Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj, jestli to nebude tímto, je to i v ofi jako doplňkový bonus k minihře, dávám to sem pro ujasnění situace a pro poučeních ostatních, ať nemusí listovat až na začátek do ofi .. tolik na vysvětlenou k rozdílnostem v medvědech na dvou farmách - může se to stát. :eek:)

Úroveň 1-10 Úroveň 11 a vyšší
    Úspěšná hraNeúspěšná hraÚspěšná hraNeúspěšná hra
    125x level BZ
    75x Bahamarama level TBZ
    2x superkrmivo
    4x parfém
    1x růžové želé
    4x medvěd
    1x medvěd krátkočelý

1x hvězdička
    62,5x level BZ
    37,5x Bahamarama level TBZ
    2x parfém
    2x medvěd
    250x level BZ
    150x Bahamarama level TBZ
    4x superkrmivo
    8x parfém
    2x růžové želé
    8x medvěd
    2x medvěd krátkočelý

pomocník pro chov na 6 hod.
    2x hvězdička
    1x zlatý banán
    125x level BZ
    75x Bahamarama level TBZ
    2x superkrmivo
    4x parfém
    1x růžové želé
    4x medvěd
    1x medvěd krátkočelý

1x hvězdička

larelay a GordonSargent tohle ocenili.
  2. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Moje počty
    potřebný počet kuponů:
    a/ 100% úspěchu /takových bude méně/-62 kuponů
    b/ 50% úspěchu /to je myslím spodní hranice úspěchu/-106
    c/ mnou odhadovaný průměr 84 kuponů

odečet na cukrárnu
    1 slizen denně 4 kupony /předpokládán že prvý den kvůli nejasnostem nevyšel/
    2 sklizně denně 8 kuponů
    3 sklizně denně 12 kuponu
    4 sklizně vstávat nebudu tedy nepočítám

pak pro c2 =76 kuponů

tedy 15,2 kuponů denně

z dosavadního průběhu myslím, že akce nebude zvládnutelná pro běžného hráče
    bez uplatnění aktivních prvků /stromy,zvěř../ na 100% možných ploch.
    Kdo disponuje obrstromy má velkou výhodu.
    Ale spíše bude třeba zapojit i šlechtění

Naposledy upraveno: 21/7/17
    larelay tohle ocenil(a).
  3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné páteční ráno plné sluníčka[​IMG]

Tak včera po sklizni mně vypadalo ze dvou ploch stromů XXL a jedné plochy obrstromů a pár chlívků 31 kuponů. Pak jsem otočila husy - 5 kuponů, delší chlívky myší daly také 5 kusů a vyplnila jsem čas 2x slepicema a vždy po nula kusech kuponů. Na noc šly opět stromy, ze stejného složení jako při začátku akce jsem ráno získala 15 kuponů. A jen tak když začalo šlechtění medvědů jsem dala tak odhadem 100 -110 tulidomků s medvědama. Ne kvůli kuponům, ty by určitě za dobu akce ze stromů a chlívků vypadaly, ale prostě jsem si chtěla zkusit zašlechtit. Mimochodem byla to mizérie..... Ze šlechtění nějaké kupony také vypadly, ale zdaleko to nebylo to, co bývalo při jiných akcí.

Teď mám ve stodole 83 kuponů a vůbec se mně na sestavování dortů nechce. Nechám to asi na večer k televizi, teď se půjdu ještě za chládku asi podívat na reál zahradu.

[​IMG][​IMG]
    P.S. asi bych měla dodat, že letáky vypadly za pomoci 24 J.C.

4. larelay

larelay Analytik fóra

Škoda těch počátečních zmatků na začátku, to se namíchlo hodně hráčů (že to bude padat jen ze šlechtění). Teď to zase vypadá, že šlechtění (ve větším množství) bude sázka na jistotu, stromy asi nemá smysl dávat (z jedné plochy xxl stromů - vím, obyč jsou lepší), s 10 JC jen 1 kupon, takže snad vyladit nějaké chlívky, které dávat budou. A to znamená číst diskusi a dát na rady hráčů, a to ne každý hráč dělá a chce dělat.
    A taky je škoda, že k tomu došlo zrovna u akce, která spoustu hráčů bavila. My se s malým u dortů včera bavili. Normálně mne nenechá hrát (se mu nedivím), ale protože je úžasně šikovný a ještě před 2.rokem se naučil barvy, tak "pekl" se mnou a plácali jsme tam barvičky a koukali, kdo peče, jestli medvěd nebo myška...a byla to sranda. A pořád jen "eště", "eště", bohužel kupony došly :) Takže čekáme na BB, to se nebojím, že by nevypadalo.
    Akce je asi splnitelná, jen se prostě její průběh strašně moc rozchází s tím, jaké bylo očekávání hráčů (že to bude padat běžně). No, ale Farmerama chce velkou pružnost hráčů a ještě větší trpělivost a vyšší hranici frustrační tolerance :) A v tom se hóóódně učíme :)

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jen k tý Cukrárně, byla dostanutá automaticky, protože kamarádka akci ještě nezačala, zatím jen sklízí a koš na 100% nekoupila a Cukrárna byla normálně v dekoracích.

larelay tohle ocenil(a).
  6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Do... jaktože mi to z chlívků a stromů nepadá :(
    včera pouze 5 nebo 6 kuponů, dnes zatím nic
    a že mám na ploše medvědy, výrobny, pštrosy... žádná ořezávátka >:(

EDIT:
    p-eetra díky za tipy! Budu muset vyměnit neonové králíky, neonové slepice, pštrosy, krtky a jezevce (ty potřebuju do Družstva) prostě za jiné chlívky.

larelay a lott_lott tohle ocenili.
  7. p-eetra

p-eetra Vážený autor

takže z čeho mi to padá: plocha medvědů- 1 kupon, ale z chlívků kivi ( 7 chlívků) vypadly 3 kupony. Jinak z želv, ježků - nic. Asi dokoupím kivi :)

evainfo, Květa54 a k.vitek tohle ocenili.
  8. lott_lott

lott_lott Stará škola

Mně taky nic nepadá a to mám i obrstromy a růžové chlívky. Dnes vypadla nula, musela jsem se začít smát, protože se evidentně na moji farmu s padátky zapomnělo xD

9. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Ha - 3 kusy (z toho jeden z cukrárny) to je světový unikát -.-

k.vitek a kerim1947 tohle ocenili.
  10. maxikov

maxikov Aktivní autor

od začátku akce pouze 6 kuponů,takhle to určitě nedám

kerim1947 tohle ocenil(a).
  11. flexka

flexka Hrabě fóra

Nikdy nevěř hubenému kuchaři - ten Buclík je na prase silně podvyživený a pak to tak dopadá. Jak říkám, s chlívky mám kliku a tak mám dnes ráno ze stromů, oranž koček, oranž psů, oranž medvědů, pávů, lasiček a želv krásných 6 kupónů a celkově 15 (nevím, kolik jsme měli zdarma). Uvidím, co padne z tulidomku, čekám na BB.

MatysekKamilek, Pitrýsek47 a dasa1143 tohle ocenili.
  12. maxikov

maxikov Aktivní autor

Lidičky,jak si vyberu počet dortů.Chtěla bych dělat tři zaráz. Nebo je to o náhodě?

13. malanek70

malanek70 Expert fóra

Já bych přidal ještě aspoň dvě akce, ať je v tom ještě větší bordel. Každou chvíli je něco přeškrtlé, druhý den už to zas platí, kuponů vypadlo zatím asi pět, ...opět se něco tvůrcům PODAŘILO . :mad: To už ty návody budeme muset za chvíli číst každou hodinu. Poraďte autorům, ať připraví jednou za čas nějakou akci a raději pořádně, bude hra určitě zábavnější.

14. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

počet dortu je pevně stanoven pro každé kolo viz ofiko

malanek70 tohle ocenil(a).
  15. malanek70

malanek70 Expert fóra

maxikov - tři jsou až v poslední etapě, podívej se na řádek "MISE"

16. jonyxxl

jonyxxl Zelenáč fóra

tak si myslím,že kupony budou padat z šlechtění,nějaké jsem zkusil a napadalo mě jich z40šlechtění 15ks,a ze tří ploch-stromů+ chlívků+ výrobny-3ks to je z každé ploch 1,,

evainfo tohle ocenil(a).
  17. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

po včerejší skllizni kde mě vypadlo.3 ks kuponů jsem vyndal svoje zaprášený zlatý chlívky(bobry oslíky,včely,pštrosy..atd)jsou to ty c++,a dnes jsem měl 15 ks,není to moc, ale aspoń něco,než bude BB

18. zeleznice

zeleznice Zelenáč fóra

Při minulých dortech mě zlobila výroba, nenabízel se výběr jedné z ingrediencí dortu, takže jsem ho nemohla mít správně.
    I říkala jsem si, že opakovačka už bude much zbavená.
    Tak to jsem si říkala špatně, protože se to stává zase.....

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ten jeden lístek z ranní sklizně asi dvou stromů mě skutečně pobavil xDxD

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dlouhé stromy cca 300 kusů daly množství odpovídající celkovému požadavku - tj. na hlavní 4, na divošce 2. Husy nic, z oslího zvěřince byl 1. Jeden byl ráno z cca 130 stromů XXL, 2 z cukrárny (ještě 3 dnes budou). Celkem 10 od včerejšího večera. To je pro mě dostatečný počet na to být v klidu, byť to zdánlivě "nepadá".

ajtyk - ty vážně počítáš s tolika nepovedenými pokusy?

vladenkaner a Lyzarka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.