Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bzuk-a-ťuk

bzuk-a-ťuk Zelenáč fóra

Teď jsem dostala novou cukrárnu koše nekupuje a dává jeden kupon na dort zkuste se přihlásit znovu

eli2006 a maribeja tohle ocenili.
  2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

3. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) cukrárna se mi připsala až teď! musela jsem vypnout farmu.. znova zapnout a pak se načetla:)

eli2006, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  4. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak stromy a stáje dávají PRD a velký,ale žádný stres kam se dopeču tak tam budu.
    FA114...BAHA354

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak cukrárnu mám správnou a lze ji urychlovat boostery - vyzkoušeno. Bohužel jen jedním, takže čas se zkrátí na 3 hodiny.

eli2006 tohle ocenil(a).
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) tak jsem čekala na pátou až sklidím, celem 11+3 kupónů, na hlavní jen stromky 3 kupóny, divoška stromky + pár chlívků 1kupon a lesní samé obr stromky 7 kupónů :p to je mazec, ale se mě to hodně sekalo a já nedočkavec šla při tom hned péci. No mi masožravci tomu sladkému tolik nedáme [​IMG] a ještě ty první začala od vrchu xD chce to přemýšlet a nebýt zbrklá :p ... Tak si to nechám na zítřek večer po práci, bude klídeček a to povalí :p Akcička hezká a už se těším na další sklizně. Medvídci nachystaní na večerní BB (zítra) a všem držím palečky ;)
    P.S. Právě mi dovezli na farmu cukrárnu :D ..

Naposledy upraveno: 20/7/17
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Cela akce je divna, no Cukrarnu mam, ale pro zmenu jsem z vyrobny a zverince na maximu ziskal NULA listku, doufal jsem ze z kazdy aspon jeden by mel vypadnout...
    Pada to nebo ne z chlivku, tedy ted, pred par hodinama neco vypadlo (celkem mam 8 listku), takze to neni uplne snadny, kdyz clovek pul dne nemuze otacet farmu...

8. .macca.

.macca. Hrabě fóra

tak tohle se jim moc nepovedlo napřed zmatky s čeho budou padat kupony, kdyby to nechali tak jak to bylo jenom při šlechtění tak by to vyšlo nastejno ze stromů a stájí skoro nic stromy nechám do zítřka, zruším je a dám pole takhle to nemá cenu až bude bb tak něco našlechtím co vypadne to vypadne rozhodně toho bude víc než dnes šlechtící akce nedělávám budu si šlechtit pandy do ukolu

Edit šlechtící medvědi už jsou vidět na trhu ale nějak se jim tam zamíchali nové stromy

Naposledy upraveno: 20/7/17
  9. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, mám hotovo, napadalo mi mraky kupónů na dorty. Po zkušenostech z minulého "pečení" se mi docela dařilo, minula jsem se jen 3x, jinak vždy plný počet a dorty, které odpovídají požadavku. HURÁ! Jára

10. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Teď jsem sklidila na všech třech plochách asi 70ks stromů, možná i víc a výsledek je 0 kuponků :wuerg:>:(, to mi hlava nebere !!

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tassadar:Vzhledem ke ztrátě odrážedla (oprava až za 14 dní) jsem nucena sedět před počítačem a otáčím farmu, co se dá. Že by to mělo nějaký výsledek, nepozoruju.:p
    Modíci - a fakt to někdo v Hamburku nezapomněl zapnout?;)

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ted jsem sklidil celou farmu stromů a stají -výsledek 4 KS JSEM ZNECHUCEN Odcházím na škopek

13. monča81

monča81 Pilný autor

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš, ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Já 25 stromů obry cca 1,300 bz a výše kde mám xxl spr 1,300bz xxl 2600 bz , zuzu 1300 bz , urychlovač na strom 1300bz a xl 1950 bz ( pro představu ) a 1x křeček žlutý a pár stromů a a vypadli mě 2 kupony a to nemluvím že jsem měla vránu co dává bz, a oblaky všechny odklikné a zbytek dekorek

Naposledy upraveno moderátorem: 20/7/17
    eli2006 a kačenka5 tohle ocenili.
  14. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký den. Takže mystifikace, ze sklizně různých chlívků a stromů ani jeden kupón. Takže rádoby dobrý skutek, ovšem bez efektu. Tak nezbude než opravdu šlechtit, ale jak tu někdo psal, při BB budou nejspíš utažené kohoutky. Potřebné množství kupónů sice není velké, ale opět ta náhoda bez ohledu na přípravu, energii nebo schopnosti. Tudíž něco našlechtím, účel světí prostředky, ale důvěra klesá na nulu.

Kajícně se omlouvám, teď mi z 30-ti chlívků vypadl jeden kupón :)

15. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

akci neplním, ale sleduji, jak mi padají lístky na dorty... za celé odpoledne co sklízím tak mi přesně vypadlo 0 lístků:cry:xD

16. iDavis

iDavis Baron fóra

Takže zozbieral som 3 plochy plné stromov so 6 chlievmi a vypadlo 11 poukážok. Sťahoval som 3 JC. Síce to nie je nič moc, ale budem šľachtiť, takže tam to napadá. :)

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Vrátil jsem se důkladně vychlazený na farmu a ejhle, bafla na mě cedule s informací typu
    odvolávám co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil. Ani nemám odvahu se do té lišty podívat
    jestli tam ta správná cukrárna opravdu je.
    :DxD

18. flexaton

flexaton Rádoby autor

Tak jsem sklidil farmu plnou stromů a chlívů a vypadl 1 lístek :) Asi už s tím brzo seknu.

19. .macca.

.macca. Hrabě fóra

POMOC jdou vám ty dorty přes malování? mě to nejde vím jak se to dělá ale u těch dortů mě to nefunguje

20. JarousDc007

JarousDc007 Pisálek fóra

Ahoj farmáři, právě jsem sklidil celou Farmu vč. stromů a chlívků a vypadlo mi 0 kuponů na dorty, tak je někde asi chybička..
    Aspoň že to neni moje chyba, Netopýří řádek na stonku jsem prošvihl o půl hod a 3 vývary, protože jsem se zakecal u tv, a Bahama akci o 18 recenzí, ale protože musím chodit do práce, nedá se svítit.. Jen mě zajímá, jestli to bude padat aspoň při Babyboomu.. Pevný nervy, čus JaroušDc

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.