak se mi to nestane :p

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Byl bych nerad, aby můj následující příspěvek byl brán jako stížnost.;) Je to spíše konstatování daného stavu. Sklidil jsem ze všech ploch Farmy stromy a k tomu pár chlívků a výsledek 1 + 2 +1, u Buclíka jsem to hned proměnil na dorty a cíl cukrářské akce už mám v dohledu a jsem bohatší o několik medvědů ( včetně těch krátkočelých) - ten BB začínám vidět v růžových barvách - jen aby to nebyla moje černá budoucnost. xDxDPohodička, není kam spěchat....... a ten druidí medvěd zase nikde. Psal jsem nějaké potfoře na podporu anebo o podporu či snad o přidělení nějaké potfory, aby mě podpořila - znáte ten stav mysli, blíží se pátek, člověk už je myšlenkami někde jinde - už si to nepamatuji a ta říkala, že medvědí kůže je u nějakého Vaška a když jsem ten druid, tak si mám nějak poradit. 8):DTakže o víkendu vyrazím na Avalon anebo do Třísova či do Stradonic u Berouna anebo ještě ke Starému Hradisku a tam se v lůnu přírody poradím, co s tím.;)xDxD

16. zimní

zimní Pisálek fóra

Zdravím, jak tak čtu tuhle diskuzi, mám pocit, že akce Třešnička je jen pro hráče od level 100 výše. Kde bych vzala 34 červených netopýrů? Nebo celou plochu obr-stromů? Asi by se tvůrci měli zamyslet, že i hráči v nižších levelech si také chtějí zahrát, a když už vypouštějí hru pro "mazáky", měli by upozornit, že kdo má nižší level než 100, tak si ani neškrtne.

17. Persefone

Persefone Aktivní autor

Asi bych měla začít číst ofi k akcím pořádněji. :music: Náhodou jsem zabloudila do lišty mezi dekorace a objevila Cukrárnu dávající kupóny do téhle akce. Nějak jsem zapomněla, že jsme ji i při minulé akci dostali. Jo, zbytečně jsem se připravila asi o tři kupóny, které jsem od včerejška mohla mít.
    No, vytáhla jsem ji z lišty a teď čekám, až mi dá kupón. Moc to nepadá. Ale třeba pár kupónů přibude, až začnu večer šlechtit medvědy.

DANKA722, Helena1313 a skalara.v tohle ocenili.
  18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ale no tak, nechej toho.... já taky nejsem level 100 a vyšší a kdo si chce poradit, tak ten si poradí - nemáš červené netopýry, tak tam dej jen ty základní, nemáš obr-stromy, no tak tam dej taky ty základní ( z těch XL a XXL to minule padalo hůř) a stáje a výrobny tam dej ty s největší bodovou hodnotou a nechej celou plochu dozrát a pak skliď a uvidíš, jestli to bude padat či nikoliv. To víš, kdo chce, ten hledá způsoby a kdo nechce, ten hledá důvody. Poučení z minulé akce - nejvíce to začalo padat, když jsem celou akci skončil..... no tak jsem si ji prodloužil a bylo to. Máš alespoň ty medvědy - protože u těch je nějaká jistota, že z nich něco při šlechtění vypadne. A cukrárna Ti dodá jeden kupón za 6 hodin a pokud ji nemáš, tak se podívej do bedny pod tu modrou vázičku a dej si ji do Parku anebo na Ostrov pokladů. Kein stress.

19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Obtížnosti akce: vysoká je prostě obtížnost akce vysoká :p:p

20. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

bbowling - v tom je právě ten háček. Při šlechtění to padá, takže nakup SK a šlechti, aby jsi mohl plnit dorty a jinak máš smůlu, třeba se k něčemu dohrabeš.

evainfo, k.vitek a Helena1313 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.