Třešnička na dortu (20.7. - 25.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak se omlouvám, za šíření poplašné zprávy, cukrárnu mám sice na ploše, ale je to jen dekorka, moje první doměnka, že je to jen při zakoupení koše se potvrdila, bohužel:eek::p:(

babina51 a evainfo tohle ocenili.
  2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

DANKA722, japato, já pekárnu mám? Je na ploše a jen nevím, jestli bude dávat lístky a jestli jde zkrátit boosterem, jak to myslím šlo minule.... Byla v dekoracích.

Edit: V ofi je ale uvedeno, že kupony budeme mít možnost získávat i z pekárny, kterou všichni dostaneme v úvodu akce... to se mi zdá, že by se mělo týkat i "zadarmové" dekorky a ti, co koupí koš, si jich zkrátka mohou koupit víc než jednu?

maribeja a babina51 tohle ocenili.
  3. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Sovinko,
    koukni na příspěvek č.145, jestli máš tu stejnou cukrárnu, tak ti bude dávat kupony, my ostatní jsme dostali starou cukrárnu z minulé akce a ta bohužel nic nedává, jen bodíky :-(

maribeja, babina51 a Sovinka tohle ocenili.
  4. satelit

satelit Hvězda fóra

Já mám v dekoracich cukrárnu a má dávat kupon za 6 hod. V řádku sladké pečení jí mám taky.Zkusím ji dát na plochu a uvidí se.

edit: tak mám taky starou cukrárnu

Naposledy upraveno: 20/7/17
    babina51 tohle ocenil(a).
  5. timonek.

timonek. Pilný autor

angee93,ekanagi

začína se s jedním dortem po dosažení určitých bodů se obtížnost zvyšuje

hra s jedním dortem do105 b
    hra s dvěma dorty do1785 b
    hra s třemi dorty nad 1758 b
    když si rozbalíš lištu v okně akce vidíš tam tmavé siluety dortíků;)

6. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Skoro hotovo, jsem mezi 8 a 9 dárkem z 10. Z farmy mi vypadly 3 kupony, ze startu další 3, a ze 100 šlechtění jich vypadlo 35, tak šlechtím průběžně a ono to jde hezky. Počítám ale, že kdo čeká na BB, tak s kupónama utáhnou kohoutek. Asi. Tak už to bývá :)
    Tak hodně štěstí všem aj všetkým !

7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Hel.cak, tak to mám tedy tu "starou" cukrárnu - ale jak je to možné? V ofi je opravdu uvedeno, že z předmětu Cukrárna, který každý obdrží na začátku akce, půjdou též kupony získávat, po šesti hodínách... Hra nám některým omylem připsala "starou" dekorku a některým novou? To jsou teda věci, nějak se mi k tomu nedaří nikde nic dohledat. :oops:

maribeja, babina51 a evainfo tohle ocenili.
  8. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

tak já nevím, cukrárnu, která dává kupon na dort na ploše mám a koš jsem nekupovala:music:

skalara.v, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  9. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Nevím, jestli špatně koukám, ale ve mlýně nevidím možnost vyrobit booster. Jak je to?

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak v tom případě jde ale o další změnu v ofi? Jsem z toho zmatená, Pajda v "chybách" píše, že všem, kdo zakoupili koš, bude chybná dekorace opravena, nepíše bohužel nic o tom, že bychom ji dostali též všichni automaticky v začátku hry, jak je v ofi zatím stále uvedeno... Zase to vypadá jako ušité dost horkou jehlou, chybky se stávají, ale tentkorát se nějak nahromadily.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

ojfp.Je tam, ale vyrobit lze jen na farmě, ne na Bahamách. Najdi si chlíveček Všechno, hned vedle SK.

12. sasasa

sasasa Stálice fóra

tak fakt nevím,asi začínám degenerovat. Někdo cukrárnu má a nekupoval, já cukrárnu nemám - koš jsem také nekupovala. V ofi,že byla dána automaticky každému hráči není psáno nic. Tak je to?

13. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Děkuji pechfógl. Já to měla přepnuté na "normální". Díky :inlove:!

14. miloun

miloun Pisálek fóra

možná už to tady někdo psal, chtěla bych vědět, jak mám u dortíků přepnout z jednoho na 3 dorty ? poradí mi někdo ?

15. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

miloun
    až poskládáš potřebný počet dortů po jednom, přepne se ti to automaticky na dva dorty a až poskládáš ty po dvou, tak se ti pak samo přepne na tři :D

zejdy66, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  16. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři tak kupony mi vypadli celé dva tak jsem dala 30 šlechtění a vypadlo mi 8 kuponů,asi dám ještě něco šlechtit ,protože věřím ,že nám zítra u šlechtění utáhnou pořádně kohoutky.Cukrárnu mám také starou ,přesto,že v OFI stále je že ji dostane každý.Holt je zde více chyb,ale na to už si zvykáme.Všem příjemný večer nebo pozdní odpoledne tady u nás je pořádná bouřka a slejvák.xD

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Sovinka, to bude asi pekáreň, cukráreň, čo sme dostali v minulej akcii, teraz nám podľa všetkého nedali novú pri prihlásení, tú dostanú asi iba košíkari

stará pekáreň [​IMG] akcia Veľké vypekanie

EDIT

jéj tak predsa len došla nová pekáreň

[​IMG] [​IMG]

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Pod tíhou všech chyb v této akci už na ni kašlu
    a jdu se zchladit někam do stínu. Mám toho tak akorát.
    :D

19. rampusak

rampusak Veterán fóra

Dostala jsem cukrárnu aniž bych udělala cokoliv, jenom mi vypadl 1kus lístku ze stromku. To je co, kompenzace nebo slaví den dobití našich mozků???

Už to čtu, tak se omlouvám za mystifikaci o cukrárně ale o mozcích ne. kašlu na akce, další 2 jdou mimo mě. Čusky Martina

marcelina0007, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  20. monča81

monča81 Pilný autor

Lidičky, mě přišla zpráva že mě přistála cukrárna, tak se běžte taky podívat do dekorek já jsem to našla tam !

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.