Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

.macca.
    Ano jde to přes malování. Už jsem něco našlechtila a tak jsem udělala pár dortů i dvojdortů bez chyby. Akorát když dám obě stránky vedle sebe, je to dost malé, ale jde to.

evainfo, eli2006 a marcelina0007 tohle ocenili.
  2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím pechfógl a máš stromečky, stáje a výrobny?
    danda

Já sklízela relativně pozdě v 16:00 a vypadlo 11 + 3 dar od RT = 14 celkem bída, bída... já vás varovala :(

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Z 37 králíkáren na mýtině vypadly 2 kupony :D, tak jsem tam hodila slepice, třeba dají víc xD

4. zizala42

zizala42 Stálice fóra

ze slepic mi nevypadlo nic :sleepy:, jdu si zas lehnou. Musím zítra přežít ještě jeden pracovní den.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak po sklizení stromů a chlívků ve 14 hodin 7 kousků, tak to je tedy mazec. Uvidíme, jak to půjde dál. Konec je zatím v nedohlednu, ale jsme teprve na začátku. Pěkný večer a držme si palce, ať to zvládneme v čase. ;););)

evainfo, eli2006 a rijkax tohle ocenili.
  6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky ve spolek :)
    jupí, zařvala jsem po návratu z dovolené, dortíky, jupííí
    dovezla jsem si aj dva frgály...
    a ejhle jen 5 lístků z dvou ploch medvíďat a jednoho mixu pávů, veverek a jiné havěti...
    no neva 5+3... a už se peče stejně jako Slunce, jen abych ty dortíky nespálila, jako ono mě, můj frňákovník :D :D
    vytáhla jsem si z ounorové akce obrázek a už si zase čísluji....
    112, 221, 313, 143 342 :D :D ;)

7. gepko

gepko Rádoby autor

Minule hra skvělá, ale dnes jsem z celé farmy sklidila jen 1 kupon a to mají vypadávat ze stromů a chlévů . Tak to tedy není pravda. Snížené "vypadávání" je škrtnuté v textu.

evainfo, miloun a eli2006 tohle ocenili.
  8. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No uvidíme... minule jsem tuhle akci udělal, záleží jak to bude padat.... Sázím dlouhodobky, protože mám ještě zítra dvanáctku... A pondělí a úterý pro jistotu zase.....

evainfo, eli2006 a danielka0000 tohle ocenili.
  9. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak já taky ze všeho čtyři.Hurááááá.:cry:

evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  10. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Díky, mám všechno, pole mám jen na divoké louce... Na hlavní farmě jsou samé stáje a výrobny a na lesní mýtině pár stájí a jinak stromy....

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

aničkamalířka - po dovolené jsi vysmátá, to je dobře. Ale z těch tvých čísel bych měla maglajz. Používám začáteční písmena Hnědá, Bílá, Růžová, Oranžová, Pruhy, Modrá, Jahody. Píšu odzdola, tak jak je pak skládám. Akorát nesmím psát jak doktoři, pak nevím, jestli to je H nebo M. Ještě štěstí, že ta modrá tam moc nebývá.

12. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Akce s dortíky, by byla pěkná.. ovšem zase je stavěná hlavně pro ty, kteří mají prašule a mohou utrácet za "koše" jj, to se jim to potom hraje. Jinak kupony padají opravdu lakomě.. A proč nepadaj ani z kouzelných stromů, to také nechápu. Vlastně, že se tak divím.. právě proto, abychom kupovali a kupovali... a vo tom to je.. Ne! Farma, která se mi dříve moc líbila a bavila mě a honila jsem se v pěstování, jako blázen.. už není hra :(:(

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Cukrárnu mám, správnou, ale zkrátit mi nejde. To mám asi jako kompenzaci za toho tančícího medvěda :oops:

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Y_n_o - Nejde? Mně šla. Máš s modrými dlaždicemi? Ta minulá má růžové.

PS: ze slepic se objevil jeden kupon, tak jsem je ještě otočila, pak půjdou na řadu kočky a zítra nejspíš zase husy xD

Naposledy upraveno: 20/7/17
  15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Hotovo, fuj jsem přeslazená:)

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak prima, už mám taky správnou cukrárnu a hned jsem ji boosterem zkrátila na 3hod. a jsem celkem spokojená - jak málo stačí ke spokojenosti po těch nejasnostech na začátku, jestli on nás RT netrénuje na nějaké ještě více zátěžové situace :D.
    Ta stará, kterou mi dali předtím, mi zatím zůstala, tak sedí v parku a pšt, mi by se docela hodila, tak by tam mohla zůstat jako drobná kompenzace, no ni?
    Jinak mně ze dvou ploch stromů a jedné plochy s medvědy, jedním zvěřincem a v mezerách stromy vyskočilo 6 kuponů + 3 darované, celkem 9 odehraných pokusů, no co no, nohu si za krk nedám a splnitelné to je, tak se zaměřím na zítřejší BB a medvídky.

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Krákorko, dík, měla růžové dlaždice. Ale do hry jsem se přihlašovala doma až po třičtvrtě na šest, tak mne nenapadlo, že mám v liště i tu starou; prostě jsem klikla na cukrárnu... a ony jsou tam dvě... hlavně, že mám čtyři oči :sleepy:

18. Marcis71

Marcis71 Pisálek fóra

• Mě dorty minule taky hodně bavily. Těšila jsem se ně. Medvědy taky hrát nebudu. Je třeba občas oddych:))

19. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Alexandria1 - cítím to úplně stejně jako Ty. Měla jsem hru ráda a bavila mě. Teď z ní udělali hru zaplať, nakup, nebo nic nedokážeš a nikam se neposuneš.

michalka59, miloun a eli2006 tohle ocenili.
  20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ze sklizně zvířat, většinou tygr, tukan, dort, a výroben ani jeden lístek. Takže spoléhají na šlechtění. Můžou, halt foťák bude v klidu a jde se brzo spát. Brou brou Martina, jsem malinko rozladěná jak jsou stále víc nenažraní.

evainfo a miloun tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.